Şimdi Ara

6600 mı ? SX1 mi ? almalıyım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya kardesım bu kadar mıllet sx1 dıye dıye bı taraflarını yırtıyorsa vardır bı sı ler.....nokıa alt tarafı populer bı telefon parca sorunu olmuyor.her yerde bulabılıyorsun ama everytıme sx1
  • bu tarz topic açıldığında agresifleşir neye ihtiyacın varsa onu al derim.fakat bu sefer bir istisna yapıp tavsiyede bulunacağım.sx1 rulezz...
  • yavv eğer bilgisayarın var ve yükleme,ıvır,zıvır işlerden anlıyosan hiç bi problemi yok.baktın tel acayipleşti at format oda olmadı yükle fw nin yenisini olsun bitsin.
    bence sorrun yok.mp3 kalitesi+radyo için arkadaşların dediği bende olmayan o sorunlara da değer.
  • YAW DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM AM SX1 DE OYUNLARI NASIL OYNICAZ
    MALUM 5-7 VE YÖN TUŞLARI
  • Arkadaşlarlar görüşler için herkese teşekkür ederim.

SX1 almaya karar verdim.
    Önce Çankaya'dan başlayayım bari..
  • harbiden 7 yıl garati mi süper
  • yaw arkadaşlar, eşimin telefonu 3660, sx1 ile değiştireyim diye düşünüyordum, satıcısına sorsam herhalde buradaki kadar bana ne bilgi verebilir ne de etkiliyebilirdi. Fikirlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim. En kısa zamanda değiştireceğim.
  • bende de 6600 var ve sx1 le değiştirmek istiyorum
    ne kadar para veririm
    yada alırım
    kafa kafaya olur mu?
  • imzamı görüyon mu imzamı
    süper bişi bu sx1, sorunlu felan diyolar aldırma bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheriff -- 25 Mart 2005, 11:34:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: THHOOR

bende de 6600 var ve sx1 le değiştirmek istiyorum
    ne kadar para veririm
    yada alırım
    kafa kafaya olur mu?

evet
  • only you sx1
  • hoca ne alırsan al milleti ne dinliyon

• quote:

Orjinalden alıntı: THHOOR

bende de 6600 var ve sx1 le değiştirmek istiyorum
    ne kadar para veririm
    yada alırım
    kafa kafaya olur mu?

eğer sen elefonun verip ikinci el sx1 alacaksan normal de para alman lazım.ama cep telefoncular bilirsinki tam ölücü heleki ikinci el de.kafa kafaya değişebilirsin.amaa para isteyen çıkarmı çıkra.üzerine para veren sanmıyom olacağını.
  • BEKOnun sitesinde SX1 için hi-fi ses demiş
  • 6600'DA SX1'DE BULUNMAYAN ÖYLE PROGRAMLAR YÜKLÜYORSUN Kİ AKLIN HAYALİN DURUR.EZAN PROGRAMI BİLE YÜKLEYEBİLİYORSUN.FAKAT SX1 6600'DAN DAHA ÜSTÜN.ÖZELLİK VE HIZ OLARAK.
  • 6600 derim sx1 çok sorunlu... forumu arasan konuların %80 i sx1 sorunları hakkında
  • quote:

Orjinalden alıntı: VEDAT_06

İkisi de süper telefonlar, Halen piyasada daha iyisi yok. İlle Nokia diyorsan 6600, çizgi ötesi şöyle uçuk-kaçık aykırı birşey diyorsan o zaman tabi ki SX1 derim.

piyasada iyisi yok mu?!!

kardeş geçen seneydi o
  • Kullanmayı bilmeyenler onlar +sorunlu seriler artık yok piyasada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: manas35

Arkadaşlar 6600 almayı düşünüyordum. Fakat SX1 in fiyatı düşünce ikilimde kaldım. SX1 de sorun var acaba fiyatı bu kadar düşürdüler.

sizce hangisini almayım. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

SX1 Siyah al yeni hem işlemcisi 6600'dan yüksek...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.