Şimdi Ara

Ryzen 5/GTX 1650 Hazır Sistem 8299 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fiyata apulu sistemler satıldığı için uygun fiyatlı sistem arayan alabilir

ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    FREKANS-A1/AMD Ryzen 5 5500/MSI GeForce GTX 1650 D6 VENTUS XS OC V1 4GB GDDR6/16GB DDR4/500GB M.2 NVMe SSD/Geforce Espor PC |ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/frekans-a1_h23261

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Donanımbaber 2. el formuna bir girin bu ayarda bir 2. el masaüstü PC fiyatlarına bakın. Sıfır parçaları teker teker araştırıp fiyatlarına bakın. Alıcı satıcı değilim fakat neye, kime göre çöp ? Yoksa bizim türk lirası mı değersiz ?
    Tamam peki diyelim çöp. 7k-8k bütçesi olan ne alsın var mı bir öneriniz? Tavsiye yok, araştırma yok, vs yok bu bütçeye muadil bir öneri yok ama çöp.
    10500 dolayına RX6600'lü sistemler var. Onlar çok daha makul 1650'nin yanında kesinlikle.

• ekran kartsız alabilsek keske bi sürü ekran kartım var :D

• Alınmaz mı? Yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim kasa+psu ihtiyacım yok, onları fiyattan düşerek satın alabilir miyim acaba? Yoksa sistemi bozmazlar mı?
    Bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.

• Fiyat iyi gibi duruyor

• 10500 dolayına RX6600'lü sistemler var. Onlar çok daha makul 1650'nin yanında kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Nisan 2023; 19:0:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forsurvive kullanıcısına yanıt

Fiyat fena değil, alınabilir hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quvardci Q kullanıcısına yanıt
    Sormak lazım ama bozmazlar normalde hocam zaten o kasa ve psuyu satabilmek için hazır sisteme koyuyorlar genellikle :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nck06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• quvardci Q kullanıcısına yanıt

Hazır sistemi bozmazlar genelde hocam, sadece sayfadaki değişiklikler yapılabiliyor. Ben olsam alır kasa ve psu biraz düşük fiyata satardım.

• Çöp almayın aldırtmayın.

• Neden?

• Arseyus kullanıcısına yanıt
    Donanımbaber 2. el formuna bir girin bu ayarda bir 2. el masaüstü PC fiyatlarına bakın. Sıfır parçaları teker teker araştırıp fiyatlarına bakın. Alıcı satıcı değilim fakat neye, kime göre çöp ? Yoksa bizim türk lirası mı değersiz ?
    Tamam peki diyelim çöp. 7k-8k bütçesi olan ne alsın var mı bir öneriniz? Tavsiye yok, araştırma yok, vs yok bu bütçeye muadil bir öneri yok ama çöp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meandroslu -- 21 Nisan 2023; 10:4:38 >
  • Meandroslu kullanıcısına yanıt
    Haklısın neye göre çöp? Bütçesi bu civarda olan biri için fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum.

• forsurvive kullanıcısına yanıt
    İmkânım olsa şöyle yapılabilirdim AMD ekran kartlı sistemlere sıcak bakmıyorum bu sistemi alırdım daha sonra ekran kartı sıfır zaten ekran kartını satardım ikinci el formdunda 3k-3,5k civarında temiz RTX 2060'lar düşüyor. Bu sistemdeki ekran kartını satar temiz ikinci el RTX 2060 ekran kartı alır o şekilde kullanırdım. Tâbi bunun içinde üzerine biraz para eklemek gerekiyor.

Dostum isterse oraya rtx 3070 taksın eğer tenekeden bir güç kaynağı takıyorsa o sistem çöptür çöp oğlu çöptür.

Taksın şöyle orta halli corsair fsp cooler master ayarında bir psu tamam diyelim en azından sistemi sağlam psuya emanet etmişler.

• Teşekkürler üstadlar. İyi bayramlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quvardci -- 21 Nisan 2023; 8:0:41 >

Türk lirasına çöp diyemezsin, kimse diyemez!

• Dj_Mami kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam kusura bakma Atatürk'ün kemikleri sızlıyor şu an. Kocaman 200 birim banknot yani 200 TL 10 dolara eşit bu sistemi geçen sene veya önceki sene kaç tl ye alırdın ? şimdi kaça alıyorsun ? Paramız pul oldu neyse siyasete girmeyeceğim anlayan anladı.

• Konu biraz amacı dışına çıktı ama bütçem bu civarda olduğu için aldım. İyi mi ettim arada kaldım ama

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.