Valla bence de 6600, nedeni de daha hızlı olması. Sıemensler bi tuhaf kitlenmeler oluyor bazen, geç açılıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: violent_rainstorm
Valla bence de 6600, nedeni de daha hızlı olması. Sıemensler bi tuhaf kitlenmeler oluyor bazen, geç açılıyor.
Ne hızlısı sen 6600 da mmc cardı doldur bakalım telefon acılmak bile istemiyor suan sx1 kullanıyorum full dolu nerdeyse yavaslama yok iki telefonuda kullandıgım icin farkı gordum , ayrıca o kitlenmeler telefonu kullanmayı bilmeyenlerin uydurması bende neden hic kitlenmiyor
SX1
beni bazılarınız bilir SX1'in mücahitlerinden ve SX1ciler topiğinin kurucusuyum ve şunu rahatça söyleyebilirim..
SX1 6600 ın eline beynine havada karada verir.. (genel olarak -overallda)
SX1 6600 ı satarda parasını almaz hatta 6600 ı köpeğine döker ama 6600'ı köpekte yemez çünkü sevmez
Tamam kabul ettim SX1 daha iyi ben bi son dakka yoklaması çektim, ben de katılacam artık SX1 camiasına kesin kararımı verdim.
KAMUOYUNA,
Son günlerde, Finlandiya'lı NOKIA firmasının, Türk kullanıcılara yönelik gönderdiği bazı parti cihazlarda Malezya malı 3. sınıf çip kullandığı duyumu üzerine Anti - NOKIA TEAM'in açıklamasıdır.
Türkiye halkının alınteri ve emeğiyle satın alarak en çok satılan GSM markası haline getirdiği Finlandiyalı şirket NOKIA'nın uyguladığı ticari politikaları şiddetle kınıyor. Duyarlı Türk halkının firmaya yönelik geliştireceği satın alma politikalarını sonuna kadar destekliyoruz.
Anti - NOKIA TEAM Basın Bürosu
bu arada şunu da belirteyim alalı 3 ay oldu henüz kilitlenme görmedim
siemens üretsin şekil bi telefon alalım ne o ööle gudubet gibin telefonlar ikinci ellere bakalım arkadaşlar sonuç ikinci elde bir mal alacaksan ikinci elini araştır
SX1 işlemcisi 6600 daha yüksek ve akranı daha net ama soluk...
git soluk ekranlı sx1 al işlemcisi ii ya sanki 3d oyun oynayacak biri 100 dier 133 ne yani
YA arkadaslar! sx1 in fiyatını bilen var mı? benim sordugum yerler pahalı geldi. Lütfen söyleyin bi fiyat!!
quote:
Orjinalden alıntı: TµGy
off be kardeşim n sade örneği veriyim 6600 480x640 boyutunda resim çekebiliyomu.onu söleyin bana...
telefonu yatay tutarsan 480x640 resim çeker
quote:
Orjinalden alıntı: memoxm
quote:
Orjinalden alıntı: TµGy
off be kardeşim n sade örneği veriyim 6600 480x640 boyutunda resim çekebiliyomu.onu söleyin bana...
telefonu yatay tutarsan 480x640 resim çeker
hoortlatmayın kardeşim. bu topici nerden buldun ayıptır sorması.
forumun gördüğü en ateşli kapışma 6600 vs sx1 kapışması olsa gerek...
baksanıza telefonlar çıkalı 4 sene oluyor nerdeyse hala güncel...
Eski konu ama hala sx1 süper telefon
6600'ı ilk aldığımdaki heyecanı hiçbir telefonda bulamadım desem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme