Şimdi Ara

^^ NOKIA E66 İNCELEME ^^ Fotoğraflar eklendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
152.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende siparişi verdim bugün kendime hayırlı olsun diyorum
  • bi kaç sorum olacak arkadaşlar..

1- fiyatı nerde ne kadar??
    2- accelerometre tam olarak neyin nesi hangi telefonlarda var??
    3- kulaklık girişi 2.5 mu 3.5 mu??

teşekkürler...
  • sewiyorum ben bu telefonu , güle güle kullan
  • arkadaşlar ses nasıl diye sormuş ama kulaklık sesimi hoperlör sesimi tam anlamadım o yüzden sorularım arasına onuda eklicem

1-kulaklık çıkışını normal bi kulaklıkla denedinmi?ses nasıldı?

2-wifisini n95 veya n82 ile karşılaştırma şansın varmı?(n82 nin wifisi n95 katlıyo diye bi kaç ay önce n95 almaktan vazgeçmiştim.)

3-ilk sayfaya koyduğun fotolar 640x480 orjinal fotoları koyabilme şansın varmı?

4-joysticinde ışık yanıya falan diye yazmışınız.plastikmi joystici.e65min joysticine çok benziyor.1 ayda paslanmasından bıktımda aynı şeyle karşılaşmak istemem doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 21 Ağustos 2008; 23:55:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

@wolverine55 sen de w910i kullanıyorsun ve ilgini çekti sanırım benim de aynen :) ama n95 8gb kullanamadım bir ona yanıyorum

şaşırdım güzel yapmış bu sefer bişeye benzemiş tasarımı:) nokia alsam alıcağım tek telefon olurdu...
  • telefon alıcam kısa sure ıcersınde epeydır uzak kaldık telefon dunyasına bugun baktım hosuma gıden nokıanın bı bu modelı oldu onun dısında motorola v8 ve benq t60. bu 3 telefondan bırını dusunuorum.

acaba nokıanın bu telefonu hakında olumlu olumsuz dusunceler neler . telefoncuya sordugumda cok sık takılma oldugunu soledı sızler nedıosunz bu konu hakında
  • quote:

Orjinalden alıntıhrd: dozdoz

telefon alıcam kısa sure ıcersınde epeydır uzak kaldık telefon dunyasına bugun baktım hosuma gıden nokıanın bı bu modelı oldu onun dısında motorola v8 ve benq t60. bu 3 telefondan bırını dusunuorum.

acaba nokıanın bu telefonu hakında olumlu olumsuz dusunceler neler . telefoncuya sordugumda cok sık takılma oldugunu soledı sızler nedıosunz bu konu hakında

Kesinlikle takılma yok. Olumsuz yönleri ise ses girişinin 2.5mm olması ve kamerasının güncel N serisi modellere göre zayıf kalması olarak sayılabilir. Wifi ve gps performansı çok iyi.
  • sürgü mekanizması pek iyi değil demiş bir kullanıcı acaba doğru mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

arkadaşlar ses nasıl diye sormuş ama kulaklık sesimi hoperlör sesimi tam anlamadım o yüzden sorularım arasına onuda eklicem

2-wifisini n95 veya n82 ile karşılaştırma şansın varmı?(n82 nin wifisi n95 katlıyo diye bi kaç ay önce n95 almaktan vazgeçmiştim.)

4-joysticinde ışık yanıya falan diye yazmışınız.plastikmi joystici.e65min joysticine çok benziyor.1 ayda paslanmasından bıktımda aynı şeyle karşılaşmak istemem doğrusu

vincentvega benim sorularımı atlamışsın

bu arada 2.5 mm kulaklık girişi bence olumsuz bir yön olarak saymak yanlış olur.sonuçta çeviriciyle 3.5 döndürmek zor olmaz.nokianın e65 n70de falan kullandığı o iğrenç kulaklık girişinden kurtulmuş olması oldukça sevindirici

