Şimdi Ara

6600vs sx1 vs 6230 vs s65 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • stereo mp3 ve radyo olayı yüzünden 6600 yerine SX1 i tercih edicem galiba. Bu symbian sürümünün 6,2 olması çok problemmi? kullanan arkadaşlar varmı donma yapıyormu?
  • Hayir 6.2 olmasi hic problem degil. Sirf Symbian 7 icin yazilan programlarin sayisi oldukca dusuk ki zaten onlarin bir alt versyonlarini falan SX 1 de rahatlikla calistirabilirsin..
    Ileride yeni bir fw ile sx 1 in de 7 ye gecis yapacagi soylentisi var.. Bende SVN 10 yuklu, hic bir kilitlenme, tekrardan baslama vs.. gibi durumlar olmadi.. Iciniz rahat olsun. Ancak eger alirsaniz Alman mali olmasina dikkat edin mutlaka...

Saygilarimla..
  • SX1 yada 6230 al derim.
  • sx1 de karar kildim gibi
    bu svn 10 nedir ?
  • SVN 10 : Firmware versyon 10 demektir.
  • bu karsilastirmayi yapabilmek icin telefon sapigi olmamiz lazim ama yine bir netice varilir symbianli olanlarla olmayanlari kendi icinde karsilastirmak gerek yine de sx1 alir
  • ben 6600 dan 6230 a geçtim...Çoğu özellikler 6600 da daha güzel ama video ve fotograf kalitesi olarak ad 6230 , 6600'ı katlar
  • dostum sx1 diyorum ben tele aşığım mp3 kalitesi olarak birkere ipod a 3 kala
    piyasadaki en iyi mp3 calar telefon kıy paraya al 512 yada 1 lik mmc kafayı ye
    benim 6600 kullanan arkadaslar sx1 in mp3 kalitesini görünce kafayi yiyor....
  • sx1....
  • tam yerine gelmişim yaa
    harikasınız
    yalnız gördüğüm kadarı ile bana daha ince bişii lazım o yüzden sanırım 6230 alacağım sizler ne dersiniz ?

saygılarr
  • quote:

Orjinalden alıntı: frank

tam yerine gelmişim yaa
    harikasınız
    yalnız gördüğüm kadarı ile bana daha ince bişii lazım o yüzden sanırım 6230 alacağım sizler ne dersiniz ?

saygılarr

3 ay kullandım süper bir alet tavsiye ederim...
  • valla sx1 kullanıpta pişman olan gormedım SX1
  • Teşekkürlerr
  • sx1 al derim bende yeni bi telfn almayı dusunuyorum bu yuzden yerli ve yabancı bircok forumu okudum ve sx1 in number one olduguna karar verdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric cartman -- 12 Ekim 2004, 22:46:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eric cartman

quote:

Orjinalden alıntı: sca®fa©e

quote:

Orjinalden alıntı: frank

tam yerine gelmişim yaa
    harikasınız

saygılarr

3 ay kullandım süper bir alet tavsiye ederim...

sx1 al derim bende yeni bi telfn almayı dusunuyorum bu yuzden yerli ve yabancı bircok forumu okudum ve sx1 in number one olduguna karar verdim..

iyide bana niye söylüyorsun

• bakın sx1 tam ekran foto çektiğinde çok dehşet oluyorr 6230 u olan birisine çok güzel hava atıyorsunuz ben öyle yaptım :)) fotomu çekti çok karanlık çekiyor dedim gerçekten de öyleydi ben çektim çok baba çıktı üstelik resim kocaman olmasına rağmen iyi bişey yapmadım biliyorum burda önemli olan resimler :))
  • pardon sca®fa©e
  • sx1 al
  • SX1 Nokia'ya göre daha "kırılgan"mış doğru mu? Şöyle bi yere düşürünce bile haşadı çıkıyormuş? Nokia'lar daha dayanıklıymış??
  • ONLAR SADECE .MIŞ .MUŞ DAN İBARET YALAN DOLAN PALAVRA ...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.