Şimdi Ara

Forever Living nedir Acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
6.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler arkadaşım aradı akşam 7 de hazır ol işe başlıyoruz dedi nedir bu bilen var mı bu markayı avon gibi sokaklarda dolaşıp mal mı satmaya çalışıcaz?

• up beyler
  • bunu arkadaşına sorsana delikanlı
  • Evet network marketing işi. Kozmetik ve sağlık ürünleri satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Evet network marketing işi. Kozmetik ve sağlık ürünleri satılıyor

anladım dostum avon gibi mal satıp ufak paralar kazanmaya calısıcaz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilbilen -- 27 Haziran 2012; 13:25:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

quote:

Evet ama bu işi yapmak istiyorsan avon, amway gibi daha tanınmış firmalara katıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

quote:

Merhaba

Eşim Amway işini yapıyor. ürün gamı güzel. ancak az çalışırsanız az kazanırsınız çok çalışırsan ve istikrarlı olursan çok ciddi paralar kazanıyorsunuz. üstelik belli seviyelere geldiğinizde hem toplu para hemde yurtdışı tatillere gönderiyorlar.. ama dediğim gibi emek istiyor.

Amway Başlıca Ürünler eSpring su arıtma cihazı, iCook Mutfak gerçleri, Nutriway vitamin destek ürünleri, Artist Güzellik/Bakım Amway Home temizlik ürünleri vb... bu ürünleri sağlık ve çeve hassasiyeti çok yüksektir. ürünleri konsantre ve çok sağlıklıdır. satmakta zorluk yaşamazsın. bazı ürünleri çok iddialıdır. örneğin L.O.C nerdeyse her evde vardır.

ürünleri burdan inceleyebilirsin.

www.amway.com.tr

https://www.facebook.com/AmwayNaturelYasam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .ass nedir? lütfen yardım edin
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeni konu açmayayım dedim, arkadaşlar bu forewer liwing denen firma güenli midir_?

ürünlerini sorgulamıyorum firmayı soruyorum
  • çok güvenilir firma ve ürünleri mükemmel
  • arkadaşlar uzak durun. Aleo vere denilen dalavereyi satıyorlar.

Bunuda sağlık bakanlığından izin alamadıkları için gıda takviyesi altında satışını gerçekleştiriyorlar.

Oluşturdukları network satışla saadet zinciri Usd ya kadar uzanıyor.

İsin maddi kısmını bir tarafa bırakalım, benim param çok nereye harcayacağımı bilemiyorum bu ürünlerden alayım diyenler olabilir.

Fakat sattıkları ürünler gerçekten riskli ürünler, özellikle kronik hastalıkları onlar için ölümcül bile olabiliyor.

Özellikle şeker ve böbrek hastaları kesin kez bu ve bu şirketin pazarladığı aleo vere ürünlerini KESİNLİKLE KULLANMASIN.

Pazar paylarının en büyük kısmınıda özellikle kronik hastalıkları olan ---- şeker tansiyon astım vs. ----ve çare arıyan kendini çaresiz hisseden kişiler çare olurmu diye alıyorlar.

Arkadaşlar iyi bir şey olsa eczanede satılır herkez rahatlıkla ulaşır satın alır kullanılr şifasıı bulur. Böyle dırt sitelerden el altından satılmaz.

Lütfen
    Lütfen
    Lütfen
    Forever Living yani aloe vera dan UZAK DURUN.

Satılan bir çok ürün kan testlerinde çıkıyor ve değerleri değiştiriyor.

• FOREVER LIVING aloe vera Dolandırıcıları

Hasta çaresiz insanların umutlarıyla oynayarak pazarlama yapıyorlar. Düzenledikleri toplantılarda kanser e çare olduğunu söyleyen satış halkaları var. Elbet bir gün biryerde bu yaptığınız sağlık tüccarlığının hesabını birilerine verecekler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.