Şimdi Ara

Kulaklık takılıyken arama gelince zil sesi hoparlörden geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
28.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta belirttiğim gibi kulaklık takılıyken arama gelince zil sesi kulaklıktan gelmesi gerekirken cihazın hoparlöründen geliyor. Sessize alınca da aynı kulaklığı çıkartıp taktım yine aynı önceden kulaklık takılıysa zil sesi kulaklıktan gelirdi sorun mu var? Sürüm 10.3.2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kulaklık Takılıyken Gelen Aramaların Hoparlörden Gelmesi Sorunu ve Çözümleri

Giriş: Kulaklık kullanırken gelen aramaların hoparlörden gelmesi, birçok kullanıcı için can sıkıcı bir sorun olabilir. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve farklı cihaz ve işletim sistemlerinde farklı çözümleri vardır.

iPhone'larda Kulaklık Takılıyken Gelen Aramalar:

• iPhone'larda kulaklık takılıyken gelen aramaların hoparlörden gelmesi sorunu genellikle "Arama Yönlendirme" özelliğinin yanlış ayarlanmasından kaynaklanır. Bu özelliği kontrol etmek için Ayarlar > Telefon > Arama Yönlendirme bölümüne gidin.
    • "Otomatik" seçeneğinin işaretli olduğundan emin olun. Bu seçenek, kulaklık takılıyken aramaları otomatik olarak kulaklığa yönlendirir.

Android Cihazlarda Kulaklık Takılıyken Gelen Aramalar:

• Android cihazlarda, kulaklık takılıyken gelen aramaların hoparlörden gelmesi sorunu genellikle cihazınızın ses ayarlarından kaynaklanır. Ses ayarlarını kontrol etmek için Ayarlar > Ses bölümüne gidin.
    • "Medya Sesi" ve "Çağrı Sesi" seçeneklerinin farklı ses çıkış cihazlarına ayarlandığından emin olun. Kulaklık takılıyken, "Çağrı Sesi" seçeneğinin "Kulaklık" olarak ayarlanması gerekir.

Bluetooth Kulaklık Takılıyken Hoparlörden Ses Gelmesi:

• Bluetooth kulaklık kullanırken hoparlörden ses gelmesi sorunu, genellikle kulaklığın yanlış eşleştirilmesinden kaynaklanır. Kulaklığınızı yeniden eşleştirmeyi deneyin.
    • Ayrıca, kulaklığınızın ses çıkış ayarlarının doğru olduğundan emin olun. Kulaklık ayarlarını kontrol etmek için kulaklığın kullanım kılavuzuna bakın.

Diğer Çözümler:

• Kulaklığınızın ve cihazınızın uyumlu olduğundan emin olun. Uyumluluk sorunları, aramaların hoparlörden gelmesine neden olabilir.
    • Kulaklığınızın ses jakını ve cihazınızın ses girişini kontrol edin. Gevşek bağlantılar veya kirli kontaklar, ses sorunlarına neden olabilir.
    • Cihazınızı yeniden başlatın. Bu, geçici yazılım hatalarını gidermeye yardımcı olabilir.

Özet: Kulaklık takılıyken gelen aramaların hoparlörden gelmesi sorunu, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. iPhone ve Android cihazlar için belirli çözümler vardır. Sorunu çözmek için cihazınızın ses ayarlarını kontrol edin, kulaklığınızı yeniden eşleştirin ve kulaklığınızın ve cihazınızın uyumlu olduğundan emin olun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Erişilebilirlik kısmında ayarı var onun . Tam hatırlamıyorum yerini kurcalayınca bulursun hocam
  • Resetle duzelir

• Merhabalar, bende de aynı sorun var şu an. Düzeltebildiniz mi? Yardımcı olabilir misiniz lütfen. Müzik film vs kulaklıktan dinliyorum ama bildirim, alarm ve zil sesleri hoparlörden geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmonot271

Merhabalar, bende de aynı sorun var şu an. Düzeltebildiniz mi? Yardımcı olabilir misiniz lütfen. Müzik film vs kulaklıktan dinliyorum ama bildirim, alarm ve zil sesleri hoparlörden geliyor.
    Bu bir sorun değil, herkeste aynı. Kulaklık takılıyken kulaklık kulağınızda olmama ihtimaline karşı bildirimler telefondan da gelir.
  • Bunu ilk defa yaşamamla birlikte mantıklı olduğunu kabul ediyorum. Alarm da hakeza öyle..

ANCAK WHATSAPP VEYA FACEBOOK MESSENGER ÜZERİNDEN BILDIRIMLR VE GENEL OLARAK BİLDİRİMLER GELMEMESİ GEREKİRDİ.

AYRICA GÜROL ABİDE BU BİLDİRİMLER SESLİ GELMİYOR. SADECE ALARM VE ZIL SESİ HOPARLÖRDEN GELİYOR. NEDEN BU HERKESTE FARKLI ANLAYAMADIM.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar redmi kulaklık var kablosuz, telefonum çaldığında kulaklıktan bipleme gibi ses geliyor çağrı var diye ama telefonumdan neden ses gelmiyor? Ben telefondan ses gelsin istiyorum, arama gelince kulaklığı takıp konuşmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.