Şimdi Ara

Ryzen 5/GTX 1650 Hazır Sistem 8299 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

200 birim değil 200 milyon birim 10 dolar. Şimdi çıkıp paradan 3 sıfır atsalar, 0.2 TL 10 dolar yapar. O zaman Atatürk'ün kemikleri ihya mı olacak? Ruhu mu rahatlayacak?

Adam 1.5 TL'den bırakmış kuru, 85 sene sonra 1.5 TL olan kur 20 milyon olmuş. 20.000.000 TL. Öyle sıfır atınca bir anda değer kazanmıyor para.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Şuan 200 TL lik banknotta 200.000.000,00 TL mi yazıyor? Yani şuan en büyük para birimimiz kocaman para markete girince 1 kilo peyniri zor alıyor. Ben farklı bir şeyden bahsediyorum. Ne alaka sıfır atılalı 20 yıl olmuş. Şuan para 200 TL markete gittiğinde veya tedavülde 10 lira 5 lira diyorlar 10 milyon lira 5 milyon lira mı diyorlar?
    2 sene olmadı Xbox series s aldım 3250 TL şuan bakın kaç tl bilmem anlatabildim mi ? Yani şuan ne alırsanız alın yarınki fiyatından ucuz...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Meandroslu kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum. Yani şu an 3 sıfır atılsa Norveç olacak ülke.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Anlamıyorsun...dostum zaten anlasan paradan sıfır atma mevzusunu yazmazdın ben "alımgücünden" bahsettim. Tek kelime "alımgücü" bir düşün son bir yıldır asgari ücrete, maaşlara niye afaki zamlar geliyor. O zaman senin düşünce tarzına göre maaşımıza %50 zam geldiğinde biz zengin oluyoruz öyle mi ? Ülke Birleşik Arap emirlikleri mi olur ? Norveç mi olur orasını bilemem ? Sen nasıl mutlu oluyorsan kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle düşün :)

• 10 beğeni atıp elemanın yorumunu beğenip üste almışlar.

Belli ki 10 kişi almış demek ki ürün fazla talep görmemiş hala ürün satışta.

Bu forum'da bir şey sıcaksa eğer emin olun o ürün 1 gün beklemez.

Plasikten kasa tenekeden psu kalan diğer giriş seviyesi parçalar için 8.299 TL hak ettiğini düşünün için önünde bir engel yok ürünü alabilirler hala satışta:)

• Herkesin 20k 30k bütçesi yok. Peki yazarken bunu dikkate aldınız mı?

• Arseyus kullanıcısına yanıt
    8000₺ bütçem var ne önerirsiniz o halde? Apu sistem de olur. 17 yaşında vga monitörüm var. 128 ssd var. 2 tane 500gb hdd var elimde. 10 yaşında gt210 ekran kartım var . Boş kasam da var diyelim o da 20 yaşında falan ama olsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta bir ressamın öğrencisi eğitimini tamamlamış. Büyük usta, öğrencisini uğurlamış. Çırağına "Yaptığın son resmi, şehrin en kalabalık meydanına koyar mısın?" demiş.

" Resmin yanına bir de kırmızı kalem bırak. İnsanlara, resmin beğenmedikleri yerlerine bir çarpı koymalarını rica eden bir yazı iliştirmeyi de unutma" diye ilave etmiş.

Öğrenci, birkaç gün sonra resme bakmaya gitmiş. Resmin çarpılar içinde olduğunu görmüş. Üzüntüyle ustasının yanına dönmüş. Usta ressam, üzülmeden yeniden resme devam etmesini tavsiye etmiş.

Öğrenci resmi yeniden yapmış. Usta, yine resmi şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş. Fakat bu kez yanına bir palet dolusu çeşitli renklerde boya ile birkaç fırça koymasını söylemiş.

Yanına da, insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı bırakmasını önermiş. Öğrenci denileni yapmış. Birkaç gün sonra bakmış ki, resmine hiç dokunulmamış. Sevinçle ustasına koşmuş.

Usta ressam şöyle demiş:

"İlkinde, insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir eleştiri sağanağı ile karşılaşılabileceğini gördün. Hayatında resim yapmamış insanlar dahi gelip senin resmini karaladı.

İkincisinde, onlardan müspet, yapıcı, olumlu olmalarını istedin. Yapıcı olmak eğitim gerektirir. Hiç kimse bilmediği bir konuyu düzeltmeye cesaret edemedi."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.