abi bende bi 6600 bataryada made in chına, telefonda made in fınland, hafıza kartında made in phılıppınes yazıyo bu nasıl bii olay bana bi anlatın allah aşkına (negative hellp meeee...)
spot aldıysan normaldir :)
gayet normal bir durum spot 6600 çoğu bu şekilde
orginal kutusundan çıkanların piller made in hungary mmc kart made in korea gibi ibareler söz konusu ki made in finland made in japan mede in chına ibareleri orjinai ibareler çünkü nokianın dünyanın birçok ülkesinde üretim üssü var ama bu ürünlerin sahteleri de var dikkat edecek orjinalini alacaksınız sahte ve orjinal birbirinden çok iyi şekilde ayrılıyor öncelikle yapmanız gereken gidip bir bayiye orjinal 6600 ı incelemeniz işin en kolay yolu
Spot 6600 da, sağlam yerden aldıysan telefonda MADE BY NOKIA yada MADE IN FINLAND yazar .. bataryada MADE IN HUNGARY yazar BL-5C hafıza kartında MADE IN KOREA oluyor ..
yani en azından ben de spot aldım ve bu şekilde benimki ..
kacak işte dua et adam sana çin malı vermemiş cihazı
bendede; telefon :made in finland pil :made in china(bl-5c) mmc :made in korea
bende de telefonun her bir parçası başka bir yerden gelmiş melez bir telefon(6600) yani üzülme herkesde o dert vardır
bu telefondaki programların serial'ini bulabilioz mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme