Şimdi Ara

6710 paylaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben 2 gün 6710 aldım ancak bu telefonla ilgili neredeyse hiç paylaşım yapılmamış 6710la ilgili paylaşımlarınızı bekliyorum

• Ben de almayı düşünüyorum.Ama ana konuyu bulamadım..

Şöyle bir konu var.Ama eski..
    http://forum.donanimhaber.com/m_29826504/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37637265
  • henüz telefon yeni çıktığı için ana konu niteliğinde bir konu yok

verdiğin konuya baktım ancak daha paylaşım yapılmamış inşallah en kısa sürede paylaşımları görürüz

telefonuda almayı düşünüyormuşsun telefon hakkında kısa bir bilgi veriyim (deneyebildiğim kadarıyla)

telefon gerçekten çok hızlı interneti olsun navigasyonu olsun kamera ise aydınlık bir ortamda gerçekten güzel çekiyor ancak karanlık ve loş ortamlarda muhteşem denilemez ama yinede iyi. ben öneriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendaddy -- 7 Şubat 2010; 15:10:52 >
  • Arkadaşlar yok mu paylaşım yapabilecek veya öneride bulunabilecek lütfennnnnnnnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ecdad

Arkadaşlar yok mu paylaşım yapabilecek veya öneride bulunabilecek lütfennnnnnnnnn

Arkadaşım telefonu sen almışsın kullanıyorsun burada telefonun olumlu olumsuz yönleri ile ilgili senin birşeyler paylaşman lazım ben şu aralar N86 ile beraber bu telefonada bakıyorum her iki cihazda yeni olduğu için şu aralar çok yorum yok sana sorayım hemen bu telefonun şarj durumu nasıl kaç gün gidiyor,ben özellikle bu telefonların kızak durumuna kafayı taktım gerçi seninki yeni daha bir şey yoktur uzun vadede bir sıkıntı olurmu acaba?
  • ben bu konuda telefonla ilgili programlar paylaşılsın diye açtım ama madem sormuşsun elimden geldiği kadarıyla cevaplıyım
    telefonu daha yeni aldığım için şarjı konusunda pek bilgi veremicem çünkü telefonu baya kurcalıyorum
    kızak çok çabuk açılıyor bu iyi mi değil mi kişiye göre değişir
    bildiğim kadarıyla n86 dan daha hızlı
    başka sormak istediğin birşey varsa elimden geldiğince yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendaddy -- 9 Şubat 2010; 20:23:25 >
  • Arkadaşım cevap için teşekkür ederim,telefonunda hayırlı olsun bu arada..
    Kızak konusu derken kızağın hızlı veya yavaş açılması değildi kastım sağlamlığı sallanıp sallanmadığı gibi şeylerdi yeni telefonlarda sorun yokturda biraz kullanınca kızak mekanizması başlarsa langur lungur etmeye o zaman durum kötü bu konuyu merak etmiştim malum şimdi alırsak bi 4-5 sene kullanacağız öyle 6 ayda telefon dağılırsa vay halimize servisten çıkmayız herhalde.
  • teşekkür ederim
    evet dedğin gibi kısa sürede telefon değiştirilmez. inşallah ilerde öyle birşey olmaz da servislerde koşturmak zorunda kalmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendaddy -- 9 Şubat 2010; 21:20:50 >
  • arkadaşlar yok mu bu telefonla ilgili program veya site önerebilecek

bu arada zedge.net diye bir sitede uyumlu temalar ve oyunlar var ancak oyunlar internet bağlantısı istiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.