Merhaba arkadaslari max max 700 bilemedin 800 milyon civari bir telefon almayi planliyorum symbian isletim sistemli telefonlar ilgimi cekiyor ilk gozumde 6600 var ama mp3 calmanin mono olmasi biraz dusunduruyor 6230 derseniz sanirim onda symbian yok ? var mi acaba ? ayrica s65 de hosuma gitti ancak ondada symbian var mi yok mu bilmiyorum sx1 icinde 6600 in dengi diyorlar... Ancak duyduguma gore genelde symbian yazilimlar nokialarin tustakima gore oluyormus ve sx1 in radikal tus takimi uyum problemleri yaratabiliyormus... Bana bir model onerebilirmisiniz ?
6230'da symbian yok. bende symbiandan(6600)'dan sıkıldım. en iyisi senin için sx1'dir. s65 görüntü olarak güzel ama. symbian var mı bilmiyorum...
SX 1 6600 in dengi degil ustunudur.. Neden denilecek olursa, 6600 in ekran boyutu az da olsa SX 1 den kucuktur. 6600 da Entegre FM ve MP3 player yoktur ayrica 6600 monodur .. SX 1 ise Entegre Fm+Mp3 player mevcuttur ve sterio dur.. Bir kac arti ozelligi daha var.. Sahsen ben 6600 dan yeni SX 1 e gectim.. Iyiki de gecmisim.. Tuslari dert etme, 1 hafta icinde rahatlikla alisiyorsun.. (Bende cok tereddutte kalmistim almadan once bende gecen cumartesi aldim normal tel de cok hizli yazarim msg ancak sx 1 de tabi ilk zamanlar baya bocaladim ancak simdi gene baya hizli yaziyorum.. Insan alisiyor ve daha rahat.. Parmaklari yormuyor..)
Sonuc olarak o telefonlar arasinda SX 1 gecmeni oneriririm..
Bunlar benim goruslerimdir..
Saygilarimla..
max 700 bilemedin 800 milyon vereceksen bence sx1 almak en uygunu.
Ama yazdığın telefonlar dışında soracak olursan K700i olabilir. Spot 7610 olabilir.
sx1 sx1 SX1 SX1
700 milyona sx1+256mmc
spot 7610 oneririm
quote:
Orjinalden alıntı: Ranilin
SX 1 6600 in dengi degil ustunudur.. Neden denilecek olursa, 6600 in ekran boyutu az da olsa SX 1 den kucuktur. 6600 da Entegre FM ve MP3 player yoktur ayrica 6600 monodur .. SX 1 ise Entegre Fm+Mp3 player mevcuttur ve sterio dur.. Bir kac arti ozelligi daha var.. Sahsen ben 6600 dan yeni SX 1 e gectim.. Iyiki de gecmisim.. Tuslari dert etme, 1 hafta icinde rahatlikla alisiyorsun.. (Bende cok tereddutte kalmistim almadan once bende gecen cumartesi aldim normal tel de cok hizli yazarim msg ancak sx 1 de tabi ilk zamanlar baya bocaladim ancak simdi gene baya hizli yaziyorum.. Insan alisiyor ve daha rahat.. Parmaklari yormuyor..)
Sonuc olarak o telefonlar arasinda SX 1 gecmeni oneriririm..
Bunlar benim goruslerimdir..
Saygilarimla..
ekranlar aynı hiç bir fark yok ama sx1 abiiki ama 3660ımı trilyoner olsam bile değiştirmem bozulana kadar
sx1 al 550 milyona 70 milyonada twinmos 256 mmc al ooh gel keyfim gel 620 milyona kapatırsın 80 bilemedin 180 de sana kalır ;))
6600:
"Güzel bir görünüşe, 6 MB dahili hafızayla birlikte yanında gelen 32 MB'lık MMC'ye ve çok kullanışlı bir oyun koluna sahip; tam alınması gereken telefon."
SX1:
"Özellikleri uzun zaman önce ilk duyurulduğunda gözlerime inanamayıp para biriktirmeye başlamıştım. Şimdi ise "güzel telefon ama o kadar parayı harcamaya değmez" diyebiliyorum. "
"bir uyarıda bulunmak istiyorum; piyasadaki Symbian/J2ME programların neredeyse %95'i Nokia'lara ve Nokia tuş dizilimlerine göre yapıldığı için Siemens'in aykırı tuş dizilimi biraz problem çıkartabilir"
Kaynak = darkhardware...
---
Bu doğru mu? sorun oluyor mu?
ikinci el sx1 1 aylik 550 dediler kvk 6600 icin 600milyon dediler bir telefoncuya "6600 vs sx1 ?" dedim sx1 icin bazi agir programlar yukleyince telefonda agirlasma donmalar oluyor dedi bu donma olayini bir yazida daha okumustum aslinda sx1 de hos geliyor ama kararsizim simdilik diyerlerini eleyip sx1 ve 6600 arasinda kaldim... yorumlarinizi ve onerilerinizi bekliyorum
quote:
"bir uyarıda bulunmak istiyorum; piyasadaki Symbian/J2ME programların neredeyse %95'i Nokia'lara ve Nokia tuş dizilimlerine göre yapıldığı için Siemens'in aykırı tuş dizilimi biraz problem çıkartabilir"
iyide joystick sx1 de de var sorun olan kısım nedır yanı ??? yoksa tusların yanlarda olması mı???
spot 7610 alınır. 750 mio.
Mir Sahsen ben 6600 dan SX 1 e gectim. Acikcasi iyikide gecmisim.. Ancak yukarida saydigim farklari okumussundur ona gore karar ver.. Icine en yatkin hangisi geliyorsa onu almalisin.. Su an SX 1 den gayet memnunum.. Ama bu demek degildir ki daimi olarak SX 1 kullanacagim.. Bir sure sonra SX 1 e de gule gule diyecegim.. Ancak su an icin degil.. En azindan SX 1 su anlik ihtiyaclarimi karsilamakta.. 6600 karsilamiyordu. Tabi herkesin ihtiyaclari farklidir..
Saygilarimla..
spot dusunmuyorum yanliz 6600 da ki isletim sistemi surumu sx1dekinden buyukmus ?
Evet. 6600 Symbian 7 kullanir. Sx1 ise Symbian 6.2 sanirim. Ancak SX 1 in ileriki versyonlarinda Symbian 7 ye gecilecegine dair soylenti var..
Dostum tam 3 günlük kvk 6600 ım var istersen sana satabilirim kulaklık(kvk)ve deri bir kılıfla beraber...hemde garantiliiiii tam 3 günlük....
Hazır yeri gelmişken sorıyım... 6600'a normal kulaklık da takılıyor mu? (mesela benim walkman'in kulaklığını da ona takabilir miyim?) Bir yerde böyle bişey okudum da o yüzden soruyorum...
Hayir takamazsiniz. Araya ozel aparat yapmaniz gerekiyor.. 6600 in mikrofon giris yeri ince cunku normal mikrofon girisine gore..
Hayır takamazsın.Ancak bunun için bir jak converter varsa bişey diyemem.Olsada ses kalitesi azalabilir...