Şimdi Ara

6600 ve auto-pilot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu forumda ve birkaç sitenin forumunda auto-pilot programının 6600'ı sim kartsız çalıştırdığını okudum ama bunu kendim başaramadım..yapabilen varsa bilgilendirebilir mi acaba beni?

• Merhaba nox ;

Bahsettiğin programın ismi Psiloc System Tools 1.61.

Programı çekebileceğin linki PM olarak gönderiyorum.
  • psiloc tools'u da denemiştim ama yine olmamıştı..ayrıntılı olaral ne yaptığını yazar mısın? telefonum 6600 yalnız..
  • auto pilotu bende denedim ama ogle bir şey yok birde psiloc system tool unu deniyek olursa rahatlik valla
  • bu programın amacı ne ?
  • Beyler auto pilot diil....Flight mode yani uçuş modu.... Program sx1 de çalışıyo diye duymuştum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4GE -- 4 Kasım 2004, 19:47:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jankat®

Beyler auto pilot diil....Flight mode yani uçuş modu.... Program sx1 de çalışıyo diye duymuştum...

uçuş modu anlamı da şudur GSM şebekesi ile bağlantıyı kesme saygılar....
    Uçakta veya otobüste açarsınız ama millete teli göstermeyin haaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw ne işe yarıoo bide onu soyleseniz...
    catlayacam meraktann
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurt

yaw ne işe yarıoo bide onu soyleseniz...
    catlayacam meraktann

Telefonu sim kartsız açıp kullanabiliyosun.... Yani mesela otobüste mp3 dinliyosun ama telefon çekmiyo(Böylece yok uçak düşer,yok firen tutmaz muhabbetleri gerçeğe dönüşmüyo)Hiçbir gsm işini yapmıyo..Sadece oyun,program,müzik,fln işte...Telefonun içinde ne yüklüyse ok.. Ama bu olayı gelde bizim insanlarımıza anlat... Adamlar hemen başına üşüşür kapat teli diye,anlamazlar flight mod fln,o yüzden çaktırmadan yapmak lazım bu iişleri....

• wayy cok ii program o zmn...
    ama biraz da tehlikelii
  • Evet bende programı yükledim daha flight mod var deneyeyim merak ettim doğrusu. P910 da olacak diye duymuş bunu hatta Xda2 cep bilgisayarında da bu olay varmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jankat®

quote:

Orjinalden alıntı: onurt

yaw ne işe yarıoo bide onu soyleseniz...
    catlayacam meraktann

Telefonu sim kartsız açıp kullanabiliyosun.... Yani mesela otobüste mp3 dinliyosun ama telefon çekmiyo(Böylece yok uçak düşer,yok firen tutmaz muhabbetleri gerçeğe dönüşmüyo)Hiçbir gsm işini yapmıyo..Sadece oyun,program,müzik,fln işte...Telefonun içinde ne yüklüyse ok.. Ama bu olayı gelde bizim insanlarımıza anlat... Adamlar hemen başına üşüşür kapat teli diye,anlamazlar flight mod fln,o yüzden çaktırmadan yapmak lazım bu iişleri....

+1
    hatta bence hiç denemeyin...
    "flight mode" u anlatana kadar phsyco mode'a geçersiniz

• kesinlikle anlatamazsını arkadaşlar türkiyede tutmaz bu program
  • quote:

Orjinalden alıntı: FatalERROR!

Evet bende programı yükledim daha flight mod var deneyeyim merak ettim doğrusu. P910 da olacak diye duymuş bunu hatta Xda2 cep bilgisayarında da bu olay varmış

P900'de zaten var.... Programa gerek yoqq.....
  • arkadaşlar sonuç olarak 6600 a bu özelliği hamgi programla sağlicaz onu söyleyin; auto pilot mı psiloc sys.tools mu, nedir?, aklım karıştı valla.
  • sağlam bi nokta oldu, saol!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.