Şimdi Ara

6600vs sx1 vs 6230 vs s65 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +1 telefon gayet sağlam kim dediyse uydurmuş.
  • yorum yapmam SX1 derim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eric cartman

pardon sca®fa©e

• siemens alma elinde patlar 2. eli ii diil nokia al en azından fazla zarar etmessin

6230 7610 biraz daha uç 6630
  • daha fazla ucmayi dusunmuyorum konun basinda 700 milyon civari dusunuyorum demistim
    100de90 sx1 almaya karar verdim ancak biraz isi biliyormus gibi gozuken bir telefoncu sx1lere agir programlar yuklendiginde yavasladigini ve donmya yaptigini soyledi biraz teredutteyim
  • 6230 al. en azından küçük ama symbian önemli mi senin için???
  • yani symbian in onemi esnek olmasi ne bileyim istedigim programlari yukleyebilecem vs vs... pda kadar olmasada pda ya yakin bir performans alirim diye dusunuyorum
  • 6600 resmen piyasa oldu bence 6230 al
  • 6230 pek sicak gelmedi bana ekrani filan kucuk ne bileyim ısınamadim telefona
  • hiç düşünme sx1 kafanda problem varsa msn gel faikerdemokan@hotmail.com
  • sx1 de karar kildim tesekkurler...
  • doğru karar tebrikler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mir

sx1 de karar kildim tesekkurler...

'tam isabet'
  • 6630 WE S65DE SYMBİAN YOK
    SX1 VE 6600 DA WAR AMA STREO WE MP3 İSTİYOSAN SX1 AL 6600 DA İİİ ONADA FAZLA OYUN WE PROGRAM BULABİLİRSİN AYRICA NGAGE OYUNLARINI OYNAYA BİLİRSİN SEÇİM SENİN
    SAYGILAR....
  • quote:

Orjinalden alıntı: C.N.R26

6630 WE S65DE SYMBİAN YOK
    SX1 VE 6600 DA WAR AMA STREO WE MP3 İSTİYOSAN SX1 AL 6600 DA İİİ ONADA FAZLA OYUN WE PROGRAM BULABİLİRSİN AYRICA NGAGE OYUNLARINI OYNAYA BİLİRSİN SEÇİM SENİN
    SAYGILAR....

6630 da symbian yokmu???
  • 6630 da symbian var hemde SYMBİAN 8.0
  • PARDON YAAA BEN 6230 ZANNETTİM OZANMAN SEN SALLA SX1'NI 6630 ALDA DAHA TÜRKİYEYE GELMEDİ HERALDE...
    SAYGILAR...
  • GELSEDE..

6630 1 MİLYARIN ÜZERİNDE OLACAK

SX1 550 MİLYONCUK

** İŞTE FARK BUNA DERİM **
  • bugun bir yerde sordum 550 milyon dediler garantor firmayi sorunca simpeks gibi bir sey dediler ben kvk varmi dedim (kvk nin teknik servisini begeniyorum) adam siemens in asil teknik servisinin bu oldugunu ve kvk olsada onlarinda simpeks e (yada oyle birsey) gondereceklerini soyledi...
  • o dediğini hiç duymadım ama benim bildiğim en iyisi **BAŞARI**dır............
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.