Şimdi Ara

Ekran kartım durduk yere bozuldu sistem çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 650w power rx6600 Ryzen 5 3600 8x2 ramlerim var düne kadar sıkıntısız 2.5 yıl kullandığım bilgisayarım sabah bozuldu güç düğmesine bastığımda sadece güç düğmesinde ışık yanıyor sadece işlemci fanı çalışırmış gibi oluyor ama çalışmıyor bilgisayarcıya götürdüm sistemi ekran kartın bozuyor dedi ekran kartını çıkartıp farklı bı kart taktiğimda çalışıyor dedi ekran kartının değişmesi lazım dedi farklı bir yolu var mı daha az maliyetli yada maliyetsiz ekran kartı tamiri yapılabilir mi yapan neresi var ve sağlıklı mı sizin fikriniz ne?

• Öncelikle bilgisayarcının ağzına bakmadan kendi imkanlarınız ile başka bir ekran kartı ile deneme yapın sorun gerçekten ekran kartında ise;

https://forum.donanimhaber.com/arizali-tum-marka-anakart-ve-ekran-karti-onarim-yapilir-ve-alinir-islemci-soket-degisimi--121134893

Şu arkadaşlar ile irtibata geçip tamir yolunu denebilirsiniz geçmiş olsun..

• bazen benimde öyle oluyordu eski sistemde anakart üzerinden CMOS 0 lıyordum açılıyordu denemekte fayda var. Anakart Modelini aratarak Cmos reset yaz ya da anakart kullanım kılavuzundan bak nasıl yapılıyor diye bir dene bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.