6630 ile Kulak içi kulaklık kullanabilirmiyim ?? Kullanabilirsem nasıl kullanabilirim biri yardımcı olabilirmi lütfen..Teşekkürler iyi günler.
jack cıkıslı bir aksesuar bulman lazım
Ne dir o ? Bir resmini veya ismini veya her ikisini birden gönderebilirmisin ?Teşekkürler
kardes boyle bişey fakat bu samsung için olan nokia olanı bulabılırsen takabılırsın
Çok teşekkür ederim..Bu birde kulaklık 2 sinide edinebileceğim bir yer biliyormusunuz peki ?web site olur mağaza olur.?
NOKIA nın orijinal AD-15 dönüştürücüsünü almanı tavsiye ederim. 6630 Music Edition modelinde görmüştüm bende aynısını 6630 ile kullandım. Çok güzel ses kalitesi. Yukarıdakine benzer bir tane ile denemiştim ilk. Nedendir bilmem ama iğrenç bir ses veriyordu. 2 tane denedik ikiside aynıydı. Satıcının demesine göre benim kulaklığım iyi değilmiş (Sennheiser Cx300 !!!)
Neyse bende nokianın orijinal ad-15 modelini aldım. Sennheiser Cx300 ile çok iyi uyum gösterdi. Kullanmış biri olarak tavsiyem bunlar.
NOKIA nın orijinal AD-15 dönüştürücüsünü almanı tavsiye ederim. 6630 Music Edition modelinde görmüştüm bende aynısını 6630 ile kullandım. Çok güzel ses kalitesi. Yukarıdakine benzer bir tane ile denemiştim ilk. Nedendir bilmem ama iğrenç bir ses veriyordu. 2 tane denedik ikiside aynıydı. Satıcının demesine göre benim kulaklığım iyi değilmiş (Sennheiser Cx300 !!!)
Neyse bende nokianın orijinal ad-15 modelini aldım. Sennheiser Cx300 ile çok iyi uyum gösterdi. Kullanmış biri olarak tavsiyem bunlar.
Fiyatı ne kadar bu dönüştürücü ve kulaklığın acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme