Şimdi Ara

65k ile hemşirelik yazdım bırakmak istiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
8.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    65k çok baba yiğit bir sıralamadır hemşirelik için gerçekten de.
    Üniversitede derslerine ağırlaşıp hemşireliğin belirli bir dalı altında akademik olarak gelişmeyi de bir düşün derim aynı zamanda.
    Akademik olarak yükselmek bence en mantıklı iş olur.

prof olduğun zaman 10kdan aşağı inmeyen bir maaş
    (normal öğrt görevlisi falanken aynı şekil normal bir hemşire maaşı )
    dokunulmazlık...
    yani sürer gider...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanbaris -- 21 Haziran 2020; 21:9:31 >
  • hasanbaris kullanıcısına yanıt
    Hocam hayvan gibi çalışırım zaten köyde yaşıyorum ortamım falan da yok, iş olmadığı sürece sürekli çalışırım. Bakalım yaz sonuna kadar sürekli bulduğum her vakitte çalışacağım duruma göre de bakacağım bakalım bölümü dondurup dondurmamaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okurken sınav kazanılmaz.
    Bunu 100 farklı yerde gördüm. Ben de deneyecektim, vazgeçtim.

• Ah be benim hayalimi eliyle ters çevirenler var...

• hasanbaris kullanıcısına yanıt
    Sınava gireceğim, şansımı sonuna kadar deneyeceğim olmazsa öyle akademisyenlik düşünürüm

• 12lessonote kullanıcısına yanıt
    Hocam hemşirelik kazanmak zor değil ki az bir çalışmayla mutlaka kazanırsınız.

• Memnuniyetsiz M kullanıcısına yanıt
    haklısın millet hemşireliği 4 yıl boyunca bi iğne yapmak için okudugunu zannediyor

yeniden hazırlanarak en iyisini yaparsın

zaten sağlık sektörünü sevdiysen hekimliği layıkıyla yaparsın
  • Ogydogy kullanıcısına yanıt
    hocam neden bıraktınız ben de diş olmazsa mimarlığa yonelicem de bir de kayıtlı mısınız hala uniye acaba

• Kardeşim yaşım cok genç sınava girecekse hazırlan gir ancak okulunu bırakma meslek garantili iş arıyor insan 30 undan sonra bi baltaya sap olamadın mı cok zorluk çekilmekte bi sene as okulu olduğu gibi sınavına hazırlan baktın olmadı bitirirsin mevcut bölümünü okulu bırakıp kazanamazsan darma duman olur işler hazır bu bölüm cepte dursun ailenin dediği mantıklı yasın zaten cok genc 21 nedir dersleri bi sene serersin yurdunda sınava hazırlanırsın hem kafan rahat olur en kotu meslek sahibi olacagn bölümün var özel sektör berbat cok iyi planla ileriyi düşünerek hareket et sonra bu bolumu mumla ararsın demedi deme

• hocam birebir aynı durumdayız. ben de 2018'de istemediğim bölüme yerleştim, hazırlık okudum, 1. sınıfım ve 4-5 ay sonra 21 olacağım

hazırlanma konusuna gelince. ben bu sene ekim ayında gayet sağlam bir şekilde kütüphaneye giderek çalışmaya başladım (haftada 5-6 gün günde 6-8 saat) ama kasımdan sonra psikolojik olarak çöktüm ve toparlanmam şubatı buldu. şubatta tekrar yoğun bir şekilde çalışmaya başladım ama sonra hedefime uzak olduğumu fark ettim ve yalnızlık, hala daha lise derslerine çalışmak, kampüste insanlar sevgilisiyle arkadaşlarıyla sosyalleşirken benim tek başıma gidip gelip ders çalışmam falan kısaca her şey üst üste bindi ve psikolojik olarak ciddi bunalıma girdim. son olarak da üzerine korona tuz biber oldu ve çalışmayı bıraktım. (psikolojik olarak sağlam kalabilseydim bu sene istediğim yeri %90 kazanırdım ama olmadı)

şimdi yavaş yavaş seneye tekrar girmek için kolları sıvadım ve bu sefer aynı hataları yapmayacağım. eylül-ekim gibi direkt spora yazılıp haftada 3 gün 2 saat falan spor yapıp stres atacağım çünkü 1 hafta boyunca 6-7 saat masada oturup ders çalışmak ve hiç sosyalleşmemek insanı çok yıpratıyor sana da öneririm sosyalleşmeni.

yani kısaca yaşı ve aileyi falan sıkıntı etme. derslerinden kal ve hedefine kitlen, eğer doğru bir planlama yaparsan ve zorlandığında bırakmayıp disiplinli bir şekilde devam edersem kazanacağına eminim.

• Kardeşim 32 yaşında bir abin olarak yazıyorum. Bu ülkede bazen okuduğun işi bile yapamayacak duruma getirebilir hayat.

Sana tavsiyem hem okulunu aksatma,hem de sınavına çalış. Emin ol okulu dondurursan 1 senen heba olur. Sınavı kazanmaman için bir neden yok. Doktor olduğunda da emin ol aynı hemşirelik gibi hak ettiğin parayı alamayabilirsşn. Bir de böyle düşün. Yaşın genç ve önünde çokca zaman var. Tavsiyem okul ve sınavı aynı anda götürmendir.

• İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ama aslında öyle değil meslek çok yorucu.

• Evet ben de o yüzden bölümden kaydımı sildirmeyeceğim. En kötü 1 sene geç biter ama umarım istediğim mesleği yaparım ilerde

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Hocam bence milletin gezip eğlendiğini dert etmeyin siz daha sonra istediğiniz bölümde gezip eğleneceksiniz, bunu düşünün. Spora yazılmak çok iyi fikir. Inaşallah kazanırsınız hocam. Ben de kafaya koydum sürekli çalışacağım. Sizin gibi haftada 1 gün birkaç saatliğine kendime vakit ayırırım

• hocam arkadasınız yoka epey zorlanırsınız ben tek basıma denedim bu sene ama cidden insan cok bunalıyor tek basına istediğim yer tutmazsa galiba aşırı yalnız kalmamdan dolayı olur ama yapılmayacak bir şey değil deneyebilirsiniz seneye biraz tehlikeli 2019 gibi yığılma olacagını düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erhanvb kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumunuz için

• shelveyy S kullanıcısına yanıt
    Yığılma olmaz umarım. Zaten bir tek yazın kalacağım burda sonra yurtta çalışmaya devam edeceğim orda yalnız kalmam.

• Memnuniyetsiz M kullanıcısına yanıt
    hocam öyle değil aslında calısma arkadası olarak demiştim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Bir de siz okula devam ederek mi hazırlanacaksınız

• shelveyy S kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın yanlış anlamışım. Haklı olabilirsiniz hocam, bilemiyorum ama başka çarem de yok böyle deneyeceğim bakalım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.