Şimdi Ara

.:: 6680 Ciler Sizden Bir İsteğim VAR ::.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Bende 6680 var telefona sadece .jar lı oyunları yükleyebiliyorum ne .sis nede .rar dosyalarını yükleyemiyorum ne yapmalıyım?

İkincisi 6680 Oyunlarını Bulabiliceğim Siteler Yazarmısınız ?

• yükleyemiyorum derken yüklemeye başlıyor sonra hatamı veriyor yoksa yukledikten sonramı açmıyor.bilemiyorum bizde sorun yok sen daha açık yazarsan yardımcı olabiliriz belki
  • Telefon Yurtdışında Babam yüklemeye çalışıyor ama sanırım telefon dosya türü desteklenmiyor diyormuş... Tabii telefonda yüklemeye çalışırken bu hatayı veriyormuş

Sana Bir Sorum Daha Var k750i nin filan .jar lı oyunları 6680 de çalışırmı?
  • Hata verenlerde şu neden olabilir rar dosyasının içindekileri "buraya çıkart" yapmadan direk at telefona
    K750i oyunları çalışmaz 6680'de.
    6680 için oyun mu bulamadın sen ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETs FLY -- 9 Ocak 2006 19:31:08 >
  • anladığım kadarıyla siz indirdiğiniz dosyayı winrarla açmadan atmaya çalışıyorsun telefona.önce winrarla masa üstüne bir çıkart dosyaları, telefona atacagın dosyalar .jar yada .sis uzantılı olmalıdır.
    ayrıca k750 ide çalışan tüm .jar oyunları 6680de de çalışır ayrıca .sis ler ve N-Gage oyunlarının bazılarıda çalışır.

Çözüme ulaşamazsan pmde ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warland -- 9 Ocak 2006 19:46:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LETs FLY

Hata verenlerde şu neden olabilir rar dosyasının içindekileri "buraya çıkart" yapmadan direk at telefona
    K750i oyunları çalışmaz 6680'de.
    6680 için oyun mu bulamadın sen ya

En Sonunda Buldum Bir kaç site
  • quote:

Orjinalden alıntı: mezarci034

anladığım kadarıyla siz indirdiğiniz dosyayı winrarla açmadan atmaya çalışıyorsun telefona.önce winrarla masa üstüne bir çıkart dosyaları, telefona atacagın dosyalar .jar yada .sis uzantılı olmalıdır.
    ayrıca k750 ide çalışan tüm .jar oyunları 6680de de çalışır ayrıca .sis ler ve N-Gage oyunlarının bazılarıda çalışır.

Çözüme ulaşamazsan pmde ulaşabilirsin.

Saol Kardeş sorun çözüldü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burda sonic oyunu var güzel bir oyun tavsiye ederim.(*** olursa orası rapid)

link--> http://rapidshare.de/files/6752017/SonicN.sis.html
  • Kardeş bu oyunu hangi siteden buldun N-Gafe oyununu .sis yapmışlar. Başka var mı bunun gibi oyunlar?
  • MEHABA senin 6680 butun sim kartlarla calisiyormu.benimkindi sim kilidi var bunu nasil kirdirabilirim yardimci olurmusun
  • eğer simkilit varsa -yukarıda melodi uygulama v.s. topic inde pazzaras arkadaşın bir programı var paylaştığı onu pc ye yükleyip bu sorunu çözebilirsin
  • pm attım...
    quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Kardeş bu oyunu hangi siteden buldun N-Gafe oyununu .sis yapmışlar. Başka var mı bunun gibi oyunlar?
  • quote:

burda sonic oyunu var güzel bir oyun tavsiye ederim.(*** olursa orası rapid)

link--> http://rapidshare.de/files/6752017/SonicN.sis.html

verdiğin link açılmıyor nasıl açılır bu
  • **** olan yerde rapid share yazıyor
  • quote:

**** olan yerde rapid share yazıyor

ve rapidle share nin arasinda bosluk olmayacak
  • bu kelime neden engellendi ki anlamadım ben?
    quote:

Orjinalden alıntı: riza_fb

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: löpçük

bu kelime neden engellendi ki anlamadım ben?
    quote:

Orjinalden alıntı: riza_fb

quote:

telekom tum forumlara paylasim konusunda uyari gonderdi de ondan
  • mezarci dostum senin verdiğin sonic oyununu indirdim telefona yolladım fakat hafıza az verileri silin yazısı çıkıyo ortalama ne kadarlık bi alan lazım bunun kurulabilmesi için fikrin varmı?
  • Kardeş, bugün benim telefon da o hatayı vermeye başladı ya. Ram'den kaynaklanıyor o. çok ram yiyo bu N-Gage oyunları.
  • kurupta aleti kastırmanın pek bir mantığı yok o zaman
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.