Şimdi Ara

6700xt mi 3060ti mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gamingggente kasasıyla her şeyiyle çok beğendiğim 6700xt li sistem var, işlemciyi 13400f yapsam 15 k civarında yapıyor. Ancak kafamdaki düşünce krizi şu, arkadaşta da aynı kart var, 1080p de düşük oyunlarda, mesela lol gibi oyunlarda drop yiyor. O beni korkuttuğu için nvidia sistem kovalıyordum ama bilemedim.

Sizin düşünceleriniz ne yönde olur, yardımcı olabilir misiniz?

• sistem linkini atar mısın

• Merhaba dostum ben Nvidia Rtx 3060 12 gb kullanıyorum ve memnunum. Nvidia her ne kadar güçlü kartlar üretsede keza driverları da çoğunlukla sorunsuz ve kalitedir, lakin oyunlar artık 8 gb vram sınırına dayandı hatta geçiyor bile diyebiliriz. Rtx 3060 ti güçlü bir kart mıdır? Evet. Driverları kaliteli midir? Evet fakat büyük bir falsosu var 8GB VRAM!!! Bu saatten sonra 8gb'lık kart alma. Rx 6750 xt yada Rx 6700 xt düşünülebilir.

• gs190505 G kullanıcısına yanıt
  • Captainprice34 C kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ediyorum zaman ayırdığınız değerli yorumunuz için. Ben aslında nvidia fanboyluk yapılması taraftarı değilim hatta, amd ye şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum hep.

Ama moba tarzı oyunlar da oynadığım için, düşük oyunlarda fps drop vesaire yaşama piyangosu da çok düşündürüyor. Biliyorum çok nadir bir problem. Keşke amd şu yazılımı stabil hale getirse.

• Purvis kullanıcısına yanıt

Amd wattman hatası genellikle psu kaynaklı olabiliyor bu da amd gpuları nvidia'dan daha fazla yükleniyor 12 v kanalından psu'ya. Amd adrenalin proğramından da Undervolt gibi işlemlerle kurcalamazsanız herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Benim 2. pc de Rx 6600xt var hiç bir sıkıntı çıkmadı aldığım günden beri. Nvidia' da adam akıllı rtx performansı bekliyorsan en az 3070ti almalısın ki açtığında fazla yamulmasın zira hepsi yamuluyor. Nvidia Rtx, Dlss, Reflex gibi güzel yazılımlar çıkardı fakat Vram cimriliği ile kendi ayağına sıktı diyebiliriz 1080 p oyunlarda artık kartınızın en az 8 hatta 10 gb vrami olması gerekmektedir. Uzun süre kullanımda 8gb vramli kartlar mefta olabilir her ne kadar güçlü gpu ları olsada vram yetersizliği baş gösterecektir.

r5 5600 lü bi sistem daha ucuz ve yakın performanslı olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 780 Mİ GTX 970 Mi ?
    10 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    4070ti super mi 7900xt mi ?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

İyi fiatmış.

• 13400f yerine r5 5600 al ona vereceğin parayı ekran kartına yatır mesela Rx 6800, 12.800TL şuan.

Rx 6800 3070Ti'yi tokatlıyor ama Nvidia yazılım açısından daha iyi. PSU'nuda gözden geçir.

• Ozbi kullanıcısına yanıt

o kart çoğu yerde stokta yok olsa bile onu ekleyince 20 k olur 5600 alsa dahi

• 13500 koymamıslar.En ideal islemci belki de 13600K nın hızı dusuk hali...

PSU 550W 750W yapsan 2000 ekle

SSD 1 yapsan 500 ekle

islemci Sogutucu yok.13400 alsan standart fan yetmez.Koydugu sogutucular 2200TL den baslıyor.Adam gibi 750-1000TL lik bir hava Sogutma koymamıslar.

B660-E yapsan Anakartı 1000 daha ekle, 4 tane ram slotu var artı mosfeti falan da duzgundur.yarın 32 GB da yapabilirsin.

En buyuk eksiklik de 13500 olmaması olmus bence cunku belki de en mantıklı islemci bir de sogutma secenekleri mantıksız...

üretici amd, 6700 xt için minimum 650w psu öneriyor

AMD artısı 12GB VRAM

• gs190505 G kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.