Şimdi Ara

660 Ti ve gerçek yüzü ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
5.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cudasız bir hayat düşünemiyorum Cuda nedir hacı ya herkes tutturmuş cuda cuda. Bende nvdia kullanıyorum bi faydasını görmedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukul

cudasız bir hayat düşünemiyorum Cuda nedir hacı ya herkes tutturmuş cuda cuda. Bende nvdia kullanıyorum bi faydasını görmedim...

birkaç uygulama ve saçmasapan oyun dışında ne cudanın ne physxin bir faydası var , amdye denk nvidia kartlarına 200tl daha fazla para bayılanların tek tesellisidir, bari kullansalar içim yanmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi confuest -- 11 Şubat 2013; 1:03:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: confuest

quote:

cudasız bir hayat düşünemiyorum Cuda nedir hacı ya herkes tutturmuş cuda cuda. Bende nvdia kullanıyorum bi faydasını görmedim...

birkaç uygulama ve saçmasapan oyun dışında ne cudanın ne physxin bir faydası var , amdye denk nvidia kartlarına 200tl daha fazla para bayılanların tek tesellisidir, bari kullansalar içim yanmayacak

aynen tutturmuşlar bir cuda, physx, gpu boost, adaptive v-sync, surround 3d, fxaa-txaa, başka birşey bilmiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow Dash

aynen tutturmuşlar bir cuda, physx, gpu boost, adaptive v-sync, surround 3d, fxaa-txaa, başka birşey bilmiyorlar.

Bir de sürücü var.

Ha bir de sürücüden oyuna özel Ambient Occlusion var, ama o sayılmayabilir de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

quote:

Bir de sürücü var.

Ha bir de sürücüden oyuna özel Ambient Occlusion var, ama o sayılmayabilir de...

anca kandırın bunlarla kendinizi.

• quote:

Ben değil töbebillah! Nvidiot'lar kandırıyorlar kendilerini.
  • quote:

quote:

Nvidiot

deyim fena
  • Testlerde 8xAa'da 7950 hepsni tokatlıyor, Aa açmak istiyorsan bak testlere Hd 7950 önde, ancak kullanıcı incelemelerini araştır ve kartları kullananlara sor.
  • arkadaş her konuda amd intel kavgası nedir ya valla doğru bilgiye erişilmiyor artık buralarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lestet

arkadaş her konuda amd intel kavgası nedir ya valla doğru bilgiye erişilmiyor artık buralarda.

Doğru bilgi istiyorsan bu kartları kullanan arkadaşlara ulaşıp onlara sormak gerekiyor. Yoksa hep aynı teraneler dönüp duruyor, yok yani beni de zorla yorum yazdırtmak zorunda bırakıyorlar.
  • zaten kullananlarda kendi kullandığına tokatlar bu diyor. kimisi cevap vermiyor yani insanın kafası iyice karışıyor teknomarkete gidip parasının yettiğini alıp geliyor. bol paralı takipçiler için demiyorum tabi bunu ama yani durum forumun buradaki konularında hep bi taraflık içinden çıkılmamazlık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: confuest

quote:

4 monitör desteği?
     660 Ti ve gerçek yüzü ?

nvidia böyle pasta yapmayı nerden öğrendi

• Cuda ne işine yarıyormuş ?Cuda sayesinde ebelik işleri kolaylaşıyor,omomatikle çamaşır yıkamada daha az kırışıklık sağlıyor cuda kullandığında.Çaylar daha çabuk demleniyor.Hey allahım sen afiyet ver sonrada sabır.

Kafa çalışmıyor ki google bir Cuda yaz kimin ne işine yarıyormuş hangi alanda kullanıyorlarmış.Varsa yoksa laf olsun torba dolsun.Adam darboğaz ne demek bilmez,ekran kartı ddr5 anakartım ddr3 çalışır mı diye sorar iki gün sonra ahkam keser orada burada hayvan gibi sağa sola saldırıp hakaret eder ama tek bildiği küfür olduğu için başka birşeye kafa basmaz işte böyle adamlar arasında yardım isteyene yardımcı olmaya çalışıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 11 Şubat 2013; 2:14:12 >
  • Nvidia artık AMD ile rekabet edemediği için AMD yeni seri de sunmuyor. Dalga geçiyor Nvidia ile bakın:

660 Ti ve gerçek yüzü ?

Nvidia da daha kart çıkaracak da geçecek... O da HD7970 GE'ı yakalarsa dua edin. Yoksa AMD 2 yıl daha yeni kart çıkarmaz. Rakip yokken niye çıkarsın ki...

