Şimdi Ara

^^ NOKIA E66 İNCELEME ^^ Fotoğraflar eklendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
152.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eee şarjını test edebildinizmi? Nası gidiyo ?
  • Öncelikle herkese selamlar, Telefon ciddden çok güzel bi telefon; ancak sar değeri cidden yüksek 1.37. Alacak olanlara yada sar değerini önemseyenlere bi hatırlatayım dedim.
  • Bu telefonu hepsiburada'dan babam için sipariş ettim ancak bu sar değeri konusu kafamı kurcaladı. Adama kıyak geçeceğiz diye bir de kanser yapıp öldürmeyelim. Peder zaten röntgen mütehasısı, yeterince radyasyon alıyor...

Nokia'nın yeni büro ve multimedia serisi telefonlarının sar değerleri ortalama 1.30 üstü. yeni çıkacak N71 1.57 mesela.

bu cihazın sar değeri ortalamasının makul olup olmadığını biri izah edebilir mi? sakıncalı ve standart dışı ise aleti geri göndereğim.
  • uzmanların tavsiyesi 1.00 ve altı değerler. 1 ve üstü değerlerin insan sağlığını tehdit ettiği ve vücuttu mikrodalga fırın etkisi yarattığı yani beyin ve çevresinde ısınma yaptığı söleniyo. ama tabiki bluetooth opsiyonu var. o kullnaılarak bu etki azaltıla bilinir; ancak bluetooth da nereye kadar
  • birader kızağı nasıl aletin boşluk bolluk yapacak gibi mi?

aldığımda ondan korkuyorum ben çok sık sms yazan arama yapan biriyim sürekli açıp kapamak sorun yaratırmı?

bolluk boşluk yaratırmı zamanla?

sence malzeme kalitesi nasıl?
  • Çok hoşuma gitti makine. Sanırım artık Toshiba G500'den kurtulma vakti geldi :) Ebay'de 450$ dan başlıyor. 540 lira eder. Hepsiburada'da 821 ytl. Sanırım Türkiye fiyatı yakında yurtdışından getirmeye değmeyecek kadar ucuzlar??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi docdoccc -- 19 Ağustos 2008; 1:43:45 >
  • Ayrıca sar değerlerinin çok büyütüldüğü kanaatindeyim. Ben doktorum ve bence havaalanları-alışveriş merkezleri-hastaneler-oteller gibi yerlerdeki x-ray cihazlarından daha fazla radyasyon alıyoruz. Size tavsiyem, çocuklarınız heves etseler bile asla o aptal aletlerden geçirmeyiniz..

Devir kanser devri, elbette ki riski en aza indirmek lazım. Ama öncelikle "ben de dahil olmak üzere" sigarayı bırakmalıyız değil mi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: superbia

Bu telefonu hepsiburada'dan babam için sipariş ettim ancak bu sar değeri konusu kafamı kurcaladı. Adama kıyak geçeceğiz diye bir de kanser yapıp öldürmeyelim. Peder zaten röntgen mütehasısı, yeterince radyasyon alıyor...

Nokia'nın yeni büro ve multimedia serisi telefonlarının sar değerleri ortalama 1.30 üstü. yeni çıkacak N71 1.57 mesela.

bu cihazın sar değeri ortalamasının makul olup olmadığını biri izah edebilir mi? sakıncalı ve standart dışı ise aleti geri göndereğim.

Tabii ki normal sınırlar içinde. Yoksa FCC onayı alamaz, satışa sunulamaz. Normal değerler bazı ülkeler için 1.5, bazı ülkeler içinse 2 W/cm2'nin altıdır. Ayrıca bu değerler maksimum değerlerdir ve aynı anda maksimum sayıda şebeke ve bağlantı uygulamasının çalıştırılmasıyla elde edilirler.

• Nen şuan sar değeri 1.20 olan bir telefon kullanıyorum ve fazla konuşunca kulak çevremde ağrı yapıyo. Fazla dediğim 5-10 dakika. Sonderece önemli bence önemsenmeyecek bişeyde değil ayrıca. Herşeyden önce sağlık. İnternette bol miktarda sar değerleriyle alakalı bir çok çalışma mevcut. Bu olayı önemseyen arkadaşlar araştırsın. Ona göre alacakları telefona karar versinler. Ben artık önemsiyorum çünkü internette İNSAN VÜCUDUNDAKİ ISINMA DEĞERLERİNİ GÖSTEREN FOTOĞRAFLARI GÖRDÜM VE KAFA BÖLGESİNDE ANORMAL DERECEDE ISNIMA FARKI YARTTIĞINI GÖRDÜM.... artık siz kara verin.
  • Sırf bu yüzden nokia e51 den vaz geçmiştim
  • bence sar değerleri hakkında kulaktan dolma bilgilerle yorumda bulunuyorsunuz ve açıkçası abartıyorsunuz...

dikkat ederseniz sar değeri yüksek olan telefonlar wi-fi olan aletler ve sar değeri olarak verilen 1.5 wi-fi açıldığında olacak maximum değerdir

eğer yanlış biliyorsam bu konu hakkında "daha detaylı bilgisi olan yada uzman olan" arkadaşlar yorum yapabilir mi?

kendinizi psikolojik baskı altına alıp daha sonra benim başım ağrıyor kafam ısınıyor diye yorumlar yapmayın lütfen
  • Öncelikle değerli kardeşim yazılı metinlerden elde edilen bilgiler kulaktan dolma kategorisine girmez. Yazılı görsel medyada ve de internette çok popüler bi konu olan cep telefonu ve radyasyon ilişkisi benim keşvettiğim bişey değil.Dediğim gibi bu tercih meselesi ben dikkat ederim sen etmezsin o san kalan bişey.Mesaj yazarken konuyu kişiselleştirmeyelim lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: connoisseur

birader kızağı nasıl aletin boşluk bolluk yapacak gibi mi?

aldığımda ondan korkuyorum ben çok sık sms yazan arama yapan biriyim sürekli açıp kapamak sorun yaratırmı?

bolluk boşluk yaratırmı zamanla?

sence malzeme kalitesi nasıl?

Kizak mekanizmasi bana gore Nokia'lar icerisinde en iyi olani. Yaklasik 5 gundur kullaniyorm (yogun telefon kullanicisi oldgum soylenir) kapakta veya kasada bir gevseme olmadi. Sunu da unutmamak lazim, kapak konusu biraz da sans isi ayni bandta uretilen 2 telefondan biri sorunlu olabilir ....

Dostlukla
  • sesi nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tas7035

sesi nasıl?

Bence yeterli ama bir N95 8GB degil tabi ki... N78 ve N82'yi denemedigim icin yorum yapamayacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceT -- 19 Ağustos 2008; 22:11:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: IceT

quote:

Orjinalden alıntı: tas7035

sesi nasıl?

Bence yeterli ama bir N95 8GB degil tabi ki... N78 ve N82'yi denemedigim icin yorum yapamayacagim.

e serisinin en güzel telefonu olmuş
  • Bugün inceledim, muhteşem bir tel ancak kamera daha iyi olsa kesin alırdım, çıkış fiyatı da e65in ilk zamanlardaki 1100küsurluk fiyatına göre çok çok uygun, içerenköy carrefourda 840ytl dediler.
  • çok hoş telefon nokiadan beklemediğim kadar hemde ilk efa bir nokia beni cezbetti
    merak ettiğim kulaklık performansı nasıl telefonun?
  • @wolverine55 sen de w910i kullanıyorsun ve ilgini çekti sanırım benim de aynen :) ama n95 8gb kullanamadım bir ona yanıyorum
  • Şarjı normal kullanımda 2 gün gidiyor. Böyle bir telefon için yeterli bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.