Bildirim
6600 Kamera Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BAK ARKADAŞIM. SEN MUHTEMELEN TEL. HAFISANI KULLANIYORSUNDUR. MENÜYÜ AÇTIKTAN SONRA SEÇENEKLER VE HAFIZA KARTINI SEÇİYORSUN TAMAMLANIYOR -
telefon hafızasındaki yuklediğin seyleri hafıza kartına yukle ondan sonra gelen mesaj kutusundakileride sil -
Tamamda telefon hafızasını 5980KB 'i boş zaten. kullanılan bölümü çok az. Zaten bu hatayı her zaman vermiyor. Bi çözüm bulamadım bu arada dediğini yaptım aam sadece telefon hafızası ve hafıza kartının kapasitesini göstermekte. Teşekkürler...Yardımlarnızı bekliyorum... -
Tel hafızası nasıl 6 mb ye yakın boş oluyor arkadaşım , imkansız gibi .. Zaten 6 mb ..
Sen toplam kapasiteyi söylüyor olmayasın, yada hiçbirşey yapmadın telefona, resim bile atmadın ondan böyle..
AMA eger gerçekten bomboş ise telefon, böyle bir hata vermesi de imkansız, format atman gerekebilir .. -
++++++++11111 nega -
yok ya resimler falan hepsi memery card' da telefonun hafızası bomboş neredeyse... Format attım bi kere ama bikaç gün sonra yine aynı sorunla karşılaştım..Bilmiyorum neyapacağımı sizce ne yapmalıyım ...off offf
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X