Arkadaşlar, 6630 kullanıyorum ve önceki gün Plantronics Voyager 520 model bluetooth kulaklık aldım. Telefonla eşleştirdim ve hiçbir sorun yok. Fakat sesli arama özelliğini bir türlü beceremedim. Beklemedeyken, kulaklığın düğmesine kısa bir süre basılı tutunca, telefonda şimdi sesli komut verebilirsiniz gibisinden uyarı çıkıyor ama gerisi gelmiyor. Bu ürünü kullananlar arkadaşlar sesli aramanın nasıl yapıldığını anlatabilirlerse çok sevinirim.
cep telefonuna sesini kayıt ettinmi?
kardes once rehberden kimi arayacaksan ona kendı sesınle komut ekle yoksa kullanamzzsın
ses etiketlerini ekledim. zaten telefonun kendisinden sorun olmadan sesle arayabiliyorum. fakat kulaklıkla nasıl yapılacağını bulamadım.
peki sesli komutu kulaklıgıma verıyorsun ?
yapmak istediğim şey de o. kulaklığın düğmesine kısa süre basılı tutunca telefonda şimdi konuşun ekranı çıkıyor. ama kulaklığa konuştuğum zaman ses algılanmıyor.
telefonu denemek için kulaklık ile bağlantıyı kesip normal telefonun mikrofonundan bir dene.çalışırsa telefonunda bi sorun yoktur.kulaklığı aldığın yere götürerek değiştirebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme