Bildirim
6630 hakkında sorun!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nasıl attın formatı? -
*#7370# su soft format -
ya ben de hatırlıyorum bi ara bende de yapmıştı ama bi program yüklüydü sanırsam!!! ya video ayarlarına baktın mı ? -
evet ayarlar tamam ama sorun devam foto cekıyor vıdeo ozellıgı yok sadece -
valla çok enterasan bi durum hard format at istersen bir de!!! -
hard format herşeı çözüooo -
arkadaşlar kusura bakmayın bilmedigimden soruyorum,fabrika ayarlarına dön dediğimiz an , sorunlar düzelmesi lazım degilmi? formatta neyin nesi -
aynı seye gelıyor nerdeyse ama vırus vs seylerı de temızlıyor
bu arada hard nası atıoduk bıde ole daha beter olmasın ? -
format atma(alıntıdır)
ÖNEMLİ UYARI: TELEFONUNUZA FORMAT ATMADAN ÖNCE, EGER HAFIZA KARTINIZDA ŞİFRE VARSA MUTLAKA HAFIZA KARTI ŞİFRESİNİ KALDIRIN. ŞİFREYİ KALDIRMADIGINIZ TAKTİRDE HAFIZA KARTINIZ KULLANILMAZ HALE GELECEKTİR
Format Atma
Symbian telefonlarda ''Soft Format'' ve ''Hard Format'' olmak üzere 2 Çeşit Format Türü Vardır.
1- ) Soft Format
Eğer telefonunuz sürekli sistem hataları veriyorsa,sistem dışı
kapanıp açılıyorsa,yüklemiş olduğunuz uygulamalar normal dışı çalışıyor
yada hiç çalışmıyorsa vs...Telefonunuza Soft Format atarak
telefonunuzu ilk aldığınız zaman ki ayarlara geri çevirebilirsiniz.Soft Format
fabrika ayarlarına dön gibi değildir.Fabrika ayarlarına dön yapıldığında
sadece profiller orjinal ayarlara dönmektedir.Ancak format attığınızda telefonunuzun hafızasındaki herşey silinecek.Telefon Defteri,Mesajlar,Erişim Notları gibi...Format yöntemi:Telefon açık iken tabii sim kart takılı olması lazım *#7370# yazın.Ekrana Telefon''Tüm orjinal ayarlar geri yüklensin mi?
Kapanıp açılacak'' uyarı gelecektir.Evet seçeneğini seçtikten sonra Güvenlik
kodunu Girerek format işlemini tamamlayın.Ortalama Format Süresi 2 dakikadır.
Not:Soft Format Tüm Symbian Telefonlar için Geçerlidir...
2- ) Hard Format
Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa yani nokia yazısı gelip gidiyorsa yada bir üstteki soft formatı denemenize ragmen telefon resetlenmediyse Hard Format atarak telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz
Format Yöntemi:Telefon kapalı iken (*) (3) (Yes) ve yukarıdaki kapama
açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz...
Eger Telefonunuzda hiç birşey silinmediyse Hafıza kartınıza yüklediginiz Program vs..Formatlamanız yeterlidir..
Not:Hard Format Nokia'nın 6630,6600,6680,7610,3230,6260,6670,6620'de oluyor...Siemens Sx1'de İse ( * ),( # ) ve No Tuşlarına Basarak Format İşlemini Yapabilirsiniz..
-
sımdı korktum yapsammı yapmasammı? -
Yap bişi olmaz -
ııce cokerse vercenmı servıs parasını adamın ...? -
Çökmez yahu para vermektense denemek daha iyidir.
Telefoncunun da yapacagı sey asaa yukarı bu ztn once version atcak bakcak oldu mu olmadı mı die -
o zmn önce hafıza kartını temizle sonra *#7370# yap bi dene -
yok yaf gerek kalmadı yaptırdık 20ytl ye bu arada çökmüş telefon adam oyle soylemıs ama ben daha once ngage cokerttım onun hıc boyle olmamıstı bu nası çökmeyse adam keklıo telefoncularda
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefondan hesap makinesi silindi
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- çin nokia imei değiştirme kodu
- virüs nasıl temizlenir
- gprs nedir
- silinen fotoğrafları geri getirme
- ithalatçı garantili ne demek
- telefon hoparlör temizleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X