Şimdi Ara

67 lvl satlık veya takaslık char (Tibette)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 67 lvl full str fire blade char para sıkıntısı yok içinde 50 silk ve 25 gunluk sıncabı var üstu full +3,+4 +5 blade +5 shield var serverda kimseyle kavgalı değil satlık veya takas da ederım takas sadece xian serverında bir charla olur fiyat ve ssler için omer.safak@hotmail.com ekleyin goruselım _ZELDR_

• abi msn eklede konuşalım crayz_leon1905@hot.. buraya ss lerini koyabilirmisin
  • 64 level char var bende şuan farmda 5 farkla char fire glavier para durumu iyi itemleri saglam oasis serverında ilgilenirsen mustafa031031@hotmail.com
  • arkadaşlar sslerı msnden gonderecem sızlerı eklerım
  • ben bir tibetli olarak arkadaşın cok ii charının oldugunu söylüyorum...Bi aralar aynı lwldik yan yana kasardık ama o alınca ticketi coşturdu tabi.yinede helal yani güzel bir char elimden gelse ben alırım

_CeLLaT_
  • saol kardesim
  • MSN ye ekledim seni takas istersen yapabiliriz bide sen ekle beckham_oguzhan@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Char kaç ytl eder aşağı yukarı??
  • bilmiyorum ben sadece takas teklif edicem xıanda farm lı güzel bi charım var msn den konuşuruz eklerse
  • arkadaşlar msn adresım omer.safak@hotmail.com ekleyın fiyat foto felan hepsı orda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.