Şimdi Ara

6630 internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ark tel 6630 ne yaptıysam internete giremiyorum tam baglanırken paket veri yok şebeke hizmetlerini kontrol edin diyo ne yapıcam bilmiyorum cıldırdım burda yaf bi yardım edin

• quote:

Orjinalden alıntı: |Scatter_Psikopat|

ya ark tel 6630 ne yaptıysam internete giremiyorum tam baglanırken paket veri yok şebeke hizmetlerini kontrol edin diyo ne yapıcam bilmiyorum cıldırdım burda yaf bi yardım edin

format at kardeşim format bu telefonlar başka bişiden anlamıyo çünkü
    ilk önce hafıza kartı uygulamasına gir ordan tel hafızasını yedekle de işlem bitince hafıza kartını çıkar şifre varsa kaldır bu arada kartta
    bekleme modunda*#7370# yap telefon ayarları sıfırlansın mı dicek evet de varsa güvenlik kodunu gir bekle 2 dakka tel gıcır gıcır olucak işe yaramassa bi de hard format var o süper zati tel kapalıyken *3 yeşil tuşa basılı tutarak kapatma tuşuna bas pin kodu yazısı çıkana kafar hiçbirini bırakma telefon acayip hızlanıyor
  • güncel yardım edin bilen yokmu ne yaptıysam işe yaramadı yaf softa tşk ama işe yaramadı yine int girmiyoo
  • hattin vadofone kontorlu sanirim...müsteri hizmetlerini ara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 27 Kasım 2007; 0:29:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.