yaw ben bi kere görmüştüm o menüyü .. geçen arkadaş sordu var olm dedim.. ara ara bulamadım.. yanlış mı hatırlıyorum yoksa kapanmıyormuydu.. yada değişmiyormuydu.. bilen varsa ??
arkadaş telefonu tercihlerden sessiz moduna alırsan kamera sesini kısabilirsin...
Telefonun tercihlerden, istedigin tercihe bas, kişiselleştir seçenegi çıkacaktır .. Sonra altlarda Uyarı Sesleri / Kapalı dedin mi o tercihe ait, batarya zayıf, yanlış pin kodu, kamera sesi gibi esk uyarı tonları yapılmaz, böylece kamera da kaoanır, hadi bakalım ..
cevap yazan herkese thnx.. yanlış anlayanlarada doğru anlayanlarada..
Ben aylar önce Aksaray Burger King' de şahit oldum. Biraz ileride ki masaya 2 kız 1 erkek liseli gençler geldi. Neşeli ve yüksek sesle konuşuyorlar. Çocuk yeni aldığı 6600 ı göstererek hava yapıyor. Bir müddet sonra "Kızlar bu telefonun EN BÜYÜK özelliğini henüz görmediniz" deyip tuvalete gitti. 5 dakika sonra yüzünde bir sırıtma ile geldi. Kızlara telefonunda birşeyler gösterdi. İki kız birbirlerine bakıp kıkır kıkır gülüyorlar yüzleri kızarmış bir halde. Ben telefonda kini göremedim ama anlamıştım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme