Şimdi Ara

6600 VEYA SX1 HANGİSİ DAHA İYİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mir

quote:

quote:

6600 çok daha gzl daha şekil bi telefon.zten aşağı yukarı aynı özllkleri war.sadece siyah sx1 görüntü bakımdan daha iii 6600dan

sx1 in şekli 6600 a bin basar bee!!!!

ne oyle pogaça gibi telefon demi :)

ne pogacasi yarım ekmek yarim :))
  • 6600 veya sx1 kullananların en çok hangisi salak diye topic mi açsak acaba yada ezik diye ????
  • 6600 + 6600 + 6600 + 6600 + 6600 = SX1
  • Bence 6680
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kerem_06

Bence 6680
  • İkiside araba takozu gibi birşey adı üstünde telefon telefonla ne yapılır konuşulur hadi birde gprs ve wap diyelim resim çekmek müzik dinlemek bunlar fazladan tefarruat hiç gereksiz bence birde arabayı park edince tekere takoz nieytine konulabilinir

şaka şaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 30 Mart 2005, 12:47:18 >
  • Arkadaslar sx1 diyosunuz ama ben 2 telefonu yanyana koyup ekranlarına baktıgımda sx1 ekrenı 6600 a göre cok mat ve cansız renkler sunuyor.Yalan mı????
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginer804

İkiside araba takozu gibi birşey adı üstünde telefon telefonla ne yapılır konuşulur hadi birde gprs ve wap diyelim resim çekmek müzik dinlemek bunlar fazladan tefarruat hiç gereksiz bence birde arabayı park edince tekere takoz nieytine konulabilinir

şaka şaka
  •  6600 VEYA SX1 HANGİSİ DAHA İYİ
  • tabki 6600 ama bnce ikisinide alma bekle bıraz
  • beklemekte yarar var daha ne modelli telefonlar çıkacak hem beklersek enson modelini alırız
    quote:

Orjinalden alıntı: Gover

tabki 6600 ama bnce ikisinide alma bekle bıraz
  • 6600
  • 6600
  • 6600
  • Arkadaşlar,
    Forumdakilerin çoğu bu topiclerden sıkılmış ama birkaç şey yazmak istiyorum.
    SX1 özellik olarak gerçekten üstün ama ekran kalitesi konusunda yerlerde sürünüyor.
    Sadece SX1 değil tüm siemenslerin ekran kalitesi diğerlerinden çok kötü. CX65 vb.

6600 ın ekranı daha yüksek kontrastlı (bu arada kontrast zıtlık demektir bilmeyenler için, kontrast arttırıldıkça ekranda siyahı beyazdan daha fazla ayırt edersiniz).

K700i nin ekranı ise bu ikine 5 basar resmen yanlarında plazma gibi kalıyor.

Selamlar.
  • bende bu yaz sx1 almayı düşünüyorum fiyatları ne kadar olur o zamana kadar??????????????????????

• 6600 yine de en iyidir
  • bence sx1 6600 dan hem daha iyi hem daha ucuz sx1 in tek eksiği tuşlarının diazynı
  • sx1 her zaman daha iyidir 6600'dan
  • off be kardeşim n sade örneği veriyim 6600 480x640 boyutunda resim çekebiliyomu.onu söleyin bana...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.