Şimdi Ara

Spybubble telefon dinleme programı hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
23.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cep telefonlarının bulunduğu mekanı telefon kapalıyken veya açıkken dinleyebilme, cep telefonundan yapılan konuşmaların, sms lerin, whatsap wb yazışmaların kaydını size ulaştırma özellilği olduğu söylenen piyasada bazı programlar var. Bunu sattıgınıu iddia eden türkiyedeki yerlere telefon ile veya adreslerine gidip yüzyüze konuşabiliyorsunuz. Ancak fiyatları 1300 TL den başlıyor. Adamların yeri yurdu belli oldugu için bu dediklerini yapabiliyor olduklarını varsayıyorum. Ama çok pahalı. Ancak Spybubble diye bir programda aynı şeyleri yaptıgını iddia ediyor. Ama türkiyede ulaşabileceğiniz bir telegonu veya adresi yok. iletşim adresine mail atıyorsunuz birisi mailinize geri dönüyor. Fiyatıda 180 TL . Artık bu mailide size kim atıyor bilmiyorum çünkü bir telefon veya türkiyede bir adres vermiyor. internet sitesinin türkiye için yapılmışıda mevcut. iletişim adresi ve telefonu ABD de bir yere ait.

Benim sorum bu Spybubble adında program hakkında ne biliyorsunuz. böyle bir şey yapmak mümkün. ama bu programı kullanan varmı. bildikleriniz nelerdir.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Spybubble: Telefon Dinleme Programı İncelemesi

Telefon dinleme programları, başka bir kişinin telefon etkinliklerini takip etmek için kullanılan araçlardır. Spybubble, bu tür programlar arasında popüler bir seçenektir.

Spybubble Kullanıcı Yorumları

Spybubble kullanıcı yorumları karışıktır. Bazı kullanıcılar uygulamanın gizliliği ve özelliklerini överken, diğerleri teknik sorunlardan ve yüksek fiyattan şikayet etmektedir.

Telefon Dinleme Programı Yorumları

Telefon dinleme programları tartışmalı bir konudur. Bazıları bu programları yasalara aykırı bulurken, diğerleri bunların ebeveynlerin çocuklarını korumasına veya çalışanların şirket varlıklarını takip etmesine yardımcı olabileceğine inanır.

Tiny CC Dinleme Uygulaması

Tiny CC, Spybubble'a benzer bir telefon dinleme uygulamasıdır. Tiny CC daha uygun fiyatlıdır ancak daha az özellik sunmaktadır.

Spybubble Fiyatı Nedir?

Spybubble'ın fiyatı, seçilen plana bağlı olarak değişmektedir. En temel plan aylık 49 ABD dolarından başlarken, en kapsamlı plan aylık 199 ABD dolarına kadar çıkmaktadır.

Spybubble Turkey

Spybubble, Türkiye'de kullanılabilir. Uygulama, Türkçe dil desteği sunmaktadır.

Spybubble Şikayet

Spybubble kullanıcıları, teknik sorunlar, yüksek fiyat ve yetersiz müşteri desteği gibi nedenlerle şikayette bulunmuşlardır.

