Arkadaşlar Trkcll de felan konuştuktan sonra ve ya mesaj gönderdikten sonra ekrana kalan kontor geliyor ya benim 6630 uma da geliyor fakat annda kayboluyor herhangi bir ayarı var mı yoksa telefonun özelliği mi bu?
Versiyonu güncellediğn zaman o sorun ortadan kalkıyor.Aynısını benim telefonumda yapıyordu yeni versiyonu kurunca bir sorun kalmıyor
burdan nokia software updateri indir.daha sonra telefonu usb kablosundan pc ye bağla.daha sonra update geçtigiğinde 20-25 dk sürecek ve bu sürede sakın telefonun kablosu yerinden cıkmasın yoksa telefonu servise götürmek durumunda kalırsın kullanamazsın yani :) bu arada update ederken 2-3 defa pc suite bağlantısı kesildi diyor,normaldir endişelenme
eyvallah kardeşim sağol
bir de bu 6630 dku-5 ile bağlanmıyor dimi bunu pc'ye bağlamak içim hangi kabloyu kullanıyoruz?yani modeli nedir?
dku-2
bence kendin yapma garantde sorun oluyor telefonun eğer kvk genpa menpa:) artık ne varsa onun bir bayisine götür ücretsiz yapıyorlar sanırım en fazla 5 liradır
eywallah yardımlarınız için sağolun telefonu mutlaka parmaklamak gerek bunu anladım gereken neyse yapalım Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme