Şimdi Ara

6600 dan 6100 ra kızıl ötesi ile resım atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6600 dan 6100 ra kızıl ötesi ile resım atmak..

arkadaşlar bu mumkunmu deniyorum olmuyor.

ikisindede kızıl ötesı var ama resım gitmiyor?

• 6100 a 6600 dan kızıl ötesiyle resim fln yollayamazsın sadece takvim notları kartvizit yollayabilirsin fakat bilgisayardan foto fln yollayabiliyosun.
  • niye gitmiyo peki..

2 sindede kızıl ötesı var.
  • bende bilmiyom bende de 6610 war onada gitmiyor bilgisayardan gönderiyom oluyo telefondan gönderiyoz olumuyo
  • Telefondan telefona gitmez. 6610 vs 6600 mesela.

Çunku 6610'un kızılötesi sadece kartvizit yollamak için yapılmış. 6610 yapılırken kızılötesi bile o kadar yaygın değildi o yüzden yapmamışlardır belkide.
  • 6610 ve 6100'deki kızılöteleri hiçbir işe yaramıyo neden koymuşlar onuda anlamadım...
  • ya onun için bi yazılım yüklenmesi gerekiyomuş.... Biz arkadaşla sormuştuk adam 60 YTL demişti...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalinden alıntı: CaPTu®E

6610 ve 6100'deki kızılöteleri hiçbir işe yaramıyo neden koymuşlar onuda anlamadım...

ben 6100ın kızıl ötesıyle 1.5 sene gprs le nete baglandım..
  • telefonda yüklü olan firmware (yanlıs olabilir) bunu desteklemiyordur, eğer güncellemede buna destek veren bir yenilik getirilmişse (bunu teknik servise sorabilirsin) firmware i güncelleyebilirsin ya da arkadaşın dediği gibi extra yazılım vs ile de çözülebilir
  • bişi anlamadım ama neyse
  • Yanlış hatırlamıyosam ilk adam gibi kızılötesi nokia teller içinde 3650 de vardı ve çıktıındada süper telefondu o özelliklerde başka yoktu hey gidi günler heeey o havada uçan kayakçı adam...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: egzantirig

quote:

Orijinalinden alıntı: CaPTu®E

6610 ve 6100'deki kızılöteleri hiçbir işe yaramıyo neden koymuşlar onuda anlamadım...

ben 6100ın kızıl ötesıyle 1.5 sene gprs le nete baglandım..

enterasan benim dediğim 2 telefon arasında kızılötesi iletişim işine yaramadığı...

• bilgisayarın kızılötesi ile sorunsuz calısıyor. içindekileri resimleri alıp oyun yukleyebiliyorsun.
  • 6600 dan göndermez ama 7250 den fln gönderio, aynı tür kızılötesine sahip olmaları mı ne gerekiomuş
  • bende 6600 ımdan 6100 atmaya çalışıyorum ama olmuyo
  • quote:

Orijinalinden alıntı: comicxxl

bende 6600 ımdan 6100 atmaya çalışıyorum ama olmuyo

biz ne diyoruz
  • nokia 6220 den önce çıkardığı telefonlarda resimlerin melodilerin falan telif hakkını korumak için kızılötesinden telefonlar arasında dosya alışverişine izin vermez.Sadece kartvizit alıp gönderebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygarduran -- 24 Ağustos 2005, 0:08:42 >
  • arkadaşlar resim yollanmasındaki sorun sadece format çözünürlüktür

ör: 6600 640x480 foto çeker 6100 120x120(yanılmıyorsam)

diyeceksinizki mms nasıl oluyor

turkcell in mms reklam kampanyasındaki sözlerini hatırlatırım

(mms te kullandığınız resimler ne olursa olsun ve yolladığınız telin markası ne olursa olsun biz onu yollanan telefona uyumlu hale dönüştürüp öyle yolluyoruz)
  • quote:

Orijinalinden alıntı: kelmiker

arkadaşlar resim yollanmasındaki sorun sadece format çözünürlüktür

ör: 6600 640x480 foto çeker 6100 120x120(yanılmıyorsam)

diyeceksinizki mms nasıl oluyor

turkcell in mms reklam kampanyasındaki sözlerini hatırlatırım

(mms te kullandığınız resimler ne olursa olsun ve yolladığınız telin markası ne olursa olsun biz onu yollanan telefona uyumlu hale dönüştürüp öyle yolluyoruz)

Kardeş ama ben cx65de çektiğim resmi kızılötesinden sl55e gönderebiliyorum.cx65 640x480 çeker sl55:101x80 piksel ekranı var.Bu nasıl oluyo o zaman?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.