Şimdi Ara

6630 hakkında sorun!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 6630 a elle format attık hersey ıyı guzelde kamera vıdeo cek deyınce bu ozellık desteklenmıyor dıyor ve kapatıyor programı ? telefonculara sorduk ucuk denecek mıktarda para ıstıyor baska cozum yolu yokmudur???

• nasıl attın formatı?
  • *#7370# su soft format
  • ya ben de hatırlıyorum bi ara bende de yapmıştı ama bi program yüklüydü sanırsam!!! ya video ayarlarına baktın mı ?
  • evet ayarlar tamam ama sorun devam foto cekıyor vıdeo ozellıgı yok sadece
  • valla çok enterasan bi durum hard format at istersen bir de!!!
  • hard format herşeı çözüooo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar kusura bakmayın bilmedigimden soruyorum,fabrika ayarlarına dön dediğimiz an , sorunlar düzelmesi lazım degilmi? formatta neyin nesi
  • aynı seye gelıyor nerdeyse ama vırus vs seylerı de temızlıyor
    bu arada hard nası atıoduk bıde ole daha beter olmasın ?
  • format atma(alıntıdır)

ÖNEMLİ UYARI: TELEFONUNUZA FORMAT ATMADAN ÖNCE, EGER HAFIZA KARTINIZDA ŞİFRE VARSA MUTLAKA HAFIZA KARTI ŞİFRESİNİ KALDIRIN. ŞİFREYİ KALDIRMADIGINIZ TAKTİRDE HAFIZA KARTINIZ KULLANILMAZ HALE GELECEKTİR

Format Atma

Symbian telefonlarda ''Soft Format'' ve ''Hard Format'' olmak üzere 2 Çeşit Format Türü Vardır.

1- ) Soft Format

Eğer telefonunuz sürekli sistem hataları veriyorsa,sistem dışı
    kapanıp açılıyorsa,yüklemiş olduğunuz uygulamalar normal dışı çalışıyor
    yada hiç çalışmıyorsa vs...Telefonunuza Soft Format atarak
    telefonunuzu ilk aldığınız zaman ki ayarlara geri çevirebilirsiniz.Soft Format
    fabrika ayarlarına dön gibi değildir.Fabrika ayarlarına dön yapıldığında
    sadece profiller orjinal ayarlara dönmektedir.Ancak format attığınızda telefonunuzun hafızasındaki herşey silinecek.Telefon Defteri,Mesajlar,Erişim Notları gibi...Format yöntemi:Telefon açık iken tabii sim kart takılı olması lazım *#7370# yazın.Ekrana Telefon''Tüm orjinal ayarlar geri yüklensin mi?
    Kapanıp açılacak'' uyarı gelecektir.Evet seçeneğini seçtikten sonra Güvenlik
    kodunu Girerek format işlemini tamamlayın.Ortalama Format Süresi 2 dakikadır.
    Not:Soft Format Tüm Symbian Telefonlar için Geçerlidir...
    2- ) Hard Format

Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa yani nokia yazısı gelip gidiyorsa yada bir üstteki soft formatı denemenize ragmen telefon resetlenmediyse Hard Format atarak telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz
    Format Yöntemi:Telefon kapalı iken (*) (3) (Yes) ve yukarıdaki kapama
    açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz...
    Eger Telefonunuzda hiç birşey silinmediyse Hafıza kartınıza yüklediginiz Program vs..Formatlamanız yeterlidir..
    Not:Hard Format Nokia'nın 6630,6600,6680,7610,3230,6260,6670,6620'de oluyor...Siemens Sx1'de İse ( * ),( # ) ve No Tuşlarına Basarak Format İşlemini Yapabilirsiniz..

• sımdı korktum yapsammı yapmasammı?
  • Yap bişi olmaz
  • ııce cokerse vercenmı servıs parasını adamın ...?
  • Çökmez yahu para vermektense denemek daha iyidir.
    Telefoncunun da yapacagı sey asaa yukarı bu ztn once version atcak bakcak oldu mu olmadı mı die
  • o zmn önce hafıza kartını temizle sonra *#7370# yap bi dene
  • yok yaf gerek kalmadı yaptırdık 20ytl ye bu arada çökmüş telefon adam oyle soylemıs ama ben daha once ngage cokerttım onun hıc boyle olmamıstı bu nası çökmeyse adam keklıo telefoncularda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.