sx1e karizmatik dienler telefonlarına bidaa baksınlar... sx1in tuştakımı çok kötü yoksa bende onu alırdım. aralarındaki tek fark stereio ama demeye bin şahit lazım o ayrı bi konu. ekranı kimse iddaalaşmasın 6600 daa canlı . senin anlıyı caa n tek farkları mp3 onunda programı war zaten . öyle bi tuş takımlı telefon kullanmak istiyosan karar senin sonuna kadar 6600
bi SX1 hayranı olarak + SX1in 6600a çoğu yönden basacağını adım gibi bilen biri olarak tabiki
SX1
6600 hayranları
SX1 in üzerinde NOKİA YAZSAYDI NAPARDINIZ ACABA MERAK EDİYORUM...
arkadaş ben ikisinide kullandım Sx1 6600 dan daha iyi. ama bütcen müsaitse Mpx-220 al bence..Ben Sx1 imi sattım (bu arada Sx1 den çok memnundum hiç problemi yoktu )Mpx-220 aldım gerçekten güzel telefon..iyi günler.
SX1 denilen telefonu kesinlikle tavsiye etmiyorum, iğrenç bir telefon, hatta iğrenç ötesi!
Artık kimsenin SX1 almasını istemiyorum, her önüne gelenin elinde görmek beni kahrediyor.
ÖZELLİKLE DE "6600 MI, SX1 Mİ?" DENİLMESİNDEN NEFRET EDİYORUM! Bu iki telefonu kıyaslayabilenler gitsin 6600 alsın, 6600 SX1'in rakibi değil!
sx1..
bence bu sx1 i uş takımından korkup alamıyanlar paso bok atıyo tele sorunmuş ne sorunu ya telin ana yazılımını değiştiriyoruz tel gene banamısın demiyo canavar gibi çalışıyor nokinın herhangi bi modeline fazla program yükleyince bile donuyo ben n-gage kullandım (müthiş bir telefon onuda söliim) garantili aldım ilk ay yazılımı çöktü sonra oyun ve programlardan kaç kere kitlendiğini ben hatırlamıyorum bile ama kalkıpta n-gage şöle böle demiyorum sx1 de geçektende zamanının ötesinde bir teldi ve çıkalı herhalde 2 sene oldu hala gündemde önümüzdeki bi 3-4 sene daha gündemde olucak bence ve sonuç olarak fiyat-performans ve herkezde olmaması açısından sx1 ayrıca kamerasıda daha ii onu söliim......
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme