Şimdi Ara

660 Ti ve gerçek yüzü ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
5.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M@U

PM'den cevapladım.

Bir de yazdıklarınızı anlamak cidden güç oluyor.

Mobilden yazdigim icin oyle pek iyi olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow Dash

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow Dash

aynen tutturmuşlar bir cuda, physx, gpu boost, adaptive v-sync, surround 3d, fxaa-txaa, başka birşey bilmiyorlar.

Bir de sürücü var.

Ha bir de sürücüden oyuna özel Ambient Occlusion var, ama o sayılmayabilir de...

anca kandırın bunlarla kendinizi.

yürü be kim tutar senin gibi fanatik nvamd ciyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 11 Şubat 2013; 3:17:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Farkettim, yalnızca belirteyim dedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Farkettim, yalnızca belirteyim dedim.

Tesekkurler pmnizi cevapladim aslinda dikkatli bakarsak ayni seyi soyluyoruz benim AA direk bant genisligi dedigimi sanmayin buyuk olcusu buna bagli dedim buda tesetlerde kendini yer yer oyuna gore belli ediyor.

• valla gına geldi artık şu saçma başlığı uplayıp durmayın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: confuest

valla gına geldi artık şu saçma başlığı uplayıp durmayın artık

Sorunun komenini arastirmak icin upliyoruz konuda safka tartismalar olsada bence cozumu arastirmak icin uplanmali yabanci forumlardada sikca gordugun bir tartisma konusu bu.Tabii onda AA problemi deniligor bizimki gibi gercek yuzu dige karalammiyor ne gercek yuzuyse kartin rakibi 7870 ozel model 7950yi geciyor rakibi e gore mimari basarisini gostermis bir kart gyette iyi bence sadece dedigim gibi bant genisligi bazen can siksada kart halen rakibini gecmisken ve bariz sekilde ustundek baslik cok sacma kacmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 11 Şubat 2013; 3:27:36 >
  • Kartı tanırım kime yamuğu olmuş Başlık iyimiş.
  • Konu performans oldu mu, çok ilginç kıstaslarla karşılaşılabiliyor. Unigine heaven 3.0 testinde ve 3dmark 11 Performans testinde mesela AMD orta sınıf kartları Nvidia üst sınıf kartlara kök söktürebiliyor. Anlayabilene aşk olsun!
    Unigine Heaven 3'te gtx 670 ve 7870'i karşılaştıralım:
     660 Ti ve gerçek yüzü ? 660 Ti ve gerçek yüzü ?
    670 2398 puan alıyor, 7870 ise 2404 puan ile az farkla önde.
    Bu bir gtx 670'in skoru, aslında hwbot veritabanında bulabildiğim en iyi sonuç(B.M.W'nin su soğutmalı Gigabyte 670'i):
     660 Ti ve gerçek yüzü ?
    11500 P puanı, 12250 işlemci puanı 9350 bileşik puan almış.
    Bu ise bir HD7870, 10800 grafik, 12100 işlemci, 9800 bileşik test sonucuna dikkat edin:
     660 Ti ve gerçek yüzü ?
    AA performansı zaten piksel başarımı, grafik işlemcinin uğraşabileceği en yüksek çözünürlük, en fazla parçacık sayısı ile alakalı, fark da ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 11 Şubat 2013; 10:51:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Cuda ne işine yarıyormuş ?Cuda sayesinde ebelik işleri kolaylaşıyor,omomatikle çamaşır yıkamada daha az kırışıklık sağlıyor cuda kullandığında.Çaylar daha çabuk demleniyor.Hey allahım sen afiyet ver sonrada sabır.

Kafa çalışmıyor ki google bir Cuda yaz kimin ne işine yarıyormuş hangi alanda kullanıyorlarmış.Varsa yoksa laf olsun torba dolsun.Adam darboğaz ne demek bilmez,ekran kartı ddr5 anakartım ddr3 çalışır mı diye sorar iki gün sonra ahkam keser orada burada hayvan gibi sağa sola saldırıp hakaret eder ama tek bildiği küfür olduğu için başka birşeye kafa basmaz işte böyle adamlar arasında yardım isteyene yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Cudanın ne işe yaradığını gayet iyi biliyorum merak etme dostum Asıl olay buradaki nvdia sahiplerinin yada nvdia neden amd den daha iyidir ı savunan herkesin cuda yı söylemesi göstermesi;Ne zamanki birileri bi kıyaslamada, karşılaştırmada amd nin daha iyi olduğunu ispat eder testlerle cart curtla o zaman kenardan hemen biri çıkıyor tmm ama nvdia da cuda physx diye yazmaya başlıyor. Yarısına sorsan cuda nın ne işe yaradığını bilmez 100 tanesinden 98 ine sorsan cudayı hayatı boyunca kullanmamıştır kullanmayacaktır.

• Neyin tartismasini yapiyorsunuz arkadasim alin bir GTX 690 veya 2 tane GTX680 rahat olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

7870 tavsiye ederim, 670'i sık sık tokatlıyor.

7870: 32 ROP 1000 MHz
    670: 32 ROP 915 MHz

Tokatlıyor mu?http://www.anandtech.com/bench/Product/548?vs=598 biraz daha iyi bak istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 11 Şubat 2013; 10:31:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naklan

quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

7870 tavsiye ederim, 670'i sık sık tokatlıyor.

