Şimdi Ara

6700k ile sli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar başlıktaki işlemciye sahibim yarın elimde 1080 olacak inşallah ilerleyen zamanlarda aynısından bir adet daha alıp sli yapmak istediğimde performans olarak kaybım olurmu ? işlemci değiştirmek gerekir mi ?
    1440p ekran kullanıyorum 4k geçmeyi düşünüyorum bu yüzden sordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sli için en iyi performansı 5960X ve 5930K işlemcileriyle alırsın.
  • stock hızda oyuna göre bir miktar darboğaz olabilir ama bu seni etkileyecek seviyede olmaz tabiki lakin aklıma takılan soru o kartlar ısınıp hız düşürebiliyor ve sli yapmaktan bahsediyorsunuz youtubedaki videoalra bakarsanız sli önermem size stock tasarım için
  • quote:

Orijinalden alıntı: House M.D.

stock hızda oyuna göre bir miktar darboğaz olabilir ama bu seni etkileyecek seviyede olmaz tabiki lakin aklıma takılan soru o kartlar ısınıp hız düşürebiliyor ve sli yapmaktan bahsediyorsunuz youtubedaki videoalra bakarsanız sli önermem size stock tasarım için

2k bir süre kullanabilirim pazartesi elimde olacak kart tatmin etmez diye sli düşünüyordum yada biraz daha bekleyip ti versiyonu görebilirim sanırım 2017 de çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagleMaka

quote:

Orijinalden alıntı: House M.D.

stock hızda oyuna göre bir miktar darboğaz olabilir ama bu seni etkileyecek seviyede olmaz tabiki lakin aklıma takılan soru o kartlar ısınıp hız düşürebiliyor ve sli yapmaktan bahsediyorsunuz youtubedaki videoalra bakarsanız sli önermem size stock tasarım için

2k bir süre kullanabilirim pazartesi elimde olacak kart tatmin etmez diye sli düşünüyordum yada biraz daha bekleyip ti versiyonu görebilirim sanırım 2017 de çıkar.

keşke özel tasarımlıları bekleseydiniz. Ama sli gibi bir düşünceniz varsa dediğim mevzuya dikkat edin forumda da konusu var zaten orda sıcaklıklardan bahetmişler. İlginç tarafı amd sıcaklıklarda eleştiriliken(bknz bende nvidia kullanıyorum marka taraftarı değilim) Nvidia nın bu halini kimse eleştrimedi çok ilginçtir. Furyx te sıvı soğutma var fanla soğutamadılar taktılar diyorlar lakin keşke nvidia da öyle yapsaydı 88 derece çok fazla yeni nesil bir mimari için. Ti ı nasıl soğutacaklar asıl merak etttiğim o. Bknz:980 sıcaklıkları vs 980 ti sıcaklıkları

• Darboğaz olmaz.
    Hele 2k ve üstünde çok rahat taşıması lazım o işlemcinin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 4770 ile GTX 1070 DarBoğaz ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.