Selam millet şükürler olsun en sonunda teli aldım doğubanktan.bana mp3 programı bulabilirmisiniz acaba...bir kaç wap poly melodi sitesi filan.
Kaça aldın.
sen eksiktin sende aldın tamam olduk alamayan varsa başka onlarda alsınlar olmuyor böyle geyik bir yana ayrıca hayırlı olsun güle güle kullan
eramera hayırlı uğurlu olsun.bendede aynından var.ben sana herkese tavsiye ettiğim gibi nokia multimedia converter ı tavsiye ediyorum.www.forum.nokia.com adresinden ücretsiz olarak indirebilirsin pc ne.şimdi bu ne dersen bilgisayarındaki bütün video ve mp3 leri senin telefonun oynatabileceği formata çeviriyor.ne farkı var dersen mp3 playerdan. 1 - mp3 player yüklemiyosun :) 2 - pc deki dosyayı yaklaşık 10 da 1 i oranında ufaltıyor.hafızadan kazanıyon yani 3 - sadece mp3 leri değil videolarıda telindeki real one player ın oynatabileceği formata çeviriyorsun.
eferim:) hıyıylı olseeeenn
hayırlı olsun eramera. Şu 6600 da radyo olayı entegre olsa idi bi dakka düşünmeden bende alırdım.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MaedHrOS</i> <br />iyi halt ettin ne şarj gider ne radyo var <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Babush naaptın ya ne kadar soğumuşsun telefondan yakında pil olayını hallederler merak etme ama radyo olayı yok tabi. Ama yine de güzel telefon hocam bence takma kafana....
+1 sogudu herkeshler bu telefondan! moku cikti artikin! millet yeni arayishlara giriyo atraksiyon ariyo
bu arada hayirli olsun aga! elinde eskisin
hocam 17mb diyo nokia multimedia converter icin yaaa! yarim saat beklerim ben bunu indirmek icin :d
ha pardon yaa ben kablodan bağlanıyom unuttum.getright çek baba:)
her işin bir zor kısmı olur
hayırlı olsun.. midi var istersen
hayırlı olsun bakalım ... biz göremeyiz böle makinaları:))
hocam getright bende sonuna dogru hata wwweriyo kil oluyom yaa... tam biticek datt! hata
get right birde flash get var onu tavsiye ederim sağlıklı bir program