Şimdi Ara

6600 TL CANAVAR TOPLANDI-4790k-ASUS STRİX 980-GAMİNG 5 - ASUS VG248QE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    vatan ta ta ta tammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sanırım siz oyunların yükleme hızını görmediniz daha ssd de normal hdd ye göre ego demişsiniz
  • Konunun özeti 6600 TL nasıl çöpe atılır
  • Bende 1 adet ssd 1 adet hdd 2 tane flaş bellek 1gb de ram cache var, dota 2 oyunu 14 saniyede açılıyor en son ayarlarda.
  • Abi o gün benim doğum günüm gelip bir tur binebilir miyim?(cidden doğum günüm)

Ssd şart birde chromaya bu kadar taktiysan radar firefly i çıkardı onuda alıver.

Son olarak hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6600 TL hey maşallah

SSD konusuna bende katılıyorum

Son olarakda hayırlı olsun..
  • Güzel ama çok pahalı ! Şimdiden hayırlı olsun , inşallah sıkıntısız eline ulaşır
  • merhaba ben 4 ay önce pc topladım yurt dışından toplam 7000 tl değerinde sana sistemi yazayım
    işlemci=inter i7 5960x extreme edition lga 2011 vg-3
    anakart=asus rampage V
    ekran kartı=asus 980 gtx nvidia
    hard disc=samsung 850 pro 256gb ssd (3 tane) artıu 3tb hdd harddisc
    ram=8x4=32 gb ram gskill
    modüler güç kaynağı=corsair 1200i
    soğutma sistemi=corsair h100i
    bu parçaların toplamı tükiyede 14 bin tl hocam gördüğün gibi canavar bu şekilde oluyor :) eğer iptal edebilirsen sana bunun gibi pc toplamanın nasıl olacağını anlatabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyar_63 -- 1 Haziran 2015; 1:48:07 >
  • bahtiyar_63 B kullanıcısına yanıt
    Nasılmış merak ettik

• Eger bu sistem 7000 bin tl ye aldıysan ben hemen :D alayım kardesim
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    şubat ayında arkadaşlarımla taylanda gittik amacım ordan pc toplamaktı bangkokda pantip plaza diye bir yer var dünyanın en büyük pc toplama avm si yani sadece parçacıı pantip plaza bangkok yaz google a görürsün resimlerden ben normalde böyle bir sistem toplamayacaktım bu arkadaşa benzer bir sistem toplayacaktım sonra yurt dışında bi fiyatlara bakayım dedim hazır gitmişken işte bu yeri buldum birde ne göreyim inter core i7 5960x extreme edition lga 2011 v-3 türkiye fiyatı 3500 tl orda 1500 tl idi hemen en iyi pc parçalarını toplamaya başladım artı orda şöyle bir durum var parçaları kredi kartından aldıktan sonra ülkene dönerken %8 vergi geri ödemesini yapıyor 2500 tl de taylandda 11 gün kaldım otel uçak yemek felan dahi 9500 tl ye ekran kartı dışında çünkü 12-13 bin tl civarında ekran kartları var en iyi pc topladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyar_63 -- 1 Haziran 2015; 23:16:10 >
  • Hayırlı olsun ss bekleriz ama yazık olmuş az daha sabredip forumdan önerileri takip etseydin daha güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyar_63

şubat ayında arkadaşlarımla taylanda gittik amacım ordan pc toplamaktı bangkokda pantip plaza diye bir yer var dünyanın en büyük pc toplama avm si yani sadece parçacıı pantip plaza bangkok yaz google a görürsün resimlerden ben normalde böyle bir sistem toplamayacaktım bu arkadaşa benzer bir sistem toplayacaktım sonra yurt dışında bi fiyatlara bakayım dedim hazır gitmişken işte bu yeri buldum birde ne göreyim inter core i7 5960x extreme edition lga 2011 v-3 türkiye fiyatı 3500 tl orda 1500 tl idi hemen en iyi pc parçalarını toplamaya başladım artı orda şöyle bir durum var parçaları kredi kartından aldıktan sonra ülkene dönerken %8 vergi geri ödemesini yapıyor 2500 tl de taylandda 11 gün kaldım otel uçak yemek felan dahi 9500 tl ye ekran kartı dışında çünkü 12-13 bin tl civarında ekran kartları var en iyi pc topladım

İlginçmiş eyvallah

• Hayırlı olsun. Eleştiri yapmak gerekirse ben olsam mutlaka bir SSD alırdım. HDD olarak WD Black alırdım. Psu suz bir kasa alıp Evga marka bir psu alırdım. Eğer gerçekten ses konusunda hassas iseniz veya iyi bir ses almak istiyorsanız ses kartlı bir kulaklık yerine(son derece dandik oluyorlar bence) harici bir ses kartı + kaliteli stereo kulaklık almalıydınız. Son olarakta bu tamamen tercih meselesi ama ben olsam 970 sli alırdım. Uzun sürüleri sli/cf sistem kullandım son derece memnunum.

Topladığınız sisteme kesinlikle kötü veya parayı çöpe atmak felan demiyorum. Ben sadece ben olsam toplayacağım sisteme göre eleştirilerimi yaptım. Hayırlı olsun tekrardan.

Edit: Bir de ne yapar ne eder biraz daha para koyup şu monitörü alırdım : Acer Predator XB270HAbprz 27" 1ms Full HD 144Hz DP Usb3.0 G-Sync Led Monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 2 Haziran 2015; 1:37:58 >

• selamlar.
    şuan kıbrısta olduğumdan finallerim ve bütlerimden dolayı bir türlü fırsat olamadı yazmaya. ayın 21 ine evdeyim bol fotolu videolu kutu açılımı ve sistem dizilimi yapacağım.h80i alacağım ve 850evo 120 gb almayı düşünüyorum..
    iyi forumlar herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekhmet95 -- 13 Haziran 2015; 19:03:06 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.