Dostum bunun için elinde ufs olması gerekiyor var ise anlatırım nasıl yükleyeceğini... Bende vardı 6600 version attırdım ama hiç birşey değişmedi ne hızlanma ne başka birşey yani. Versionun kaç senin?
kendin yapmaya çalişma.bi de 6600 de wersiyon yüklestsen ne olacak ki?hiç bi değişme olmuyor diye geçiyor forumlar.
v 4.09.1 bazı sis dosyalarını yükleyemiyorum nedense..
o sis dosyalari 1.nokia 6600 için mi? 2.symabian7 için mi? belki nokia için değildir.belkide symbian 6 ya da 8 içindir.
quote:
Orjinalden alıntı: Quinn
v 4.09.1 bazı sis dosyalarını yükleyemiyorum nedense..
ben telefonu yeni almıstım ilk aldıgım 6600 'ın versıyonu son versıyondu o bozuldu servıse goturdum yenısını verdıler verdıklerı yenı telefonun versıyonuda 4.09.1 ama bu aldıgım telefonda bazı sis dosyalarını yükleyemiyorum.. ilk telefonda kurmustum.. Mesela PsicologeRecorder
Dostum telin versionu çok iyi ben o versionu kullanıyordum ve 6600 S60 programlarının hepsini çalıştırıyordum. Senin gibi bende birşey değişir diye versionu yükselttim sanırım 5 küsür yaptım ama hiç birşey değişmedi... Kurduğun dosyalar ya uyumlu değildir yada bozuktur... Ha birde bazı dosyaları telefonu ingilizce yaptıktan sonra kurmayı dene...
o zaman tekrar bi serwise götür yüklet derim ben.türkçe forumlarda nokia 6600la ilgili türkçe kaynak bulamazsin.
Yardımlarınız için Teşekkürler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme