Şimdi Ara

6600 Versiyon Yükseltmek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bendeki versiyon biraz eski yeni versiyonunu nasıl yuklerım nerden bulabilirim.. yardımcı olursanız sevinirim..

Teşekkürler..

• kendin yapmaya çalişma.sx1 kadar kolay değil.onun için herhangi bi serwise götür 10dk da hallederler.
  • bildiğiniz adres falan varsa anlatılan soylerseniz sevinirim..
  • Dostum bunun için elinde ufs olması gerekiyor var ise anlatırım nasıl yükleyeceğini... Bende vardı 6600 version attırdım ama hiç birşey değişmedi ne hızlanma ne başka birşey yani. Versionun kaç senin?
  • kendin yapmaya çalişma.bi de 6600 de wersiyon yüklestsen ne olacak ki?hiç bi değişme olmuyor diye geçiyor forumlar.
  • v 4.09.1 bazı sis dosyalarını yükleyemiyorum nedense..
  • o sis dosyalari
    1.nokia 6600 için mi?
    2.symabian7 için mi?
    belki nokia için değildir.belkide symbian 6 ya da 8 içindir.

quote:

Orjinalden alıntı: Quinn

v 4.09.1 bazı sis dosyalarını yükleyemiyorum nedense..
  • ben telefonu yeni almıstım ilk aldıgım 6600 'ın versıyonu son versıyondu o bozuldu servıse goturdum yenısını verdıler verdıklerı yenı telefonun versıyonuda 4.09.1 ama bu aldıgım telefonda bazı sis dosyalarını yükleyemiyorum.. ilk telefonda kurmustum.. Mesela PsicologeRecorder
  • Dostum telin versionu çok iyi ben o versionu kullanıyordum ve 6600 S60 programlarının hepsini çalıştırıyordum. Senin gibi bende birşey değişir diye versionu yükselttim sanırım 5 küsür yaptım ama hiç birşey değişmedi... Kurduğun dosyalar ya uyumlu değildir yada bozuktur... Ha birde bazı dosyaları telefonu ingilizce yaptıktan sonra kurmayı dene...
  • o zaman tekrar bi serwise götür yüklet derim ben.türkçe forumlarda nokia 6600la ilgili türkçe kaynak bulamazsin.
  • Yardımlarınız için Teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.