bir tane 6600gt var bir tane daha alıp sli mi yaparsam daha iyi olur yoksa 6800 gs tek mi alayım?performans acısından
bende bu forumda okumuştum 2 tane 6600gt,1 tane 6800 etmiyormuş.topicide slı günümüzün kazığıdır anlayın artık gibi birşeydi.bence biraz araştır bulabilirsen orda daha ayrıntılı cvp.lar verilmişti
6600gt sli ile elde edebileceğin enyüksek performan 1.5 tane 6600gt çalıştırmak kadar olur. ama 6800gs kesinlikle 1.5 6600gtden daha iyidir. bence.
quote:
Orjinalden alıntı: faati2222
6600gt sli ile elde edebileceğin enyüksek performan 1.5 tane 6600gt çalıştırmak kadar olur. ama 6800gs kesinlikle 1.5 6600gtden daha iyidir. bence.
Katılıyorum.Bence 6800GS daha iyi.
pratikte ne kadar doğru bilmiyorum ama slinin çalışma prensibi ekranı ikiye bölüp her bir parçayı bir karta yüklemek ve bu da teorik olarak 2 kat performans demek ama dediğim gibi bunlar pratikte bu kadar iyi sonuçlar vermeyebiliyo..
sli de ekranın üst kısmını bir kart alt kısmını diyer kart çalıştırıyor diye yazı okumuştum ama bu konu ile ayrıntıyı ancak kulananlar bilir
hiç 6600gtsli kullanmayanlar bu şekilde yorum yapması enteresanHer topicte yazılanlar doğru alsa ah keşke..uzun bir süre 6600gt sli kullandım ve 6800gs yerine hiç düşünmeden tercih edrim..
Ben ce de sli büyük güzel bi teknoloji. kulanmayan insanların nedensiz laf atması saçmalık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme