Şimdi Ara

^^ NOKIA E66 İNCELEME ^^ Fotoğraflar eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
152.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sonunda E66 aldım arkadaşlar. Telefonun genel özellikleri biliniyor zaten. E serisinin ince, şık, kayar kapaklı modeli. E65'e göre üstünlükleri ise daha büyük ve iyi bir ekran, dahili GPS, 3.2 MP otofokuslu kamera ve yazılımsal geliştirmeler olarak özetlenebilir.

Görünüş ve Malzeme Kalitesi

Telefonun beni en çok cezbeden yönü burası oldu. Kesinlikle zarif ve şık bir telefon. Kot cebinde bile rahat taşınabiliyor. Kızak tasarımı ve işlevi fena değil. Açma ve kapama hissi gayet net ve tok. Bunda telefonun üst kayan çerçevesinin metalik olmasının rolü var. Arka kapak telefonun metalik imajını devam ettiren çok şık bir dizayna sahip. Plastiği mümkün olduğunca azaltan bu malzeme seçimi telefona şık ve sağlam bir görünüm kazandırmış. Tek dezavantajı üzerinde parmak izi bırakmaya meyilli olması. Kutudan çok şık bir koruma kılıfı çıktığını da belirteyim.

Ekran ve Tuş takımı

Ekran 2.4 inç 240x320 piksel. Parlaklık ve netliği gayet iyi. Numerik tuş takımı, seçim ve kısayol tuşları ergonomik olarak problemsiz. Orta seçim tuşunda Navi-Wheel özelliği yok. Otomatik döndürme sağlayan accelerometre mevcut. İstenirse iptal edilebiliyor. Orta seçim tuşunun etrafındaki beyaz halka 5 saniye kadar sürede yanıp sönüyor. Cevapsız çağrı, mesaj, e-posta gibi bildirimlerde daha sık yanıp sönerek bilgilendirme yapıyor.

Yazılım ve Donanım

Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI üzerinde çalışan cihaz, 110 MB dahili hafızaya sahip, ayrıca üzerinde 2 GB mikroSD kart ile geliyor. 128 MB SDRAM mevcut, işlemcisi 369 MHz ARM 11. GPRS Class 32 (100 kbps), HSCSD, EDGE Class 32 (296 kbps), 3G HSDPA (3.6 Mbps), Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth 2.0, Infrared port ve microUSB 2.0 diğer bağlantı özellikleri. FM radyo mevcut. Dahili GPS ve A-GPS var. Nokia Map uygulaması yüklü fakat sadece 1 haftalık ücretsiz sesli yönlendirme verilmiş. GPS özelliğine gelirsek, uydu bulma ve konumlandırma konusunda çok hızlı olduğunu söyleyebilirim. Kapalı alanda bile hiç bir sorun olmadan hızlı bir şekilde bağlantı sağlanabiliyor. Garmin XT yükledim, sorunsuz çalışıyor. Aynı şekilde wifi performansı da beni oldukça memnun etti. Dahili browserde youtube videoları (real player üzerinden) izlenip kaydedilebiliyor. Bu arada cihazda FP 2 yok ama menü geçişleri son derece hızlı. Kesinlikle bir bekleme ve takılma yok. Ayrıca rehberde akıllı arama (T9), bekleme ekranı için ayrı temaları ve kısayolları olan iki ayrı mod (iş ve kişisel) belirleyebilme ve yenilenip geliştirilmiş ajanda uygulaması gibi önemli bir takım yazılımsal yenilikler de mevcut.

Cihaz üzerinde 1000 mAh (BL-4U) batarya mevcut. Bekleme süresi ikinci aydan itibaren neredeyse iki katına çıktı. Normal kullanımda 4-5 gün gidiyor bende. Wifi ve GPS'i abartırsanız daha sık şarj etmek zorunda kalabilirsiniz tabii.

Son olarak kameraya gelirsek. Bir E series telefonda çok da önemli olmasa da 3.2 MP otofokuslu kamera şu ana kadar yaptığım çekimlerde benim için yeterli performansı sundu diyebilirim. Fakat önceliği kamera olanlar N series ayarında bir foto kalitesi beklemesinler. Kamerası için alınacak bir telefon değil sonuçta.

Kutu içeriği:

Hiçbir ayar yapılmadan çekilmiş birkaç foto..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 4 Aralık 2008; 10:07:30 >

• biraz resimlerle süslersen güzel inceleme olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

biraz resimlerle süslersen güzel inceleme olur
    hayırlı olsun cihazınız

anlatımı resimlerle güclendirelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdrive

hayırlı olsun cihazınız

anlatımı resimlerle güclendirelim

Alıntıları Göster
    İnceleme için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

İnceleme için teşekkürler...

Alıntıları Göster
    çok güzel ve şık alet,güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tas7035

çok güzel ve şık alet,güle güle kullan

Alıntıları Göster
    bende bunun ve 6220c'nin arasında kaldım kızaklı telefon sevmiyorum ama bu telefon ilgimide çekmedi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..::SeRKaN::..

bende bunun ve 6220c'nin arasında kaldım kızaklı telefon sevmiyorum ama bu telefon ilgimide çekmedi değil

Alıntıları Göster
    Güle güle kullanın.Benim tek eleştrim yeni serilerin SAR değerlerine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    _____NOKIA N78 -- ANA BAŞLIK
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Güle güle kullanın.Benim tek eleştrim yeni serilerin SAR değerlerine.

Alıntıları Göster
    güzel telefon 6220c bir gelsin kararımızı verelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..::SeRKaN::..

güzel telefon 6220c bir gelsin kararımızı verelim

Alıntıları Göster
    Güzel bir inceleme olmuş eline sağlık hocam.

Çok güzel bir cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

Güzel bir inceleme olmuş eline sağlık hocam.

Çok güzel bir cihaz

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun çok sağlam cihaz,iyi günlerde kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orkun_

Hayırlı olsun çok sağlam cihaz,iyi günlerde kullan.

Alıntıları Göster
    güzel telefon... hayırlı olsun
    farklı resimler olursa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarAltay

güzel telefon... hayırlı olsun
    farklı resimler olursa iyi olur

Alıntıları Göster
    Güzel inceleme.Yeni telefon alacaklar için iyi olmuş.Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blonde

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun arkadaşım.Teşekkürler bilgilendirdiğin için.Bu telefonda ıkı renkmı var?Ben hep gümüş rengını görüyorumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blonde

Alıntıları Göster
    güzel inceleme, hayırlı olsun.
    Ben e71 beklemedeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

güzel inceleme, hayırlı olsun.
    Ben e71 beklemedeyim.

Alıntıları Göster
    Güle güle kullan kardeş. Güzel telefonmuş. Bu kadar özellik olup bu kadar ince olması gerçekten güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilsultan

Güle güle kullan kardeş. Güzel telefonmuş. Bu kadar özellik olup bu kadar ince olması gerçekten güzel.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun dostum... telefon güzel gerçekten fotoğraflar çok iyi olmasa da zaten telefonun üretim amacı da bu değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

hayırlı olsun dostum... telefon güzel gerçekten fotoğraflar çok iyi olmasa da zaten telefonun üretim amacı da bu değil...

Alıntıları Göster
    çok güzel bi telefon..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulseGlaz

çok güzel bi telefon..

Alıntıları Göster
    Ekran büyük olması çok iyi, gps özelliğide var sonuç olarak güzel telefon yayırlı olsun
  • quote:

çok güzel bi telefon..

Alıntıları Göster
    bilgiler için sağol kutu içeriğinin resimleride olsa iyi olur
  • quote:

çok güzel bi telefon..

Alıntıları Göster
    GERÇEKTEN MÜKEMMEL BİR CİHAZ TASARIM VE ÖZELLİK OLARAK DAHA ŞİMDİDEN E SERİSİNİN BİR NUMARASI OLMAYA ADAY.. ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA NOKIA SHOP OLARAK SATIŞINA BAŞLIYACAZ .. ŞİMDİDEN 50 YE YAKIN ÖN SİPARİŞ VAR...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.