• merhaba ben bişey sorucaktım telefon sol atarafa çevrilince tam ekran oluyo acaba sağ tarafa çevrilincede aynı şey geçerli mii?
  • Kışa yada ilkbahara kadar fiyatı düşerse alırım 600-650 ye düşermi acaba ?
  • BEN 680 GREY ALDIM DİST.LER DE 770 LERDE
  • uzun zamandır nokıa kulanıcısıyım suan telefon bakıorum bu hosuma gıttı benım ıkı secenegım var benq t60 ve nokıa e 66 ... arkadaslar bu telefonu kulananlar renk bakımından ekran bakımından memnunmu cok arada kaldım. tabı marka bakımndan farklılk var ama yardımcı olursanız sevınırım.

nıe kımse yok buralarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 22 Ağustos 2008; 20:07:06 >
  • Fazla düşünmeyin dostlar ..E51 kullanan biri olarak telefunun çok uzun olmasından şikayetciyim .. bir sonraki telefonum kesinlikle E66 olacaktır. veya E51 almak isteyen var mı ?*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 22 Ağustos 2008; 20:04:16 >
  • telefonu alanlar ortadan kaybolmasın bu telefonda merak ettiğimiz şeyler cevaplasınlar
  • quote:

telefonu alanlar ortadan kaybolmasın bu telefonda merak ettiğimiz şeyler cevaplasınlar

aynen ogle 3 senedır aynı telefonu kulanıorum 3 sene once şuraya konu actınmı x bır telefon ıcın herkes msj doldururdu ya
  • quote:

quote:

arkadaşlar ses nasıl diye sormuş ama kulaklık sesimi hoperlör sesimi tam anlamadım o yüzden sorularım arasına onuda eklicem

vincentvega benim sorularımı atlamışsın

bu arada 2.5 mm kulaklık girişi bence olumsuz bir yön olarak saymak yanlış olur.sonuçta çeviriciyle 3.5 döndürmek zor olmaz.nokianın e65 n70de falan kullandığı o iğrenç kulaklık girişinden kurtulmuş olması oldukça sevindirici

Joystic metal fakat paslanma yaparmi bilemem (bence yapmaz gorunuyor ama kesin bir sey soylemem mumkun degil) Isik yanma olayi ise; asagidaki durumlarda isik yanarak size bildirim yapiyor;

- Cevapsiz arama
    - Yeni SMS
    - Yeni MMS
    - Yeni Email

• quote:

Orjinalden alıntı: niktey

merhaba ben bişey sorucaktım telefon sol atarafa çevrilince tam ekran oluyo acaba sağ tarafa çevrilincede aynı şey geçerli mii?

Maalesef Hayir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

uzun zamandır nokıa kulanıcısıyım suan telefon bakıorum bu hosuma gıttı benım ıkı secenegım var benq t60 ve nokıa e 66 ... arkadaslar bu telefonu kulananlar renk bakımından ekran bakımından memnunmu cok arada kaldım. tabı marka bakımndan farklılk var ama yardımcı olursanız sevınırım.

nıe kımse yok buralarda

Merhaba,

Ekran kalitesi olarak bence N95 8 GB'dan biraz kotu. Ama ben gercekten mutluyum. Bundan evvelki telefonum HTC Diamond VGA ekranli bir telefondu daha sonra E 66'ya gectim hala mutluyum

Renk olarak koyu gri renkli olanini kullaniyorm. Gumus rengi TUrkiye'de var mi bilemiyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: IceT

quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

uzun zamandır nokıa kulanıcısıyım suan telefon bakıorum bu hosuma gıttı benım ıkı secenegım var benq t60 ve nokıa e 66 ... arkadaslar bu telefonu kulananlar renk bakımından ekran bakımından memnunmu cok arada kaldım. tabı marka bakımndan farklılk var ama yardımcı olursanız sevınırım.

nıe kımse yok buralarda

Merhaba,

Ekran kalitesi olarak bence N95 8 GB'dan biraz kotu. Ama ben gercekten mutluyum. Bundan evvelki telefonum HTC Diamond VGA ekranli bir telefondu daha sonra E 66'ya gectim hala mutluyum

Renk olarak koyu gri renkli olanini kullaniyorm. Gumus rengi TUrkiye'de var mi bilemiyorum...

pekı ıkılımde kaldıgım benq hakında bır fıkrın varmı yanı tercıh kıyaslaması yapmanı beklemıorm tabı ama o marka hakında dusuncen ne

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.