Şimdi Ara

6600 Aldım Arkadaşlar....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam millet şükürler olsun en sonunda teli aldım doğubanktan.bana mp3 programı bulabilirmisiniz acaba...bir kaç wap poly melodi sitesi filan.

• Kaça aldın.
  • sen eksiktin sende aldın tamam olduk alamayan varsa başka onlarda alsınlar olmuyor böyle geyik bir yana ayrıca hayırlı olsun güle güle kullan
  • eramera hayırlı uğurlu olsun.bendede aynından var.ben sana herkese tavsiye ettiğim gibi nokia multimedia converter ı tavsiye ediyorum.www.forum.nokia.com adresinden ücretsiz olarak indirebilirsin pc ne.şimdi bu ne dersen bilgisayarındaki bütün video ve mp3 leri senin telefonun oynatabileceği formata çeviriyor.ne farkı var dersen mp3 playerdan.
    1 - mp3 player yüklemiyosun :)
    2 - pc deki dosyayı yaklaşık 10 da 1 i oranında ufaltıyor.hafızadan kazanıyon yani
    3 - sadece mp3 leri değil videolarıda telindeki real one player ın oynatabileceği formata çeviriyorsun.
  • eferim:) hıyıylı olseeeenn
  • hayırlı olsun eramera. Şu 6600 da radyo olayı entegre olsa idi bi dakka düşünmeden bende alırdım.
  • iyi halt ettin ne şarj gider ne radyo var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MaedHrOS</i>
    <br />iyi halt ettin ne şarj gider ne radyo var
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Babush naaptın ya ne kadar soğumuşsun telefondan yakında pil olayını hallederler merak etme ama radyo olayı yok tabi. Ama yine de güzel telefon hocam bence takma kafana....
  • +1 sogudu herkeshler bu telefondan! moku cikti artikin! millet yeni arayishlara giriyo atraksiyon ariyo

bu arada hayirli olsun aga! elinde eskisin
  • hocam 17mb diyo nokia multimedia converter icin yaaa! yarim saat beklerim ben bunu indirmek icin :d
  • ha pardon yaa ben kablodan bağlanıyom unuttum.getright çek baba:)
  • her işin bir zor kısmı olur
  • hayırlı olsun.. midi var istersen
  • hayırlı olsun bakalım ... biz göremeyiz böle makinaları:))
  • hocam getright bende sonuna dogru hata wwweriyo kil oluyom yaa... tam biticek datt! hata
  • get right birde flash get var onu tavsiye ederim sağlıklı bir program
  • bense en babasi dap tir..
  • midileri nerden bulacağını biliyorsun :)
    Bakınız imza...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.