|
6700xt 5600x hazır sistem 12.000TL
-
-
Güzel bir sistem anakartı dediğiniz gibi b550m plus yapın. Masterliquid ml240l biraz sesli çalışıyor onun yerine bunlar daha iyi:
Ya da
Thermaltake iyi bir marka içindeki psu 80 plus sistemi besler ama uzun süreli eth kullanımında ne olur bilemem. Psu modeline bakmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93B72EA89 -- 17 Ağustos 2021; 3:48:38 >
-
Hiç takmakla uğraşmak istemiyorum açıkcası yaparken elime yüzüme bulaştırırım felan :D gerçi itopyanın montajınada çok güvenmemek lazım aralarında performans farkı olur mu ?
Hocam PSU 1 yıl üzmese yeter ben değiştiririim seneye zaten, korumalarını bulamadım bilginiz var mı onla ilgili modelide bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turtle Punch -- 17 Ağustos 2021; 3:59:7 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Turtle Punch
Hiç takmakla uğraşmak istemiyorum açıkcası yaparken elime yüzüme bulaştırırım felan :D gerçi itopyanın montajınada çok güvenmemek lazım aralarında performans farkı olur mu ?
Hocam PSU 1 yıl üzmese yeter ben değiştiririim seneye zaten, korumalarını bulamadım bilginiz var mı onla ilgili modelide bulamadımPerformans olarak fazla fark olacağını zannetmiyorum hepsi aynı kalitede soğutmalar. Kasanın psu modelini bulamadım ama tahminen bunlardan birisi gelir:
Thermaltake Tr2 S
Thermaltake Smart bx1
Thermaltake Litepower
Üçüde güzel psular kaliteliler.
-
sinerji.gen.trSinerji DA-S1 Ryzen 5 5600X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti [Gaming PC]https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-da-s1-ryzen-5-5600x-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-rtx3060ti-gaming-pc-p-40535
Güzel bir sistem anakart ve cpu soğutucu sonradan değişirse iyi olur
-
Hocam taş gibi sistem bu 1 saate bitmezse alıyorum inşallah kredi kartı limitim izin verir harika sistem bayıldım -
Hocam birazdan alıyorum bunu PSU felan yeterli midir anakart şimdilik fazlasıyla işimi görür soğutucuda işimi görecek şekilde -
Takipçileri 5dk da itopyada da- g3 sistemi bitirdiler kaçmaz bence bu alırsanız iyi olur
-
Anakart ve soğutucu idarelik iş görür sonra değiştirirsiniz sıkıntı olmaz.
-
Eve adım attım sepette ödeme ekranında tükendi..
Vallaha moralim bozuldu ya harika üründü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turtle Punch -- 21 Ağustos 2021; 19:5:18 > -
Kötü olmuş stok bekleyin yapacak bir şey yok
-
Uzun zamandır böylesini görmüyordum hocam ve sinerji çok sevdiğim bir mağazaydı ahhh ah eve erken gelebilsem yada kredi kartı yanımda olsaydı. -
900 TL zam yapmışlar şaka gibi 😂 -
Alınır bence
-
Hocam alırım almasınada ne ekipmana para kalır ne anakart soğutucu ya. Eski fiyat varken birde hava soğutma eklicektim ne güzel. Eski fiyatını görünce yeni fiyattan alasım kaçtı ben yine pusuya yatıcam -
O fiyatada bitirdiler galiba. Neyse sağlık olsun kendimi çok üzmek istemiyorum kaçtı diye :( -
eski fiyatı neydi hocam şu an 11 bin gözüküyor sinerji
-
10k -
ilan tekrar yayına girmiş fakat soğutucu ve anakart upgrade yapınca 13.400 civarına çıkıyor.
içim şişti bir kaç gündür gerçekten fiyatlardan,kışın ne olacağından..hepsini düşünmekten.
Benzer içerikler
- i3-12100f alınır mı
- exen smart güvenilir mi
- hotfix nedir
- bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder
- ssaa nedir
- amd yeni işlemciler ne zaman çıkacak
- snapdragon 8 gen 2
- exynos 2400
- termal macun önerisi
- en iyi ekran kartı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X