Şimdi Ara

66 milyar ve Polo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alternatifler.

Kia ceed comfort dct - 2015 modelleri o fiyatlara veriyorlar. Baz donanım olmasına rağmen polodan iyi. Kalite, konfor güvenlik yol tutuş olarak kıyaslanmaz.
    Hyundai i30. Fiyatları bilmiyorum ama bayiiler ellerinde 2015 model varsa o fiyatlara verebilir.
    308, c4. Yine aynı şekilde bu modellerde de uygun fiyatlar olabiliyor.
    Eski kasa toyota auris bulunabiliyor.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sadece-6-km-de-dizel-cam-tavan-otomatik-1.4d-4d-auris-276180589/detay

• O değilde 11 sene oldu hâlâ sıfırları atamadınız!!!

• Yigit48 kullanıcısına yanıt
    Ağzına kadar dolu 208 manueli 50'ye bırakan bayiler vardı. Şimdi hala var mı bilmiyorum
  • Milyar mı?

Uçak filosu mu kuruyorsun?

Emirates'i mi satın alıyorsun.

Yıl 2016 la.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit48

Sıfır takıntısı değil de ikinci elde hep filo araçları var. Leon mesala rent çıkması hep. Golf zaten uçmuş midline plus 73 bin tl ??? Evde hem c suv ve c sedan olduğundan b segmenti araçlara bakıyorum hocam. Polo var polo var. 208e bakacağım.

İkinci eldekileri takip ediyorum şahıstakiler bağcılardan ya da abidik gubidik sitelerden düşen filo araçlarını alıp satıyorlar. Bilemedim yani

73 bindeki Golf için uçmuş diyorsun, 66 bine Polo bakıyorsun... Daha buradan ne amaçla konu açıldığı belli arkadaşım, yani tamam zorluyorsun ama gereksiz zorluyorsun...
  • Yigit48 kullanıcısına yanıt
    skoda rapid 1.4 TDI CR Green Tec DSG 67.600 liste fiyatı indirim kesin yaparlar bence polo dan çok daha iyi bir seçenek olabilir..
  • Arkadaşım geçen hafta 2013 C4 aldı 50.500 e dizel otomatik+full ve 27bin km de içine bindim sıfırdan farksız ne kazası var ne boyası. Yazık hem çok para ödeyeceksiniz hemde sırf sıfır olcak diye 2 gömlek altı bi araç olcak elinizde

• Sınıfında çok satıyor ama😎😂

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    . Biri dsg comfortline polo diğeri manuel şirket spec golf. Anladın mı oyuncu gardaş bi daha düşün bakalım

• thormentor kullanıcısına yanıt
    Aklımda teşekkürler

• Arkadaşlar 66 bin poloya verilir mi diyorsunuz ama c sınıfı arabalarda 90-100 bin oldu.

Hocam bende aylarca kararsız kaldım en sonunda gittim corsa aldım. 60 bine mal oldu araç.
  • Akhilleus kullanıcısına yanıt
    Hocam 2012 corsa kullandığım için corsa liste dışıydı ama inceleyeceğim şimdi vw bayisindeyim kendi arabamı bakıma soktum. Teşekkür ederim

Ne poloymuş arkadaş millet kafayı yedi yok milyar ne yok püreminyüm yok kazık sanki alternatif var dizel otomatik diyoruz şart diyoruz sıfır alcağım diyorum poloya o para mı verilir diyor. E öneri ? Yok.

Sağolsun sayılıda olsa abilerimiz, kardeşlerimiz arada iyi önerilerde bulundular tek tek bakıcam bugün hepsine

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    Yazım yapılırken şapka kullanımı da kalkalı çok oldu hoca bey haberiniz olsun!!!

• marka savunucusu değilim, araç fiyatları kanat takıp uçtuğu için 66 bin verilir mi diyenler. birazda aynı sınıf ve benzer donanımlı diğer araçların fiyatlarına baksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

5 10 bin tl azına full dolu start&stop olan pan. cam tavan İ20 alırsın üstüne de kar ettiğin para ile tüm Türkiye'yi gezersin.

4 ileri otomatik vitesle Türkiye yi gezecek hemi kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit48

Yazım yapılırken şapka kullanımı da kalkalı çok oldu hoca bey haberiniz olsun!!!

Telefon otomatik düzeltme yaptı onu ama haberimde yoktu açık söyleyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Polo 66
    66 polo
    66 bin polo
    66 bin 4 teker bir direksiyon
    66 bin polo
    Polo polo 66 bin
    Polo das polo
    Polo sunroof yok 66 bin ama polo

Gülmekten karnim ağridi :)))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    73 bine 2016 elegance varsa biz alalım hocam

• Ben 4 sene önce araba aldığım zamanda VW'da sıra vardı. 4 senede hiçbir şey değişmemiş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.