Bildirim
6630 internet sorunu
MERRELL MORPHLITE Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLYLZVF1
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: |Scatter_Psikopat|
ya ark tel 6630 ne yaptıysam internete giremiyorum tam baglanırken paket veri yok şebeke hizmetlerini kontrol edin diyo ne yapıcam bilmiyorum cıldırdım burda yaf bi yardım edin
format at kardeşim format bu telefonlar başka bişiden anlamıyo çünkü
ilk önce hafıza kartı uygulamasına gir ordan tel hafızasını yedekle de işlem bitince hafıza kartını çıkar şifre varsa kaldır bu arada kartta
bekleme modunda*#7370# yap telefon ayarları sıfırlansın mı dicek evet de varsa güvenlik kodunu gir bekle 2 dakka tel gıcır gıcır olucak işe yaramassa bi de hard format var o süper zati tel kapalıyken *3 yeşil tuşa basılı tutarak kapatma tuşuna bas pin kodu yazısı çıkana kafar hiçbirini bırakma telefon acayip hızlanıyor -
güncel yardım edin bilen yokmu ne yaptıysam işe yaramadı yaf softa tşk ama işe yaramadı yine int girmiyoo -
hattin vadofone kontorlu sanirim...müsteri hizmetlerini ara...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 27 Kasım 2007; 0:29:00 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- nokia tuşlu telefon imei değiştirme kodu
- ınsert sım ne demek
- telefon ekranı neden yanıp söner
- tuşlu telefon şebeke sorunu
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- asker telefonu
- telefon hızlandırma
- firmware nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X