• quote:

Nvidia artık AMD ile rekabet edemediği için AMD yeni seri de sunmuyor. Dalga geçiyor Nvidia ile bakın:

660 Ti ve gerçek yüzü ?

Nvidia da daha kart çıkaracak da geçecek... O da HD7970 GE'ı yakalarsa dua edin. Yoksa AMD 2 yıl daha yeni kart çıkarmaz. Rakip yokken niye çıkarsın ki...

şu audi A7de bi 3dmark 2011 kassak nasıl olur abii

• quote:

Nvidia artık AMD ile rekabet edemediği için AMD yeni seri de sunmuyor. Dalga geçiyor Nvidia ile bakın:

660 Ti ve gerçek yüzü ?

Gercek yazi diye cevap verecektim guzel ironi.Bahsedilen olayinda ilgisi memory bandwight kisitlamasiyla ilgili 670 ile 660ti farklari bu yonde en buyuk kaniti testlerde zaten 7870e gorede beklenile den dusuk olmasinin sebebi bu yapolan tesetlere bKnilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

Bu çok sert oldu cidden.

@marfoglu

Testlerden kastınız Tom'un yalnızca tek oyun üzeriden gerçekleştirdiği -ki kendisi Kepler mimarili kartlar 8xAA açıldığında performansı çakılan Batman AC'dir ve bu bilinen bir sorundur- test mi? Başka testler varsa, link verirseniz inceleyeyim hemen. Tom'un testine yalnızca gülüp geçerim ben. Zira tek oyunla yapılan AA testi kadar saçma bir iş olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 11 Şubat 2013; 2:27:59 >

• Kısaca

7970: 2048 sp 32 rop 384 bit
    7950: 1792 sp 32 rop 384 bit
    7870 XT: 1536 sp 32 rop 256 bit
    680: 1536 sp 32 rop 256 bit
    7870: 1280 sp 32 rop 256 bit
    670: 1344 sp 32 rop 256 bit
    7850: 1024 sp 32 rop 256 bit
    660 Ti: 1344 sp 24 rop 192 bit

Gerçekler ortada, physxle olmuyor bu işler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

Bu çok sert oldu cidden.

@marfoglu

Testlerden kastınız Tom'un yalnızca tek oyun üzeriden gerçekleştirdiği -ki kendisi Kepler mimarili kartlar 8xAA açıldığında performansı çakılan Batman AC'dir ve bu bilinen bir sorundur- test mi? Başka testler varsa, link verirseniz inceleyeyim hemen. Tom'un testine yalnızca gülüp geçerim ben. Zira tek oyunla yapılan AA testi kadar saçma bir iş olamaz.

Be im bahsettigim o test ancak test yanlis olabilir ona itirazim yok ki dediginiz gibi misitli ve problemli bir test diye iliriz ama bant genisligi ve AA birbirini ciddi semilde etkikeyen unsurlar o yuzden test beni sasirtmadi.
    http://hardforum.com/showthread.php?t=1716987
    Bunu tartisan birshru mullanici var oyunun bu alandaki kullanimi ayarlar da etkiliyor tabii ama kesinlikle 660ti ile 670 arasi daki en buyuk fark bu ve tahmin ettigin gibi belli farklar cikti ilk ciktiginda bu konudKi endiser bosuna degilmis yani tom hatali olsada teorik ve pratik olarak dogru.Zaten nvidia bunun kart 7870 rakibi iken asusun ozel modeliyle 7950yi zorlayinca pek umursamadi sanirim bant kisitlamasini hem. uda insanlarin 670e odaklanmasinida sagladi zaten kart guclu maliyet degerleri icinde onemli bant genisligi minRi acibdan smxleride kisitlamiyor degerler bariz farkli iki kart arasida bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 11 Şubat 2013; 2:50:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PM'den cevapladım.

Bir de yazdıklarınızı anlamak cidden güç oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.