Şimdi Ara

660gt sıcaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yandımkart 107 dereceyi gördü dün buğün ise 93 normalmi açılışı 63c ya

• fanını bi temizle, mümkünse fanın önünde yani kasanın alt bölümünde kablo falan varsa bunları tabana yapıştır.eğer yine değişmezse sıcaklık, git zalman vf700 al-cu gibi uygun fiyatlı bi soğutucu al, 6600gt de iyi performans verir zalmanın fanlı soğutucuları
  • çok sıcakmış dikmenibonun dediklerini aynen yap bir
  • temizlik çok önemli 2 gün önce temizledim kasayı işlemci 3 derece düştü ekran kartı load ta 79 *c oluyordu şimdi ise sadece 63 *c gördüm
  • Markasaını sooleseydin ii olurdu ekran kartının.Bende bile 76 derece gordu havalandırmam ii oludugu halde(odada durulamıodu o sıralar).Tahminimce sadece ekran kartın diil kasanın sogutmasıda kotu,kaliteli fanlar takmanı oneririm,bide kasayı fazla sıkışık ve kapalı bi ortama koyma....
  • ewt temizlesen iyi olur o değer yanlış 107 dercede kart olmaz öle bi scaklık zaten öle o kadar yuksek sıcaklık olsa kasa kapar kendini otomatik anladın sıkma canını amö sen yinede bi temizleme ve kablo düzenleme yap olmaz içim rahat etmiyo dersen al bi su soğutma o fazla gelir dersen butceye o zman zalman ın bi fanını al güzel oplur
  • Zalman VF-700Cu LED kullanıyorum, 59 gördüm işlemci ısısı için oyun denemesi çıkışı ama everestde nvdio.kontrolcü 44 diyor kablo diyot gpu'ya temas ediyor.Bu kadar oynar mı iç diyotla? artı bu kadar yoktu sıcaklardan mı? AS5 i süremedik mi? aceleye geldi.Tavsiye verme-isteme hesabı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VRM SICAKLIK SORUNU ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok fazla değer ya benim x850xt full overclocklu oyunda en fazla 58 derece oluyor eee ıceq 2 nin nimetleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.