Şimdi Ara

66 milyar ve Polo (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk
    ......Poloda iç mekan iyi falan değil bunu geçelim. Bilmeyenler inanır ben inanmam. Golf ne kadar c sınıfıysa, polo da o kadar b sınıfı...10 kişiden 1-2si gider 66bin poloya verir. İkinci elde de daha 10bin olmadan ciddi fiyat kırmak zorunda kalır. Çünkü genel görüş olarak fiyatını hak etmediği düşünülen araç ikinci elde hızlı değer kaybederken, baz bile olsa f/p oranı iyi olduğu düşünülen araç değer kazanır, ayrıyeten sıfırda yediği zamları da ikinci ele de yansıtabilir. Atıyorum leon 63bin olan modelini 70bine çıkardığında, ikinci eldede uyarlarlar çünkü araç f/p aracıdır ve zama razı olunabilir ama...

geçmeyelim. polo'yu da golf'ü de sınıfının sıradan araçları arasına sokmuşsun buna gülerim yani. golf ta polo da sınıflarının lideri araçlar. polo şubat ayında 1.800 satmış. 10 kişiden 1-2si alacak tabii ki. 10 kişiden 1-2 sinin o aracı alması o aracı zaten sınıfının lideri yapar.

leon konusunda da hakikatten atıyorsun. 2. elde leon çok iyi filan değildir. senin beğenmediğin ve f/p aracı görmediğin golf 2. elde çok iyi.

uzun bir masal yazmışsın. bundan sonrasına ne vaktim vardı ne de niyetim. andersen'den masallar olsa okuyalım hadi edebi bir değeri var ama lord sparkavk'ın masallarına ayıracak vaktim yok...

• Yine aynı yere gelen son yorumlara göre; Linea, Fluence, Egea da onereyim ben. Sonuçta çok satmak yine kalite olmuş.

Neyse; B sınıfında sanırım i20'den yakışıklı olanı yok sanırım. Sadece tasarımı, görseli dikkate alarak öneriyorum.

Polo'nun kasası; yanlardan sıkıştırılmış Şahin gibi. Otomobil zevki asla vermeyen, çirkinlik abidesi, beyaz renk için söylüyorum; 1-2 kiloluk peynir kutularına benzeyen sevimsiz bir A'dan B'ye aracı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhan Hoca

Yine aynı yere gelen son yorumlara göre; Linea, Fluence, Egea da onereyim ben. Sonuçta çok satmak yine kalite olmuş.

Neyse; B sınıfında sanırım i20'den yakışıklı olanı yok sanırım. Sadece tasarımı, görseli dikkate alarak öneriyorum.

Polo'nun kasası; yanlardan sıkıştırılmış Şahin gibi. Otomobil zevki asla vermeyen, çirkinlik abidesi, beyaz renk için söylüyorum; 1-2 kiloluk peynir kutularına benzeyen sevimsiz bir A'dan B'ye aracı.

sınıfının en pahalı aracı olduğu halde bir araç sınıfının en çok satan aracıysa evet bu bir kalite göstergesidir. herkes aptal bir sen mi akıllı? polo tabii ki dar olacak. b sınıfı geniş bir araç görmedim ben daha.
  • Aptal veya akıllı olmak çok ama çok gereksiz ve yakışıksız ifadeler. Hele böyle bir ortamda. Burada bahsedilen araçlar kimsenin babasının malı değil. İnsanlara saygı ölçüsünü asla kaçırmayın veya cevap vermek zorunda olmadığınızı unutmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.