Şimdi Ara

6600gt agp fanı bozuldu.Garanti kapsamına girer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3-4 ay önce almış olduğum winfast 6600gt agp ekran kartının fanının devri düşük ve sesli çalışmaya başladı.Fan çok yavaş dönüyor ve masa üstü sıcaklığıda 90 dereceye kadar çıkıyor.İçini temizledim,makina yağı damlattım ama sorun değişmedi.Ekran kartı fanları garanti kapsamına giriyormu bunu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDSeeD -- 2 Ocak 2007; 0:50:56 >

• giriyor verebilirsin
  • Evet garanti kapsamına girer
  • girerde şimdi agp 6600gt bulamazlar seni oyalarlarda oyalarlar :)
  • foruma yeni bakabildim
    öncelikle mesajlar için teşekkürler arkadaşlar
    yeni bi 6600gt vermeseler onun ayarında yeni çıkan agp lerden verseler daha çok işime yarar aslında.üzerine fiyat farkınıda veririm.
    neyse bakalım bayram bitsin bilgisayarcılar açılsın hemen götürüp vericem
  • evet zaten öyle yapacaklarda şimdi sen istanbulda oturmuyorsan kartın istanbula gidecek teknik servis bakacak değişim onaylancak ki bu 10 günü buluyor sonra sana seçimini soracaklar ne yapıcaksın diye elinde yedek bir kartın yoksa bu çok sıkıcı bir süreç 2 ay içinde 2 kere geldi başıma :(
  • Garanti kapsamına girer hemde daha iyi bi kartla değiştirebilirler 6600GT ni eğer şanslıysan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garanti kapsamına girerde bu zamanda senin mmodelden agp ekran kartı bulunamaz veya dandirik bi fan takıp geri yollarlar yada büyük bi firmadan ise sanırım şu anda bulunabilecek olan 1650XT model ile değişim olabilirki çok uzak bi seçenek onada iyi bi fark isterler sanırım..
  • KART garantiye girer ama fan için deişime girmez yeni fan takarlar ama kafadan 1 ay demek bol şans!!!! ya da 2. elden bi silencer için bol şans!!!
  • Bir fan için yeni kart vermezler heveslenmeyin..!

Ellerinde olan bir fanı çakarlar karta tamam diye verirler

Olması en muhtemel olay bu..
  • yeni kart vermezler;dandik bir fan takıp yollarlar...
  • benimde fan bozulmustu
    yeni fan takmıslar
    değiştirmiyorlar kartı
  • bende 6600gt aynı sorunu yaşadım.. ininci el sağlam bi fan taktılar.. problem yok on numara oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.