Sonuç

Spybubble, telefon dinleme programları arasında popüler bir seçenektir. Ancak, kullanıcı yorumları karışıktır ve uygulama tartışmalıdır. Uygulamayı kullanmayı düşünüyorsanız, öncelikle kullanıcı yorumlarını dikkatlice okumanız ve yasalara uygun kullanmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • onu bilmiyorum da işin yasal boyutunu tahmin ediyorum. kendi çocuğunu dinler insan belki ama başkasını dinlersen ve senden şikayetçi olursa iyi ceza alırsın diye tahmin ediyorum.
    emniyetin bile yaptığı dinlemeler yetkisiz mi diye tartışılırken...
  • işin yasal boyutunun farkındayım ancak benim sorum yasal boyutu hakkında değilde bu programları kullanan varmı onun hakkında.
  • Spybubble'yi kullanmak için bir destek almanız gereken bir şey yok ki zaten. Satın aldığın andan itibaren kullanmaya başlayabiliyorsun hedef telefona yüklenmesi ve kullanımı oldukça kolay zaten ve programın 1 yıllık lisanslı kullanımı 49 dollar gibi cüzi bir fiyat ben http://spybubbleturkey.com/adresi üzerinden pro versiyonunu aldım oldukça memnunum.
  • ben de aynı programın pro versiyonunu aldım
    android 4,2 işlemcili telefona yükledim
    fakat bir sürü problem var tam olarak kullanamıyorum
    memnun olduğunu söyleyen Sponsor001 den yardım alabilir miyim acaba ?
  • Ben oldukça memnunum bu tür problemle karşılaşmadığım için sizin için internetten bakıp araştırma yaptım ingilizce olarak bu durum sadece karşı tarafın internet bağlantısı kapalı olduğunda çalışmadığı yazıyor buda normaldir çünkü hiç bir takip yazılımı internet bağlantısı olmadan takip edemez bu sorunu gidermek içinde hedef telefona yazılımın yüklenmesinden sonra yazılım yüklenmiş olan telefonu birdefa kapatıp yeniden başlatılması tavsiye ediliyor umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • gogo7979 G kullanıcısına yanıt
    programı karşı telefona nasıl kuruyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone izleme programı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinaytaç

programı karşı telefona nasıl kuruyoruz

hocam bu günlerde sakat dinleme işi heleki sen dinlerken başkasıda seni dniliyorsa o daha bi kötü :)
  • Programın nasıl yüklendiğini anlatan videollar internette mevcut zatten fakat bence bu videolara gerek kalmıyor direk satın aldıktan sonra kullanıcı adı ve şifrenizle spybubble e giriş yaptıkdan sonra size hedef telefonun modellini soran sayfa karşınıza çıkıyor oradan hedef telefonun modellini seçip ilerle dediğinizde karşınıza bir sayfa geliyor hedef telefonun takip edeceğiniz sayfa bu sayfanın altında belirlemiş olduğunuz hedef telefona nasıl yüklenir (click here) yazan yere tıklıyorsunuz o sayfada seçmiş olduğunuz hedef telefona spybubble nasıl yüklenir adım adım zatten anlatılıyor hatta ayrıca hedef telefondan nasıl kaldırılacağıda anlatılıyor yani kimsenin yarımına ihtiyaç duymadan hedef telefona spybublle'ı kolaylıkla yükleyebilirsiniz size kolaylık olması bakımından youtubede spybubble satın alıp yükleyen bir kullanıcının videosunu paylaşacam burdanda izleyip görebilirsiniz nasıl satın alınır ve nasıl hedef telefon yüklenir kısaca 3 adımda herşeyi öğretiyor; http://www.youtube.com/watch?v=MN7SXEQmTRw

• sponsor001 S kullanıcısına yanıt
    merhaba sponsor1 e sormak isterim .. dinlenecek olan telefonun pin kodunu bilmiyorsak ve kurulumdan sonra kapalı bıraksak sahibi kendi açsa acaba açıldığında ekranda bir ikon veya herhangi birşey çıkarmı? program görünür mü yada anlaşılır mı, açıldıktan sona yapılacak bir işlem mi var acaba ? teşekkürler..... @sponsor001
  • en kraliwww.spycim.com
    hem ucuz hemide kaliteli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bari biraz post falan kassaydınız hesaplara hocam belki biraz daha inandırıcı olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reklamlardan sonra ban geliyor şikayetiniz başarıyla iletildi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güvenmiyorsan ayrıl arkadaşım bu kadar kasmaya gerek yok
  • ARkadaşlar,

Bu programı bir arkadaşım cocugunun bakıcısının telefonuna kurmak istiyor, ortam dinlemesi vs icin, cocuguna davranışlardan supheleniyor.
    Bunun ücretsiz olanı vardı diye hatırlıyorum ama adı aklımda değil şimdi, anında kamera ve ses aktif edilebiliyordu. internet sayfasından komutla 20sn ses kaydı alınıyordu.

Var mı hatırlayan ?
  • Bildiğim kadarıyla spybubble şu anda aktif değil bunun yerine başka telefon dinleme programları mevcut mspy ve flexispy gibi detaylı bilgi içinhttp://telefontakipprogrami.net sitesine bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.