Arkadaşlar bana arkadaşım yılbaşı hediyesi olarak 6600 almış sizce nasıl telefondur?
Buna mp3 felan yüklenebiliyormuş?Ben bunu multimedya üssü olarak nasıl kullanırımBi cvp verin heyecanlandım
Vayy arkadaşa bak be ne arkadaşmış öyle Ya ii telefon ama genelinde ses problemi var, yani konusurken ses gelip gidiyor.Benımde var 4-5 kez kvkya verdım sonunda gittim müdürüyle konustum sıfırıyla degıstırecekler inşallah.Birde sesi az cıkıo, caldıgında bazen duymuyorsun bile o yönüde kötü.Ama bence suan piyasada olan telefonlar arasında iidenebilir, cektıgı fotolarda fena degıl.Hayırlı olsun, güle güle kullan
forumu araştırınca sana yardımcı olacak bilgiler bulabilirsin..
Çok şaşırdım yaw,adam içeri paketle girdi bende dedim kulaklıklı mikrofon felan almıştır
quote:
Orjinalden alıntı: ATLANTIK
Buna mp3 felan yüklenebiliyormuş?Ben bunu multimedya üssü olarak nasıl kullanırımBi cvp verin heyecanlandım
Mp3 yüklenıyor tabiiki, cep telefonları bölümüde var onun programı.Winamp tarzı bi programı var yükledıgın zaman, mp3 te calabılıyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: crazy83
quote:
Mp3 yüklenıyor tabiiki, cep telefonları bölümüde var onun programı.Winamp tarzı bi programı var yükledıgın zaman, mp3 te calabılıyorsun
Oo iyi ben 80 li yılları atarım bunun içine sonrası allah kerim
Ama dediğim gibi bir kontrol et, ses gidiomu karsı tarafa yada gelıyormu.İyice bak ben kafay ıyedım bi ara öyle bir sorun varsa git sıfırıyla degıstır hemen.cunku malı aldıgın ılk 15 gun ıcınde kesınlıkle degıstırmek zorundalar
quote:
quote:
quote:
quote:
Ama dediğim gibi bir kontrol et, ses gidiomu karsı tarafa yada gelıyormu.İyice bak ben kafay ıyedım bi ara öyle bir sorun varsa git sıfırıyla degıstır hemen.cunku malı aldıgın ılk 15 gun ıcınde kesınlıkle degıstırmek zorundalar
quote:
quote:
quote:
Tamam sağolasın şu anda telefonu kurcalıyorum buna tema felan nasıl kurulur?Birde benim msn e gel ordan konuşalım Profilde yazıyor
Ekledım kardesım ama su an ccevırımdısıyım birkaç işim var sonra konusuruz senınle ok.Hallederız hepsını
Ya beyler sormam gereken sorular var, Bende bir program var Blu Soleil diye bluetooht programı,siemens s65 e rahatlıkla buradan dosyalarına bakıp pc den dosya atabiliyorduk.Aynı ekranı 6600 dede açabildim ama bom boş ne yapmak lazım hafıza kartının ve telefonun kendi hafızasını göstermek için?Nokia Pc suiteyi kurdum ama oda kablolu bağlantılar için sanırım?
Yardım edin
6600 bir zamanların değişmez kral telefonu
yaa arkadaşım 6600'ı bilmeyen yok tr'desen sormuşsun yine de cevaplayalım:2 seve önce çok iyiydi ama artık her özelliği geri biraz bunlardan bahsedeyim yenilere kıyasla
özellik 6600 yeni telefonlar
ekran 65536 262144 kamera 0.3 mp 2.0 mp ses mono kısık stereo yüksek ve kaliteli hafıza 6+512mb-1gb daha fazla dahili bellek+2-4 gb'ta kadar kart hız yavaş 220 mhz ortalama
ve radyo yok bluetooth 2 kat yavaş büyük ağır ve herkeste var (anlaşılmıştır dediğim herhalde)
quote:
Orjinalden alıntı: **hunter*91**
yaa arkadaşım 6600'ı bilmeyen yok tr'desen sormuşsun yine de cevaplayalım:2 seve önce çok iyiydi ama artık her özelliği geri biraz bunlardan bahsedeyim yenilere kıyasla
ekran 65536 262144 kamera 0.3 mp 2.0 mp ses mono kısık stereo yüksek ve kaliteli hafıza 6+512mb-1gb daha fazla dahili bellek+2-4 gb'ta kadar kart hız yavaş 220 mhz ortalama
ve radyo yok bluetooth 2 kat yavaş büyük ağır ve herkeste var (anlaşılmıştır dediğim herhalde)
Yav bana iyi geldi bu telefonda,ya tam kullanamıyormuşum gibi geldi bana,birde bunun kamerası nasıl 0.3 mp oluyor?Arkadaşımın telefonu 1.3 Mp ama benden kötü çekiyor?Peki sence çağa uygun bir telefonmu yoksa çağdışımı kaldık
telefon çağdaş Allah a şükür. hiç digital vga kameralı telefon çağ dışı olurmu?
0.3 mp=vga=640x480 pixeldir ama önemli olan kamera kalitesidir örneğin benim şu an cx70im var o da vga ama 6600dan daha iyi hatta kapalı alanda çekilen fotolar 7610dan daha net çıkıyor tamam küçük çekiyor ama tam ekran yapınca daha net oluyor ondan o direkt tam ekran çıkarıyor ama net değil hatta bizim arkadaşta 6230i var onla karşılaştırdık aynı yerde çekip sonradan benim fotoyu 1.3 mp boyuta getirdik(veya küçük boy fotoyu masaüstüne uzat yapınca da tam ekran çıkıyor) onun fotoda hatlarda bulanıklıklar oldu benim foto daha net kendisi de söylüyorama 1.3 daha avantajlıdır çektiği alanda daha detay olur tabiiama resmi ekleyemem arkadaşı çekmiştik komik bi fotoydu eklersem görürse alınır boşverin hiç ekle kıyaslayalım demeyin diye yazdım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: **hunter*91**
Yav bana iyi geldi bu telefonda,ya tam kullanamıyormuşum gibi geldi bana,birde bunun kamerası nasıl 0.3 mp oluyor?Arkadaşımın telefonu 1.3 Mp ama benden kötü çekiyor?Peki sence çağa uygun bir telefonmu yoksa çağdışımı kaldık
ben anlamadım atlantik neyi öğrenmek istiyosun ama 6600 hakkında bilgi almak istiyosan yoldan 10 kişi çevir en azından 5 i sana bilgi werecektir crazy nin dedikleri de doğru ses problemi oluyo illaki...az geliyo kulağını telefona yapıştırman lazım şimdi yoksada ilerde olacaktır muhtemelen...işte 6600 yaa bildiin 6600
ama bence 9 mp lik fotoğraf makinesi alcaksın foto için bi de 3120 y da 6100 alcaksın tel için oh(rahat olur)
yine de bu mantığa ilgi duymuyorum çünkü ayrı ayrı taşımayımı tercih edersin yoksa tek bi alette taşımayımı tercih edersin
zaten öyle olsaydı herkes mp3 çalar+telefon+kamera vs yanında taşırdı
quote:
Orjinalden alıntı: recko
ama bence 9 mp lik fotoğraf makinesi alcaksın foto için bi de 3120 y da 6100 alcaksın tel için oh(rahat olur)
yine de bu mantığa ilgi duymuyorum çünkü ayrı ayrı taşımayımı tercih edersin yoksa tek bi alette taşımayımı tercih edersin