Şimdi Ara

6600 bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eti camcorder v3.1 yükledik arkadaşa telefona virüs bulaştı blutooth falan çalışmıyor habire hata veriyor ne yapmak lazım

• mmc kartı formatla
  • kazaadan çekince geliyo öyle virüslü falan.etiyi silince düzelmiyosa mmc format.
  • teknik servise götür bence. hiç uğraşma, zor olur işletim sistemini 6600 a telefona yüklemek
  • hiç yüklenmez, zor olmanın aksine elinde aletler yoksa symbian yükleyemiyorsun.tek yol servis yani.
  • yok be abi ne servisi sakin olun daha acemisiniz herhalde MMC ye format olay bukadar öle büyütülecek bir olay değil sakin olun MMC ye formata izin vermiyor ise aç kapa 7-8 kere dene olucaktır olmadı gidersiniz
  • yok ben işletim sistemine bir zarar geldiğini düşünerek dedim onu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop'un Renkleri Bozuldu
    3 hafta önce açıldı
    6200 mü 6600 mü???
    20 yıl önce açıldı
    Asus Modemim Bozuldu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • telde virüs olduğunu nerden anladın.nortonmu kurulu telefonda?
  • puoohahahahah yarıldım burda norton anti-virus co.2004 version 6.6 for 6600 users püffffff...!!!!!!
  • hakikaten güzeldi.
  • yani bi yazılım uyuşmazlığı falanda olabilir.full screen caller mesela kafayı yediriyor telefona.çalmıyor telefon , kitleniyor , babam arıyor kız arkımın ismi çıkıyodu.kaç kere aşkım die açtım babama kıllandı.
  • bu program dosyaların uzantısı .tar mı
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by klonajinsky</i>
    <br />yani bi yazılım uyuşmazlığı falanda olabilir.full screen caller mesela kafayı yediriyor telefona.çalmıyor telefon , kitleniyor , babam arıyor kız arkımın ismi çıkıyodu.kaç kere aşkım die açtım babama kıllandı.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

süper ya gerçekten komik baban yumuşak oldugunu zannetmiştir walla [:X]

• klona ben tavsiye mi yapıyorum gerisini sen tamamla..
    6600 ı çöken arkadaşım
    önce mmc kartını formatla
    daha sonra komut satırında ( ana ekranda ) *#7370# yaz enterle.. gelen sorulara Next, next, yes, yes, ofcourse, alright, go on gibi cevaplar ver! 5 dakka sonra termiz kullanıma hazır hale gelecektir.
    Unutmaki telefon hafızasındaki bilgilerin gidecek, kartvizit oluşturduysan silinecektir.
    kolay gelsin. Ayrıca anti virüs yazılımı olarak Protector Plus for Series 60 v9.2 yi öneririm. Geyiğe geyik kadarım işte okadar!
  • +1 barankılıç eklicek bişi yok.etiyi silince olmuyosa komple format:)
  • yıldız kare 7370 kare sadece telefona format atıyor MMC yine olduğu yerde kalıyor...!!! peki bu eti programı MMC de b,raz karmaşık olacak ama halloluyorsa ana formatla haber verin
  • yıldız kare 7370 kare sadece telefona format atıyor MMC yine olduğu yerde kalıyor...!!! peki bu eti programı MMC de b,raz karmaşık olacak ama halloluyorsa ana formatla haber verin
  • barankılıç çok teşekkür ediyoruz arkadaşla beraber dediklerini aynen yaptık telefon cillop gibi oldu saolasın
  • sorun hallolmuş ama infinite in sorusuna cvp yazıyım.*#7370# mmc ye format atmıyor tel hafızasına atıyor.mmc ye memory bölümünden format atınca temizleniyor ama telede atmak faydalı.yoksa shortcut ları falan kalıyor c deki programların tıklayınca açılmıyor.ilede atıcam mmc ye diyen olursa mmc deki sistem dosyalarını yedekleyip card readerdan atsın.ama yedeklediklerini geri koymak kaydıyla.bide hangisi sistem dosyası hangisi döküman bilmesi lazım.sakata gelinmesin.
  • lord arkadaşım bana değil klonajinsky'a teşekkür et derim. ondan aldım sana sattım gibi bişey oldu yani. Bişey değil..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.