Şimdi Ara

6680-6630 İLE İLGİLİ TÜM SORUNLARIMIZI BU TOPIC ALTINDA TOPLAYALIM!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TELİM N6680!KINGSTON 512 MB'LIK DV RS MMC KULLANIYORDUM.FAKAT 280 MB DOLU OLMASINA RAĞMEN TELEFONUMU AŞIRI DERECEDE ÇOK KASIYORDU(20-30 sn EN AZ).MMC'YE FORMAT'I YANLIŞ'TA ATMADIM!AMA YİNE KASIYORDU.SONRA GERİ İADE ETTİM.SİZCE PROBLEM NEYDİ???????[/b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOBE-DJ. aka GRYPHON -- 28 Mart 2006; 10:25:52 >

• 1. 120 küsür sayfalık topic var başka açmana gerek yok.
    2. Her hafıza kartı dolduğunda telefon kasar. Program, oyun vs. ile.. Boşa iade etmişsin
  • 1.120 sayfalık topicte herşeyi bulabiliyoruz hangi telefonu alsam gibisinde tutta telefonumu hangi mağazadan alsama kadar diye!Ben sadece teknik ve software sorunları ile ilgili problem yaşayan arkadaşların sorunlarını payşatıkları topic olsun istedim.
    2.%50'si doluydu ki.kasmaması lazımdı.Madem 280'de kasacak neden 512 kullanalım256 alalım o zaman fazladan 15 milyon neden verelim??????20-30 sn bazen 1.5 dakika'yı buluyodu ve yarı doluyken yapıyor.512 mb'tın 450'sine yakını dolu olsa napıcaz telin başında kamp mı kuracağız???????

• Selam millet.Öncelikle bu topic'i açan Kobe-DJ arkadaşımıza teşekkür ediyorum.Bende de 6630 var ve Revolverin dediği başlığı bir süredir inceliyorum.Fakat kayda değer bilgilere rastlamadım.Rastladığım çok güzel bilgiler ise aralarda kaybolup gitmiş.Umarım bu topic'te başarıya ulaşır ve bu telefonlar hakkındaki soru ve sorunlarımıza yeterli cevaplar buluruz.Yaşasın temiz topic.
    Benim de bir problemim var. fotoğraf düzenleyicisinde düzenlemek istediğim fotoğrafı seçtiğimde telefon kilitleniyor.telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyorum.Bu sorunu nasıl çözebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiatör -- 28 Mart 2006; 13:42:03 >
  • GÖRÜŞLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİMFOTO DÜZENLEYİCİSİNİ KULLANIYORKEN ALTTA PROGRAM ÇALIŞIYOR OLABİLİR VEYA D BELLEĞİN DOLMUŞ.SANIRIM O YÜZDEN TAKILIYOR ARKADAŞIM.Bİ KONTROL ETMENİ TAVSİYE EDERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOBE-DJ. aka GRYPHON -- 30 Mart 2006; 9:44:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.