Bildirim
6600
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
www.aivanet.com adresinde radyo programı var. Ayrıca Pv Player programı var o programla televizyon izleyebilir, mp4 izleyebilir, dinleyebilir her istediğini yapabilirsin. -
quote:
Orjinal: Yahya_Kemal
merhaba beyler
ben bu telefonda program yükleyerek radyo dinlenebildiğini duydum. böyle bişiy varmı?
birde mp4 player nerden bulabilirim....
evet gprs üzerinden radyo dinlenebiliyor 6600 da. -
yabancı radyolar ama! yerli istiyorsan daha hiçbi yerli şirketiiz böle bi gprs projesi basvurmadı zaten yaygın da degil + çok pahalıya patlıyor sana 10 dk dinliyorsun 1 mb veri indiriyor sürekli , sana 20 kontore mal oluyor, bence anlamsız tavsiye etmem ekonomik olarak, ufak bi radyo bile alsan daha iyi işini görür, yada müzik yaşam dersen bana, ngage al git, ? saygılar -
yani 6600 de radyo olayını ölme eşeğim ölme die yorumlayabiliriz.gprse girecende arada gidp gelicekte türkçe radyo olmıycakta kontör gidecekte:) -
evet abi aynen öle.. -
hicbi ise yaramiyo abi.. programin adi avec radio lazim olursa... ama biz tasvip etmiyoruz.. -
gereksiz ve çok masraflı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eski telefonun imei numarasını yeni telefona aktarma 2024
- 0505 hangi hat
- samsung tuşlu telefon ses açma
- telefonun arkasına kart koymak telefona zarar verir mi
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- silicon carbon batarya nedir
- kablosuz şarj nasıl çalışır
- reeder nerede üretiliyor
- s22 çıkış tarihi
- silinen fotoğrafları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X