7870: 32 ROP 1000 MHz
    670: 32 ROP 915 MHz

Tokatlıyor mu?http://www.anandtech.com/bench/Product/548?vs=598 biraz daha iyi bak istersen.

birisi diğerinin 2 kat daha yüksek fİyat ve daha yüksek fps farkı var bunu herkes kanıtladı arkadaş çağ dışı kaldı herhalde neyse bir 670 imizde yokki dandik çakma gpu ile idare edioz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutlu9

Neyin tartismasini yapiyorsunuz arkadasim alin bir GTX 690 veya 2 tane GTX680 rahat olun.

Uçak kullanmıyoruz sonuçta.2 tane 690'ı adam ne yapsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 11 Şubat 2013; 10:41:55 >
  • öyle abes kaçmışki yorumlarınız.cuda ile iş yapan adam kalkıp niye gidip amd alsın? geri zakalımı o adam? misal ben matlabın grafik bölümüyle uğraşıyorsam bana kalkıpta amd aldıramazsınız.ha amdde cuda tarzı destek sunsun gidip amd alalım.hatta amd gelip bu programa destek sunsun ona bile razıyım..işinize yaramayan desteğe çamur atmayın..siz gidip oyununuzu oynayın sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafa Hunter

öyle abes kaçmışki yorumlarınız.cuda ile iş yapan adam kalkıp niye gidip amd alsın? geri zakalımı o adam? misal ben matlabın grafik bölümüyle uğraşıyorsam bana kalkıpta amd aldıramazsınız.ha amdde cuda tarzı destek sunsun gidip amd alalım.hatta amd gelip bu programa destek sunsun ona bile razıyım..işinize yaramayan desteğe çamur atmayın..siz gidip oyununuzu oynayın sadece.

Kafadan kopardın yine ortalığı.
    Al sana AMD DirectCompute destekli oyun:
     660 Ti ve gerçek yüzü ?

• “CUDA genel amaçlı GPU hesaplamalarında grafik işlemcisinin çekirdeklerinin kullanılmasını sağlar”
  • Gençler benim kullandığım kartlar winfast 7600 gt tdh , gigabyte 8600 gt 512 mb ddr2 ve şuanki hd 5670 olmuştur.cpu core 2 duo e6300 1.86 ghz.Physx diyorsunuzda physx açık son ayarlarda kaç fps alıyor bir testi var mı bunun :D cuda diyorsunuz ama cuda da paralı yazılımlarda aktif daha da masraf :D 6 sene nvidia kullandım daha ocak 15 de aldım hd5670 i.Cuda physx açamıyorum ama bir eksiklik yaşamıyorum hatta 800x600 lowdan 1024x768 mediuma geçince daha da iyi oluyor :D Cuda zırt pırt convert yapanlar için physx de zaten amd kartlarda da aktif olabiliyor sadece yükü işlemciye bindiriyor.Zaten gtx 660ti yi son çözünürlükte physx aa af sonda falan açamassın e o zaman ne işine yarayacak.Birde amd ilk dx11 kartları çıkaran firma ve eyefinity çok daha iyi nvidiadan.

PARAN MI VAR DERDİN VAR KARDEŞ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

quote:

öyle abes kaçmışki yorumlarınız.cuda ile iş yapan adam kalkıp niye gidip amd alsın? geri zakalımı o adam? misal ben matlabın grafik bölümüyle uğraşıyorsam bana kalkıpta amd aldıramazsınız.ha amdde cuda tarzı destek sunsun gidip amd alalım.hatta amd gelip bu programa destek sunsun ona bile razıyım..işinize yaramayan desteğe çamur atmayın..siz gidip oyununuzu oynayın sadece.

Kafadan kopardın yine ortalığı.
    Al sana AMD DirectCompute destekli oyun:
     660 Ti ve gerçek yüzü ?

ben amd hiçbişeye destek vermiyor demedimki. burada bazı arkadaşlar kendi kullandıkları kartları millete lanse etmeye çalışıyor ya onlara lafım.(sanki amd alanlar ileri zekalıga nvidia alanlar gerzekalıymış gibi.) cuda benim işimi kolaylaştırıyor nolacak şimdi cudaya rağmen gidip 3 5 fps için amdnin kıçı kırık sürekli hata veren driverlerinemı minnet edeyim?(kimse benim çektiğimi çekmeiştir o driverlardan) vga monitorum var benim.7850/7870 e para vereceğime gider adam akıllı sorunsuz gtx660 alırım.işe yaramaz dediğiniz o cuda benim için hayat memat meselesi efendiler..

• quote:

ben amd hiçbişeye destek vermiyor demedimki. burada bazı arkadaşlar kendi kullandıkları kartları millete lanse etmeye çalışıyor ya onlara lafım.(sanki amd alanlar ileri zekalıga nvidia alanlar gerzekalıymış gibi.) cuda benim işimi kolaylaştırıyor nolacak şimdi cudaya rağmen gidip 3 5 fps için amdnin kıçı kırık sürekli hata veren driverlerinemı minnet edeyim?(kimse benim çektiğimi çekmeiştir o driverlardan) vga monitorum var benim.7850/7870 e para vereceğime gider adam akıllı sorunsuz gtx660 alırım.işe yaramaz dediğiniz o cuda benim için hayat memat meselesi efendiler..

Ne yapar eder, o vga ekranını kullanırsın yani. İlginçsin. Hoş bir takıntı seninkisi, bence.

• Yahu siz ne diyonuz geçen forumda HD7970 kullanıcısana 310.90WHQL driveri yüklettik, adam ben böyle performans görmedim, neden daha önce böyle bir driver çıkarmadı NVIDIA diyor hala... :D inceden.... :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IItwentysixII -- 11 Şubat 2013; 14:00:12 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.