Şimdi Ara

6630 program yükleme.........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sayenizde proğram yüklemeyi öğrendim.
    6630 çeşitli prg.yüklüyorum bazıları kurulduktan sonra açmak istediğimde 1 saniyelik zamanda tekrar aynı ekran geliyor birde blacklist ve otomatik tuş kilidi prğ.2,3 tane kurdum tlf.açıp kapayınca devreye girmiyorlar yeniden aktif edersem çalışıyor (sadece prg.ana menüsünü açıp kapamam yetiyor) 6630 için bu programların belirli versiyonlarımı var yoksa ben mi yanlış yapıyorum.

• Bildigim kadarı ile versiyonla bi alakası yok programa baglıı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kilimas

arkadaşlar sayenizde proğram yüklemeyi öğrendim.
    6630 çeşitli prg.yüklüyorum bazıları kurulduktan sonra açmak istediğimde 1 saniyelik zamanda tekrar aynı ekran geliyor birde blacklist ve otomatik tuş kilidi prğ.2,3 tane kurdum tlf.açıp kapayınca devreye girmiyorlar yeniden aktif edersem çalışıyor (sadece prg.ana menüsünü açıp kapamam yetiyor) 6630 için bu programların belirli versiyonlarımı var yoksa ben mi yanlış yapıyorum.

Ewt programların versiyonları ile alakalı...programı açtığında tekrar ana menuye geliyorsa versiyon uymuyor demektir...Diğer sorunlar da öyle...Örneğin FsCaller 3.04 6630 a uymazken 3.02 versiyonu uyuyor...3230 için de aynı durum söz konusu...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.