Şimdi Ara

6600 mı ? SX1 mi ? almalıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 6600 almayı düşünüyordum. Fakat SX1 in fiyatı düşünce ikilimde kaldım. SX1 de sorun var acaba fiyatı bu kadar düşürdüler.

sizce hangisini almayım. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• sana bir misal vereyim. 6600 ile ultra mp3 açınca ses artırıp azaltınca sanki takılmalar oluyor ama sx1 ile aynı işlemde hiç bir şey olmuyor. işlemci farkları var sx1 132 mhz 6600 104 mhz. sx1 de bugün 7610 dan daha hızlı işlemci var. radyo var ve 6600 ve 7610 olmayan stereo mp3 ve stereo radyo var. ve inan sx1 in ses kalitesi muhteşem.

6600 da da daha hoş bi ekran ve symbian 7.0 var. tma haricinde bi fark yok 6.1 den ama olsun 7 var. bu arada sx1 e de path ile tema kurabiliyon. bana sorarsan sx1 kardeş nokialar yaramaz. gerçekten çok hızlı. 6600 vardı arkadaşım onunla bire bir karşılaştırdım da söylüyorum. ve sınırsız video da standart sx1 de 6600 ile programla yapyon
  • İkisi de süper telefonlar, Halen piyasada daha iyisi yok. İlle Nokia diyorsan 6600, çizgi ötesi şöyle uçuk-kaçık aykırı birşey diyorsan o zaman tabi ki SX1 derim.
  • aslinda bu konu cok tartisildi.cogunluk sx1 tarafinda tabi.
  • evet abi sx1de sorun var adamlar yaparken fazladan bi radyo ve mp3 player koymuşlar farkında olmadan

ikisinide kullanan biri olarak tabiki sx1
  • quote:

Orjinalden alıntı: manas35

Arkadaşlar 6600 almayı düşünüyordum. Fakat SX1 in fiyatı düşünce ikilimde kaldım. SX1 de sorun var acaba fiyatı bu kadar düşürdüler.

sizce hangisini almayım. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

SX1 elbette ...6600 kullanıp sx1i görünce uffbea diyen öyle çok örnek varki etrafımızda
  • SX1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende sx1 alcaktım ama 2. eli olmadığından dolayı 6600 aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: THHOOR

bende sx1 alcaktım ama 2. eli olmadığından dolayı 6600 aldım

izmir çankayada bol bol var arkadaşlar isteyen bibaksın.ama nederece güvenilr tartışılır elbet
  • ikisinide kullandım 6600 sx1 in yanına bile yaklasamaz
  • bende Sx1 almayi düşnüyorum, Sx1 in garantili fiyati ve spot olarak satilan fiyati nedir?
  • ben ankaradayım
    sıfır almak istemiyorum
  • sormak bile yersiz

tabiki SX1
  • arkadaslar sx1 i tanıyorum su muhtesem tel ama 6600 neya oda yeni mi cıkmış ole bir model demi var acaba ?
  • SX1 al SX1'in en sorunlu problem cıkaran hali bile 6600'dan iyi dir fiyatıda makul siyah renkli olanı cok cekici 1-2 hafta msj yazmakta zorlanırsın am adam gibi bir telefona sahip olursun benim arkadasta var geçen 1 haftalık değiştik benim cihazla Sx1'i cihaz güzel bence tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoT_CLaN

SX1 al SX1'in en sorunlu problem cıkaran hali bile 6600'dan iyi dir fiyatıda makul siyah renkli olanı cok cekici 1-2 hafta msj yazmakta zorlanırsın am adam gibi bir telefona sahip olursun benim arkadasta var geçen 1 haftalık değiştik benim cihazla Sx1'i cihaz güzel bence tavsiye ederim

arkadaşlar size bir şey söyleyim mi sx1 hiç bir sorun yok. sorun olan bizleriz boyuna patch maych yama filan kurunca alet ister istemez zaten kilitlenmeler filan başlıyor. ben aldım geri verecem ama kullandığım süre içinde ki boyuna uğraştım hiç kilitlenmedi bir kere kilitlendi oda kilitlendimi tam bilmiyorum
  • 6600 TABİKİDE
  • SX1
  • 6600 AL
  • Peki fiyatı niye bu kadar düştü ?

bu konuda bilgisi olan var mı?

Bilirsiniz bizler bir malın fiyatı çok düşünce hemen
    huylanırız.....
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.