Bildirim
6630 mp3 zil sesi
Stanley Adventure Vakumlu Soğuk İçecek Bardağı, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/Stanley-Adventure-Vakumlu-%C4%B0%C3%A7ecek-Barda%C4%9F%C4%B1/dp/B07NLXVZLK
49 dk. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
galeride çalıyor ama tercihlerde çalmıyor,dolayısıyla zil sesi yapamıyorum
birde bu telefon için çabuk bozluyo diyolar,kullanan arkadaşlar tecrübelerini görüşlerini yazarsa çok sevinirim
saygılar -
mp3 hafıza kartında ise önce telefon hafızasına at sora tercihlerde görünür, tercihlerden seç sonra gene hafıza kartına at dostumquote:
Orijinalden alıntı: SensitivE
birde bu telefon için çabuk bozluyo diyolar,kullanan arkadaşlar tecrübelerini görüşlerini yazarsa çok sevinirim
saygılar -
mp3 genede olmazsa tele format atmakdan başka yolu yokquote:
Orijinalden alıntı: sergen_baba
mp3 hafıza kartında ise önce telefon hafızasına at sora tercihlerde görünür, tercihlerden seç sonra gene hafıza kartına at dostum
Alıntıları Göster -
mp3'ü aç kendiliğinden oynamaya başlayabilir onu durdur seçeneklerden zil sesi yap dequote:
Orijinalden alıntı: MERTERAK
mp3 genede olmazsa tele format atmakdan başka yolu yok
Alıntıları Göster -
quote:
saygılarquote:
Orjinalden alıntı: SensitivE
saygılar
kullanmasını bilirsen bozulmaz. -
+1quote:
Orijinalden alıntı: ismail217quote:
saygılar
kullanmasını bilirsen bozulmaz.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ismail217
quote:
saygılar
kullanmasını bilirsen bozulmaz.
-
nasıl zil sesi olmuyor benim tercihlerde ogg ler bile çalıyor ama onlar zilsesi olmuyor mp3 ten yana hiçbir sorun çıkmadı şimdiye kadarquote:
Orijinalden alıntı: powereng
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: mavss
nasıl zil sesi olmuyor benim tercihlerde ogg ler bile çalıyor ama onlar zilsesi olmuyor mp3 ten yana hiçbir sorun çıkmadı şimdiye kadar
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: the jackall
nasıl zil sesi olmuyor benim tercihlerde ogg ler bile çalıyor ama onlar zilsesi olmuyor mp3 ten yana hiçbir sorun çıkmadı şimdiye kadar
ogg lerde zil sesi olabiliyor. Hem genel olarak hem de kişiye özel olarak atayabiliyorsun.
-
senin telefonda yüklü olan versiyon nedir?quote:
Orijinalden alıntı: WISHNEquote:
Orjinalden alıntı: the jackall
ogg lerde zil sesi olabiliyor. Hem genel olarak hem de kişiye özel olarak atayabiliyorsun.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: deville
senin telefonda yüklü olan versiyon nedir?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: deville
V.3.45.113
04-01-05
RM-1 -
quote:
V.3.45.113
04-01-05
RM-1
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: WISHNE
quote:
V.3.45.113
04-01-05
RM-1
ben mp3 ün zil sesi yapılmadığı cihazınkini sordumda .
-
benim baktığım telefonların hepsi 4.0 bilmem kaç versiyon ve hepsinde zilsesi olarak atayamadım.quote:
V.3.45.113
04-01-05
RM-1
Alıntıları Göster
yaptığım işlem ise,mmc kart okuyucu ile sounds/digital klasörüne mp3'leri koyuyorum fakat tercihlerde zil sesi olarak çalmıyor desteklenemiyen dosya biçimi diyor.ama galeride fıstık gibi çalıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SensitivE -- 2 Temmuz 2005, 12:27:37 >
-
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: f85tr
peki tel spot mu? birde herhangi bir operatör kilidi fln var mı? vodafone,T-mobile vb.
Eğer öle bişey varsa adamlar flash atıyorlar. Belki bu yükleme bazı özellikleri bozar diycem ama o zaman da telefonun özelliği kayboluyor
-
Evet telefon spot,vodafonequote:
Orjinalden alıntı: f85tr
peki tel spot mu? birde herhangi bir operatör kilidi fln var mı? vodafone,T-mobile vb.
Eğer öle bişey varsa adamlar flash atıyorlar. Belki bu yükleme bazı özellikleri bozar diycem ama o zaman da telefonun özelliği kayboluyor
Alıntıları Göster
-
benim telefonda vodafone kartimda vodafone hollandanin turcceli gibi bir firmasi taninmis bende yapamiyorum mp3 leri zil sesiquote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi da_ral_dim -- 2 Temmuz 2005, 16:44:13 > -
evet dostum dogru ben hollandada yasiyorum dedigim gibi vodafone ile anlasma yaptim adamlar kendi temasini koymusler degise biliyorsun ama silmen imkansiz telefonun arkasinda ufak ambilemi var ve baska kart takmaya izin vermiyor yani simlok free degil sadece benim kartimi takacaksin diyor :)quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
benim baktığım telefonlara telsim turkcel vs takılıor amazil sesi olayı yüzünden spot almayacağım,birde kutulu 6630' a bakayım onda zil sesi durumu nasılquote:
Orijinalden alıntı: da_ral_dim
evet dostum dogru ben hollandada yasiyorum dedigim gibi vodafone ile anlasma yaptim adamlar kendi temasini koymusler degise biliyorsun ama silmen imkansiz telefonun arkasinda ufak ambilemi var ve baska kart takmaya izin vermiyor yani simlok free degil sadece benim kartimi takacaksin diyor :)
Alıntıları Göster -
6630'a flash yüklenio mu bilmiorum,korumalı olduğu hakkında bişiiler duydum ama ne kadar doğru bilmiorum,eğer flash atılıp düzeliosa telefonu alacağım adamdan flash atmasını isteyebilirimquote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
6630'a flash yüklenio mu bilmiorum,korumalı olduğu hakkında bişiiler duydum ama ne kadar doğru bilmiorum,eğer flash atılıp düzeliosa telefonu alacağım adamdan flash atmasını isteyebilirim
Alıntıları Gösterquote:
6630'a flash yüklenio mu bilmiorum,korumalı olduğu hakkında bişiiler duydum ama ne kadar doğru bilmiorum,eğer flash atılıp düzeliosa telefonu alacağım adamdan flash atmasını isteyebilirim
bence o riske girme , flash atıcam derken teli uçurabilirsin. İşinin çok ehli biri olması lazım bı iş için. Nokia servisler bu işe yanaşmıyor hele tel spotsa hiç muhattap bile olmuyorlar. Nokia TR ın politiksası diyorlar.
Geçen zor bela adamı versiyon yükletmeye razı ettim onada 45 YTL istediler
Benzer içerikler
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- elektromanya güvenilir mi
- samsung galaxy apps nedir
- aynı hat üzerinde numara değişikliği yapınca önceki numaranın geçmişi görünür mü
- eski telefonun imei numarasını yeni telefona aktarma 2024
- telegramda video nasıl izlenir
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- bimcell numara taşıma
- en iyi powerbank markaları
- silinen fotoğrafları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X